COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
motion

MINI TOP COVER VERZEKERING.

SPECIAAL VOOR JE NIEUWE OF GEBRUIKTE MINI.

Speciaal voor nieuwe en gebruikte MINI’s is er de MINI Top Cover verzekering. Daarmee is je MINI zo compleet verzekerd tegen schade en diefstal, dat je alleen met privéchauffeur misschien nog zorgelozer zou kunnen rijden. Je profiteert van verschillende voordelen, waaronder een uitgebreide dekking en herstel door je eigen MINI dealer bij schade.

MINI Top Cover van MINI Financial Services wordt uitgevoerd door onze partner Allianz. Bereken je premie online middels onderstaande button direct bij onze partner. Je wordt dan doorverwezen naar een externe website.

DE VOORDELEN VAN MINI TOP COVER.

motion motion

BETALEN PER KILOMETER.

Voor nieuwe MINI modellen (vanaf productiedatum juli 2020) heb je de keuze om per kilometer te betalen. Je krijgt dan korting op je premie en bent altijd goedkoper uit dan bij een MINI Top Cover verzekering zonder betalen per kilometer.

Iedere maand wordt je kilometerstand automatisch opgehaald via MINI Connecteden ontvang je een overzicht van de gereden kilometers. Rij je minder kilometers dan je gekozen kilometerbundel (met een minimum van 5.000 kilometer per jaar), dan wordt de teveel betaalde premie aan het einde van de looptijd aan je terugbetaald. Rij je meer kilometers dan je gekozen bundel? Dan wordt de te weinig betaalde premie aan het einde van de looptijd geïncasseerd van je rekening. Heb je gekozen voor de bundel ‘onbeperkt (>25.000 km)’ of rij je meer dan 25.000 kilometer per jaar, dan zijn de extra gereden kilometers gratis.

TOTAL LOSS OF DIEFSTAL.

MINI Top Cover heeft een unieke nieuwwaarde- of aanschafwaardevergoeding wanneer je MINI total loss of gestolen wordt. Veel verzekeraars hanteren namelijk een maximale cataloguswaarde voor de nieuwwaarde- of aanschafwaardevergoeding. Met de MINI Top Cover verzekering geldt deze beperking niet. De vergoeding die je ontvangt bij total loss of diefstal is bij ons dus niet afhankelijk van de waarde van je MINI, maar bijvoorbeeld wel van de gekozen dekking en de leeftijd van je MINI op het moment van aanschaf. De aanschafwaarderegeling geldt ook als je MINI geïmporteerd is door een MINI dealer.

Of je de nieuwwaarde of aanschafwaarde van je MINI vergoed krijgt bij total loss of diefstal is afhankelijk van verschillende factoren. Hieronder leggen wij de voorwaarden aan je uit.

AANVULLENDE VERZEKERINGEN.

Je ontvangt de nieuwwaarde van je MINI als je voldoet aan onderstaande voorwaarden:

 • Je hebt een Volledig Casco dekking
 • De MINI is nieuw gekocht
 • De MINI was nieuw bij eerste afgifte van het Nederlandse kentekenbewijs
 • De MINI was jonger dan 5 jaar toen de schade of diefstal plaatsvond
 • Bij diefstal of total loss schaf je een nieuwe vergelijkbare MINI aan bij een officiële MINI dealer

De nieuwwaarde is de adviesprijs voor Nederland, die op de officiële prijslijst staat. Heb je ook verwijderingsbijdrage en BPM betaald? Dan tellen we deze bedragen op bij de nieuwprijs.

Je ontvangt de aanschafwaarde van je MINI als je voldoet aan onderstaande voorwaarden:

 • Je hebt een Volledig Casco dekking
 • De MINI is op het moment van aankoop jonger dan 6 jaar
 • De schade of diefstal vond plaats binnen 36 maanden na levering

Je ontvangt de aanschafwaarde van je MINI als je voldoet aan onderstaande voorwaarden:

 • Je hebt een Volledig Casco dekking
 • De MINI  is op het moment van aankoop ouder dan 6 jaar, maar jonger dan 8 jaar
 • De schade of diefstal vond plaats binnen 12 maanden na levering

Je ontvangt de dagwaarde (waarde van je MINI vlak voor de schade).

Mini

FINANCIEREN MET RENTEKORTING.

Bij MINI financiert u uw MINI altijd tegen 0,5% rentekorting op uw maandbedrag als u kiest voor een MINI Top Cover verzekering. Zo kunt u goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van uw nieuwe aanwinst.

VERZEKERINGSVOORWAARDEN.

Download hieronder de voorwaarden van de MINI Top Cover verzekering en de MINI Basic Cover verzekering.
De MINI Top Cover verzekering is een product van MINI Financial Services, maar wordt uitgevoerd door Allianz.