MINI Dealer

MINI PRIVATE LEASE.

MINI private lease

ALLES IN ÉÉN Vanaf € 339,- * per maand.

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Zoals bij elk Private Lease contract is vrijwel alles inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.

HOE WERKT MINI PRIVATE LEASE?

MINI ELECTRIC

MINI ELECTRIC IN PRIVATE LEASE VANAF €399,-*

Tijdelijk rij je de nieuwe MINI Electric Business Edition vanaf  €399,- per maand met MINI Private Lease. Dan rij je bijna all-in de nieuwe MINI Electric. Daar komen enkel nog de laadkosten bij. Bereken jouw maandbedrag en vraag gemakkelijk een offerte aan.

MINI PRIVATE LEASE UITGELEGD.

Je kiest eerst je favoriete MINI, dan bepaal je het aantal kilometers dat je per jaar wilt rijden en hoe lang je contract duurt. Vervolgens maak je je MINI nóg persoonlijker door zelf een kleur, een pakket en diverse interieur en exterieur opties te selecteren. Je ziet direct voor welk maandbedrag je de MINI all-in kunt rijden. Uiteraard helpt je verkoopadviseur je ook graag met het maken van een offerte op maat.

 

MINI Private Lease uitgelegd MINI Private Lease uitgelegd

WAT IS ER STANDAARD INBEGREPEN?

Afschrijving en rente
Afschrijving en rente

Je betaalt een vaste rente. Daarnaast brengen wij afschrijvingskosten in rekening, omdat de waarde van je MINI afneemt.

Houderschapsbelasting
Houderschapsbelasting

De houderschapsbelasting voor je MINI is inbegrepen in je maandbedrag. Ook hier hoef je dus niet meer naar om te kijken.

dam Image
Onderhoud en reparatie

Voor onderhoud en reparatie kun je terecht bij je MINI dealer. Je dealer kent je MINI immers van binnen en van buiten.

Bandenvervanging
Bandenvervanging

Je banden dienen een profieldiepte van minimaal 2 mm te hebben. Vervanging vindt altijd plaats bij of via je MINI dealer.

All-risk verzekering
All-risk verzekering

All risk verzekering met een eigen risico van € 450,- per schadegeval. Je kan het eigen risico verlagen naar € 135,- per schadegeval, hierdoor stijgt verzekeringspremie.

Pechhulp
Pechhulp

Je kunt met een gerust gevoel de weg op. Bij pech in binnen- en buitenland staat de MINI Service Centrale dag én nacht voor je klaar.

21% BTW
21% BTW

Het maandbedrag van je Private Lease overeenkomst is inclusief 21% btw.

Afleverkosten en leges
Afleverkosten en leges

Ook de afleverkosten en de leges zijn inbegrepen in je maandbedrag. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan.

Vervangend vervoer
Vervangend vervoer

Duurt onderhoud of reparatie langer dan 24 uur? Dan heb je recht op vervangend vervoer.

WELKE AANVULLENDE DIENSTEN ZIJN ER?

Winterbanden
Winterbanden

Inbegrepen zijn de kosten van het wisselen van zomer- naar winterbanden (en andersom) en de opslag hiervan.

Private Lease MINI. Private Lease MINI.

Voor wie is private lease interessant?

Met Private Lease kun je zonder spaargeld een gloednieuwe MINI rijden. Private Lease is interessant als je geen onverwachte autokosten wilt en je de MINI alleen wilt gebruiken, maar niet wilt bezitten. Je kunt het namelijk het beste vergelijken met huren voor een langere periode. Je blijft dus ook niet zitten met een restschuld, want het restwaarderisico dragen wij.
 

Mobiliteitsbudget

Wanneer je een mobiliteitsbudget ontvangt van je werkgever, kun je zelf het vervoersmiddel kiezen dat het beste bij je woon-werkverkeer past. Heb je al eens overwogen om met dit budget een MINI privé te leasen? Met MINI Private Lease kies je namelijk voor zekerheid en gemak: je rijdt een gloednieuwe MINI voor een vast bedrag per maand, zonder je zorgen te hoeven maken over alle autozaken, zoals de verzekering, onderhoud en eventuele reparaties. Zeker het overwegen waard.

keurmerk private lease keurmerk private lease

KEURMERK PRIVATE LEASE.

Als je kiest voor MINI Private Lease, dan kies je voor leasen met een kwaliteitskeurmerk. MINI Financial Services is namelijk aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Het keurmerk is ontwikkeld in samenwerking met de consumentenbond en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease. Het keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen en biedt u de volgende 5 zekerheden:

-    Eerlijke voorwaarden
-    Compleet product
-    Bescherming tegen hoge financiële lasten
-    14 dagen bedenktijd
-    Zekerheden bij klachten

DOCUMENTATIE.

Wil je meer weten over MINI Private Lease en op je gemak nog even de veelgestelde vragen en documentatie nalezen? Hieronder vind je overzichtelijk alles bij elkaar over MINI Private Lease van MINI Financial Services.

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd. Hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract.

zelf samenstellen zelf samenstellen

STEL ZELF JE IDEALE MINI SAMEN.

Bereken je Private Lease maandbedrag eenvoudig online.

veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN.

Alle vragen en antwoorden over MINI Private Lease overzichtelijk bij elkaar.

mijn financial services

MIJN FINANCIAL SERVICES.

Alle informatie voor bestaande klanten online inzichtelijk.