COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI privé financieren MINI privé financieren

MINI PRIVÉ FINANCIEREN.

TIJDELIJK VANAF 5,55% RENTE*.

Privé financieren
Zakelijk financieren
Berekenen
Total cost of Ownership
Tijdelijk aanbod

MINI PRIVATE FINANCE. LEKKER VOORSPELBAAR.

Het onbekende tegemoet rijden is leuk, maar als het om je maandelijkse lasten gaat weet je misschien liever waar je aan toe bent. In dat geval past een financiering met een vaste rente en looptijd het beste bij jou. Hiermee betaal je een vaste looptijd lang hetzelfde bedrag per maand. En aan het eind van de looptijd is je MINI helemaal van jou.

DE VOORDELEN.

VAST MAANDBEDRAG
Gedurende de gehele overeenkomst betaal je een vaste rente. Daarnaast spreken we vooraf de looptijd van de overeenkomst af. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en geniet je altijd van vaste kosten per maand.
TUSSENTIJDS EXTRA AFLOSSEN
Gedurende jouw overeenkomst kun je, tegen bepaalde voorwaarden, extra aflossen op het openstaande saldo. Zo verlaag je jouw maandelijkse kosten voor de rest van de overeenkomst.
MAANDBEDRAG VERLAGEN DOOR AANBETALING OF SLOTSOM
Je kunt er voor kiezen om jouw maandbedrag te verlagen door vooraf een aanbetaling te doen of door bijvoorbeeld een slotsom af te spreken. Zo betaal je dit bedrag in één keer en verlaag je jouw maandelijkse kosten.
NA VOLLEDIGE BETALING IS DE MINI VAN JOU
Na het voldoen van de laatste maandtermijn en de eventuele slotsom is de MINI helemaal van jou. Zo kun je nog jaren met plezier doorrijden óf de MINI inruilen voor een nieuwe MINI.

DOCUMENTATIE.

Wil je meer weten over MINI Private Finance en op je gemak nog even de veelgestelde vragen en documentatie nalezen? Hieronder vind je overzichtelijk alles bij elkaar over MINI Private Lease van MINI Financial Services.
Contante waarde (aanschafprijs) € 40.000,00
Contante betaling (aanbetaling) € 10.000,00
totale kredietbedrag
€30.000,00
duur van kredietovereenskomst (maanden) 48
Jaarlijks kostenpercentage 5,55%
Termijnbedrag € 455,87
slotsom
€ 13.000,00
Totale door u te betalen bedrag € 34.881,88
Vaste debetrentevoet 5,55%