MINI Dealer

ZAKELIJK.

MINI financial lease

HOU HET ZAKELIJK.

ZAKELIJKE FINANCIERING VAST.

Zakelijke financiering vast

MINI Financial Lease.

WETEN WAAR JE AAN TOE BENT.

Zakelijk succes begint bij grip op je kosten. Wanneer daar je voorkeur naar uitgaat, kies je voor een financiering met een vaste looptijd en rente. Je MINI komt dan op je balans te staan en je kunt de btw verrekenen met je omzetbelasting. En aan het eind van de rit is je MINI van jou.

De voordelen:

- Vaste rente en looptijd
- Zekerheid
- Je MINI tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terugbetalen
- Na volledige afbetaling is je MINI van jou

Geld lenen kost geld

MINDER CO2, MINDER RENTE.

Zie je jezelf al helemaal in een gloednieuwe MINI rijden? Komt dat even goed uit, want je kunt nu tijdelijk je MINI financieren tegen een extra voordelige rente, zowel zakelijk als privé. En met dit superscherpe aanbod is dat nu tijdelijk vanaf slechts 2,99%* (i.c.m. MINI Top Cover verzekering).

MINI rente actie
Fiscale voordelen MINI Electric

FISCALE VOORDELEN MINI ELECTRIC.

Wanneer je zakelijk een MINI Electric aanschaft met MINI Financial Lease dan kan je aanspraak maken op diverse fiscale voordelen indien je de auto op de balans van jouw onderneming zet. Hierdoor rij je al een MINI Electric vanaf € 129,-* netto per maand. Alle autokosten zijn hierbij inbegrepen. Met behulp van de Total Cost of Ownership calculatietool bereken je snel en eenvoudig wat jouw MINI Electric netto kost per maand.