Voorkeursdealer

MINI Favours.

MINI Favours

EXCLUSIEVE VOORDELEN VOOR MINI RIJDERS.

MINI FAVOURS is een fascinerend programma voor MINI rijders, ook als zij niet achter het stuur zitten. Als lid van MINI FAVOURS kunt u mooie dingen ontdekken en bijzondere ervaringen opdoen. Bovendien geniet u van voordelen en interessante aanbiedingen.

Als eigenaar van een MINI tot 5 jaar oud heeft u recht op een MINI Service Card en bent u automatisch lid van MINI FAVOURS. Ook als u geen eerste eigenaar bent of als uw MINI jonger is dan 10 jaar, kunt u lid worden van MINI FAVOURS.

Heeft u nog geen MINI Service Card, of heeft u deze niet meer in bezit? Vraag deze dan aan via de button hieronder.

FAVOURS EVENEMENTEN.

MINI Stunt Drive rijtraining

MINI Stunt Drive Zandvoort

DON’T TRY THIS AT HOME

Ervaar de MINI go-kart feeling in verschillende situaties. Leer hoe je een MINI gecontroleerd om z’n as kan laten draaien. De ultieme test voor je coördinatievermogen en gegarandeerd een dag om nooit te vergeten.

| Zandvoort

MINI JCW TRackdays

MINI Trackdays Zandvoort

HET ULTIEME GO-KART GEVOEL

Een one-of-a-kind experience voor de echte racefanaat op het legendarische circuit van Zandvoort. Leer de echte kneepjes van het vak en ervaar de G-krachten van de beroemde Tarzan-bocht. Dit wordt een echte adrenalineboost!

| September, Zandvoort

MINI STUNT DRIVE

bezoek mini in born.

Elke keer weer komen de deelnemers aan de rondleidingen bij MINI in Born enthousiast terug. Vandaar dat we dit geliefde MINI FAVOURS evenement elk jaar weer aanbieden.

word lid van MINI Favours.

word lid van MINI Favours

heeft u een nieuwe mini?

U bent MINI FAVOURS lid. Dat is standaard voor berijders van MINI's jonger dan 5 jaar die in het bezit zijn van een MINI Service Card. Als lid van MINI FAVOURS krijgt u toegang tot uiteenlopende exclusieve extra's.
Daarnaast profiteert u van het veilige gevoel dat bij onverhoopte pech één telefoontje voldoende is om professionele pechhulp in te roepen. 24/7 en in vrijwel geheel Europa.

Heeft u nog geen MINI Service Card, of heeft u deze niet meer in bezit?
Vraag deze dan aan via de link hieronder.

is uw mini ouder dan 5 jaar?

Als berijder van een MINI van 5 tot 10 jaar oud kunt u ook lid worden van MINI FAVOURS. Als lid van MINI FAVOURS krijgt u toegang tot uiteenlopende exclusieve extra's.
Door voor MINI Verlengde Pechhulp te kiezen verzekert u zichzelf van professionele hulp bij onverhoopte pech, 24/7 in vrijwel geheel Europa én wordt u automatisch lid van MINI FAVOURS.

Heeft u nog geen MINI Service Card, of heeft u deze niet meer in bezit?
Vraag deze dan aan via de link hieronder.