COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Big Love for the people MINI Big Love for the people

BIG LOVE FOR THE PEOPLE.

Big Love for the planet
Big love for the people

BIG LOVE VANAF DAG ÉÉN.

MINI is als geen ander (auto)merk. Al vanaf dag één in 1957 deden wij iets wat niemand durfde. Midden in een wereldwijde oliecrisis, dachten we niet in problemen, maar in oplossingen. Kunnen we onze auto’s kleiner maken? Veel kleiner? Hoe kunnen we meer ruimte creëren? Door de motor te draaien of door de wielen naar de hoeken te verplaatsen? Toen en nog steeds, staan moed, vindingrijkheid en optimisme bij MINI centraal. Dit hebben we samengevat in 2 woorden: BIG LOVE.

Bij MINI draait alles om Big love. Dit staat voor openheid, optimisme en het vieren van verschillen. Onze auto’s zijn gemaakt met Big love en zijn gemaakt voor iedereen om te laten zien wie je bent. Het ziet de rijkdom in diversiteit. We zeggen dan ook niet voor niets: “We are different, but pretty good together”. Elke MINI rijder en MINI is anders maar passen goed bij elkaar. Wij vinden dat er meer diversiteit in de automarkt mag komen en dat laten we ook zien.

BIG LOVE FOR THE PEOPLE.

Door vast te houden aan deze visie hebben we met MINI een unieke positie in onze maatschappij veroverd. Die we gebruiken om een positieve impact te maken. Hoe wij dit doen? Met positiviteit en humor vertellen we verhalen over verantwoordelijkheid en progressiviteit, over zelfexpressie en diversiteit en over openheid voor verschillende perspectieven.

MEER DAN 'GEWOON EEN AUTO': MINI LOVE STORIES.

Iedere MINI liefhebber realiseert zich op een bepaald moment dat een leven zonder dit merk ondenkbaar is. Dat hij of zij op een dag in de spiegel kijkt en iemand ziet die de klassieke Mini’s en de moderne MINI modellen meer dan leuk vindt. Iemand die gepassioneerd is geraakt en van MINI is gaan houden. Misschien ben jij ook wel zo iemand. Maar waar is deze liefdesrelatie begonnen en wat maakt MINI zo speciaal voor je? 

MINI LOVE STORIES

THEY YEAR OF THE BIG LOVE STORY.

Big Love illustreert de optimistische levenshouding van MINI – sta open voor iedereen, daarvoor is geen rijbewijs nodig. Bij MINI geloven we dat die twee kleine woordjes wereldwijd voor inspiratie en actie kunnen zorgen. Big Love erkent de schoonheid van elk individu en ziet de mooiste kansen wanneer je nieuwe perspectieven en creatief denken omarmt.
 THEY YEAR OF THE BIG LOVE STORY.

SOPHIA THAKUR - THE GENTLE ART OF HONESTY. 

In een tijd waarin niets belangrijker is dan personal branding en een zorgvuldig samengesteld beeld van jezelf neerzetten, is er niets spannender dan compleet eerlijk te zijn naar jezelf.

MINI Sophia Thakur

SYDNEY WORLD PRIDE DAY.

In 2023 the Sydney WorldPride will take place. MINI Nederland partnered up with MINI Australia for this event and has the possibility to invite guests to join the festivities in Sydney. Share your BIG LOVE story to win flight tickets + hotel for you and your plus-one and join us at Sydney WorldPride 2023.
PrideDay Sydney

De MINI Rooftops.

Omdat MINI Nederland ook in 2022 de Dutch Design Awards in Eindhoven sponsort geven we in oktober tot eind van het jaar – of zolang de voorraad strekt – een exclusieve en limited edition rooftop weg, bij aankoop of lease van een MINI 3- of 5-Deurs (zonder panoramadak). Ga je voor Over de Top, of houd je het liever wat neutraler? De keuze is aan jou.

MINI - Love for the people - Lakwena Maciver

Forever Young: The story of the Silver Slider.

Wie droomt er niet van? Rond je 70ste nog in topvorm zijn, fysiek en mentaal? Er zijn inspirerende mensen die weten hoe je dat doet, zoals de “Silver Sliders” uit Canada. De leden van dit hoogst bijzondere skiteam zijn de 70 jaar gepasseerd. Ze genieten echter nog met volle teugen van het leven en staan bijna dagelijks op de lange latten, zodra de sneeuwcondities dat toelaten.
Big Love for the people - Silver Sliders

Lakwena Maciver.

De in Londen-wonende beeldend kunstenares Lakwena Maciver transformeerde een klassieke Mini uit 1986 tot een waar kunstwerk – een explosie van kleuren, plezier en ‘BIG LOVE’ voor MINI Recharged. We volgden het project en doken in de wereld van Lakwena Maciver.

MINI - Love for the people - Lakwena Maciver

Nicolas Hamilton.

De Britse coureur Nicolas Hamilton heeft sinds zijn geboorte te kampen met Cerebrale Parese (CP). Zijn handicap motiveert hem des te sterker om zijn dromen na te jagen – op het circuit en daarbuiten. Zijn passie, positieve instelling en voortdurende strijd voor gelijke kansen en diversiteit maken hem een perfecte ambassadeur voor MINI. 

MINI - Love for the people - Lakwena Maciver

MINI Electric rijders aan het woord.

Ben je benieuwd of een elektrische MINI – de MINI Electric – iets voor jou is? Twijfel je nog over elektrisch rijden, de wegligging of het gedoe rondom (snel)laden en wil je eens weten hoe ‘echte’ MINI Electric rijders hun auto en elektrisch rijden ervaren? Wij vroegen vier MINI Electric rijders of zij als ervaringsdeskundigen meer konden vertellen over hun ervaringen met de MINI Electric in de praktijk.
MINI Electric rijders aan het woord

MINI VOICES.

Als pionier kijkt MINI natuurlijk ook verder dan alleen de duurzaamheid van onze auto’s. Daarom hebben we met MINI Voices een platform gecreëerd die interessante uitvinders, oprichters, wetenschappers, avonturiers en andere stemmen het podium geven die ze verdienen.
Big Love for the people