COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Big Love for the people MINI Big Love for the people

BIG LOVE FOR THE PEOPLE.

Big Love for the planet
Big love for the people

BIG LOVE VANAF DAG ÉÉN.

MINI is als geen ander (auto)merk. Al vanaf dag één in 1957 deden wij iets wat niemand durfde. Midden in een wereldwijde oliecrisis, dachten we niet in problemen, maar in oplossingen. Kunnen we onze auto’s kleiner maken? Veel kleiner? Hoe kunnen we meer ruimte creëren? Door de motor te draaien of door de wielen naar de hoeken te verplaatsen? Toen en nog steeds, staan moed, vindingrijkheid en optimisme bij MINI centraal. Dit hebben we samengevat in 2 woorden: BIG LOVE.

Bij MINI draait alles om Big love. Dit staat voor openheid, optimisme en het vieren van verschillen. Onze auto’s zijn gemaakt met Big love en zijn gemaakt voor iedereen om te laten zien wie je bent. Het ziet de rijkdom in diversiteit. We zeggen dan ook niet voor niets: “We are different, but pretty good together”. Elke MINI rijder en MINI is anders maar passen goed bij elkaar. Wij vinden dat er meer diversiteit in de automarkt mag komen en dat laten we ook zien.

BIG LOVE FOR THE PEOPLE.

Door vast te houden aan deze visie hebben we met MINI een unieke positie in onze maatschappij veroverd. Die we gebruiken om een positieve impact te maken. Hoe wij dit doen? Met positiviteit en humor vertellen we verhalen over verantwoordelijkheid en progressiviteit, over zelfexpressie en diversiteit en over openheid voor verschillende perspectieven.

De MINI Rooftops

Omdat MINI Nederland ook in 2022 de Dutch Design Awards in Eindhoven sponsort geven we in oktober tot eind van het jaar – of zolang de voorraad strekt – een exclusieve en limited edition rooftop weg, bij aankoop of lease van een MINI 3- of 5-Deurs (zonder panoramadak). Ga je voor Over de Top, of houd je het liever wat neutraler? De keuze is aan jou.

MINI - Love for the people - Lakwena Maciver

Lakwena Maciver

De in Londen-wonende beeldend kunstenares Lakwena Maciver transformeerde een klassieke Mini uit 1986 tot een waar kunstwerk – een explosie van kleuren, plezier en ‘BIG LOVE’ voor MINI Recharged. We volgden het project en doken in de wereld van Lakwena Maciver.

MINI - Love for the people - Lakwena Maciver

Nicolas Hamilton

De Britse coureur Nicolas Hamilton heeft sinds zijn geboorte te kampen met Cerebrale Parese (CP). Zijn handicap motiveert hem des te sterker om zijn dromen na te jagen – op het circuit en daarbuiten. Zijn passie, positieve instelling en voortdurende strijd voor gelijke kansen en diversiteit maken hem een perfecte ambassadeur voor MINI. 

MINI - Love for the people - Lakwena Maciver

WINQ DIVERSITY AWARDS.

MINI is altijd een merk geweest dat verschillende mensen samenbrengt en we kiezen er dan ook voor om initiatieven die deze filosofie kracht bijzetten te ondersteunen. Een concreet voorbeeld zijn de Winq Diversity Awards. 

Maandag 9 mei 2022 j.l. reikte Winq – tijdens de 4e editie van de Winq Diversity Awards in Amsterdam –verschillende awards uit aan inspirerende initiatieven en personen die zich inzetten voor de zichtbaarheid en acceptatie van Nederlandse LHBTIQ's.

Winq Diversity Awards

MINI Electric rijders aan het woord.

Ben je benieuwd of een elektrische MINI – de MINI Electric – iets voor jou is? Twijfel je nog over elektrisch rijden, de wegligging of het gedoe rondom (snel)laden en wil je eens weten hoe ‘echte’ MINI Electric rijders hun auto en elektrisch rijden ervaren? Wij vroegen vier MINI Electric rijders of zij als ervaringsdeskundigen meer konden vertellen over hun ervaringen met de MINI Electric in de praktijk.
MINI Electric rijders aan het woord

MINI VOICES.

Als pionier kijkt MINI natuurlijk ook verder dan alleen de duurzaamheid van onze auto’s. Daarom hebben we met MINI Voices een platform gecreëerd die interessante uitvinders, oprichters, wetenschappers, avonturiers en andere stemmen het podium geven die ze verdienen.
Big Love for the people

MINI Urban X.

MINI is gemaakt voor de stad, daarom heeft MINI een speciaal programma opgezet: MINI Urban-X. Met dit programma ondersteunen we startups die gespecialiseerd zijn in duurzame oplossingen. MINI geeft de startups de middelen die ze nodig hebben om samen met experts, slimme, creatieve en duurzame oplossingen te creëren voor de steden van nu én de toekomst.
Big Love for the planet