Voorkeursdealer

ZAKELIJK.

MINI financial lease

HOU HET ZAKELIJK.

ZAKELIJKE FINANCIERING VAST.

Voordelen van MINI financial lease

MINI Financial Lease.

WETEN WAAR JE AAN TOE BENT.

Zakelijk succes begint bij grip op je kosten. Wanneer daar je voorkeur naar uitgaat, kies je voor een financiering met een vaste looptijd en rente. Je MINI komt dan op je balans te staan en je kunt de btw verrekenen met je omzetbelasting. En aan het eind van de rit is je MINI van jou.

de voordelen:

- Vaste rente en looptijd
- Zekerheid
- Je MINI tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terugbetalen
- Na volledige afbetaling is je MINI van jou

FISCALE VOORDELEN MINI ELECTRIC.

Wanneer je zakelijk een MINI Electric aanschaft met MINI Financial Lease dan kan je aanspraak maken op diverse fiscale voordelen indien je de auto op de balans van jouw onderneming zet. Hierdoor rij je al een MINI Electric vanaf € 129,-* netto per maand. Alle autokosten zijn hierbij inbegrepen. Met behulp van de Total Cost of Ownership calculatietool bereken je snel en eenvoudig wat jouw MINI Electric netto kost per maand.

ZAKELIJKE FINANCIERING VARIABEL.

MINI Zakelijke financiering

MINI Executive Plan.

Ondernemersgeest ingebrepeN.

Als bij ondernemen van te voren alles vast zou liggen, zou het geen ondernemen meer zijn. Een financiering met een variabele looptijd en rente geeft je maximale vrijheid. Gaan de zaken goed, dan kun je tussentijds kosteloos extra aflossen of het gehele bedrag in één keer inlossen. Je MINI komt op je balans te staan en de btw kun je verrekenen.

De voordelen

- Variabele rente en looptijd

- Flexibiliteit

- Tussentijds kosteloos extra aflossen of gehele bedrag volledig inlossen