Originele onderdelen.

MINI originele onderdelen

DAAR KAN JE VAN OP AAN.

dam Image dam Image
Nieuwe onderdelen.

Nieuwe onderdelen zijn voor alle modellen leverbaar tot vijftien jaar nadat ze uit productie zijn gegaan. Alle MINI dealers overal ter wereld hebben deze onderdelen op voorraad.

MINI Original Battery

ORIGINELE MINI ACCU.

Twee keer sterker dan conventionele calcium accu’s, een langere gebruiksduur en onderhoudsvrij. originele MINI accu’s zijn de perfecte keuze voor je MINI.

 

MINI Original Brake Discs

ORIGINELE MINI REMSCHIJVEN.

De speciale materiaalcombinatie van originele MINI remschijven garandeert een hoge stabiliteit, goede warmtegeleiding en lange gebruiksduur en draagt bij aan de uitstekende remprestaties.

MINI Original Fuel Filter

ORIGINELE MINI BRANDSTOFFILTER.

Ontwikkeld met hoogwaardig filtermateriaal en specifiek getest op de hoge druk in MINI motoren. Het originele MINI brandstoffilter houdt je motor zuinig en in topconditie.

 

MINI Original Microfilter

Originele MINI microfilter.

Het MINI microfilter is gemaakt van elektrostatisch geladen fleece en actief kool. Het voorkomt dat schadelijke gassen en vuildeeltjes het autointerieur binnendringen. Er is sprake van vrijwel totale filtering van microscopisch kleine deeltjes vanaf een grootte van slechts 5 μm.

MINI Original Oil Filter

ORIGINELE MINI OLIEFILTER.

Vervuilde olie verhoogt het brandstofverbruik en kan aanzienlijke schade in de motor veroorzaken. Het originele MINI oliefilter garandeert dat je motor de olie krijgt die nodig is.

 

MINI Original Windscreen Wiper Blades

ORIGINELE MINI RUITENWISSERS.

Aangepast aan de bolling van je voorruit, voor een perfecte aerodynamica en optimale wisprestaties. Meer dan driehonderd gebruiksuur lang geen strepen of een vuillaag op je ruit.

MINI Original Spark Plug

ORIGINELE MINI BOUGIES.

Wist je dat een bougie op de snelweg meer dan zeventig keer vonkt? Het samenspel tussen het ontbrandingsproces en de motorelektronica is essentieel voor een optimale rijbeleving.

 

MINI Original Air Filter

ORIGINELE MINI LUCHTFILTER.

Specifiek ontworpen voor MINI motoren. Het houdt 99% van het stof tegen en gaat 60.000 tot 100.000 kilometer mee. Met het originele MINI luchtfilter bijt je motor nooit in het stof.