MINI Dealer

ZAKELIJK.

MINI financial lease

HOU HET ZAKELIJK.

ZAKELIJKE FINANCIERING VAST.

Zakelijke financiering vast

MINI FINANCIAL LEASE. WETEN WAAR JE AAN TOE BENT.

Zakelijk succes begint bij grip op je kosten. Wanneer daar je voorkeur naar uitgaat, kies je voor een financiering met een vaste looptijd en rente. Je MINI komt dan op je balans te staan en je kunt de btw verrekenen met je omzetbelasting. En aan het eind van de rit is je MINI van jou.

De voordelen:

- Vaste rente en looptijd
- Zekerheid
- Je MINI tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terugbetalen
- Na volledige afbetaling is je MINI van jou

FINANCIER JE NIEUWE MINI UIT VOORRAAD EXTRA SCHERP MET 1,99%

Je financiert jouw nieuwe MINI uit voorraad zowel privé als zakelijk tijdelijk vanaf 1,99% rente* als je ook een MINI Top Cover verzekering afsluit. Zo kunt je goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van jouw nieuwe aanwinst. Zonder verzekering is de rente vanaf 2,99%*. Door ook de financiering via jouw MINI dealer af te sluiten profiteer je van de gunstigste voorwaarden én de beste service.

 

De MINI van je dromen vinden? Neem dan contact op met uw lokale MINI dealer. Zij helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe aanwinst en doen je een passend financieringsvoorstel.

Fiscale voordelen MINI Electric Fiscale voordelen MINI Electric
Fiscale voordelen MINI Electric Fiscale voordelen MINI Electric

FISCALE VOORDELEN MINI ELECTRIC.

Wanneer je zakelijk een MINI Electric aanschaft met MINI Financial Lease dan kan je aanspraak maken op diverse fiscale voordelen indien je de auto op de balans van jouw onderneming zet. Hierdoor rij je al een MINI Electric vanaf € 129,-* netto per maand. Alle autokosten zijn hierbij inbegrepen. Met behulp van de Total Cost of Ownership calculatietool bereken je snel en eenvoudig wat jouw MINI Electric netto kost per maand.