MINI Dealer

Privé.

persoonlijke lening
persoonlijke lening

ga voor zekerheid.

PRIVÉ FINANCIERING VAST.

Voordelen van MINI persoonlijke lening

PRIVÉ FINANCIERING.

MINI PRIVATE FINANCE. LEKKER VOORSPELBAAR.

Het onbekende tegemoet rijden is leuk, maar als het om je maandelijkse lasten gaat weet je misschien liever waar je aan toe bent. In dat geval past een financiering met een vaste rente en looptijd het beste bij je. Hiermee betaal je een vaste looptijd lang hetzelfde bedrag per maand. En aan het eind van de looptijd is je MINI helemaal van jou.

 

De voordelen.

- Vaste rente en looptijd
- Zekerheid
- Vast maandbedrag
- Tussentijds extra aflossen mogelijk tegen betaling
- Na volledige afbetaling is je MINI van jou
- Maandbedrag is te verlagen door een aanbetaling te doen of slottermijn af te spreken

Subsidie Elektrische Auto’s Particulieren.

Op de MINI Electric is de onlangs door de rijksoverheid ingevoerde ‘Subsidie Elektrische Auto’s Particulieren’ van toepassing. Die subsidie bedraagt voor de MINI Electric € 83,- per maand, op basis van een looptijd van 48 maanden. Dit bedrag is nog niet verrekend in onze calculator. Meer over deze subsidie lees je hier.

 

FINANCIER JE NIEUWE MINI UIT VOORRAAD EXTRA SCHERP MET 1,99%

Je financiert jouw nieuwe MINI uit voorraad zowel privé als zakelijk tijdelijk vanaf 1,99% rente* als je ook een MINI Top Cover verzekering afsluit. Zo kunt je goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van jouw nieuwe aanwinst. Zonder verzekering is de rente vanaf 2,99%*. Door ook de financiering via jouw MINI dealer af te sluiten profiteer je van de gunstigste voorwaarden én de beste service.

 

De MINI van je dromen vinden? Neem dan contact op met uw lokale MINI dealer. Zij helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe aanwinst en doen je een passend financieringsvoorstel.

MINI Financieren