MINI Favours.

MINI Favours

EXCLUSIEF VOOR JOU.

Als MINI-rijder wil je alles eruit halen wat erin zit. MINI is immers meer dan alleen een automerk: het is een lifestyle. Om de beleving compleet te maken introduceren we nu het exclusieve MINI Favours loyaliteitsprogramma. Met dit lidmaatschap ontvang je naast het laatste MINI nieuws ook exclusieve uitnodigingen voor events én speciale aanbiedingen voor jouw MINI.

Met de MINI Service Card ben je automatisch lid van MINI Favours en krijg je overal in Europa pechhulp. Vraag ‘m nu aan en enjoy the ride!

EXCLUSIEF VOOR JOU.

MINI FAVOURS EVENTS 2019

MINI-rijders houden van stijl, zijn nieuwsgierig en verwonderen zich graag. Als MINI Favours lid ben je van harte uitgenodigd als speciale gast bij diverse kunst- en cultuurevents. Van kunstbeurzen om je eigen kunstcollectie te beginnen tot inspiratievolle avonden in musea. Hou je mailbox in de gaten voor jouw persoonlijke uitnodiging!

MINI SAFETY- EN RIJTRAINING & TRACKDAYS

Alles uit je MINI halen? Ervaar het ultieme go-kart gevoel nu zelf op volle snelheid. Zet je rijskills op pole position met de MINI rijvaardigheidstraining en de trackdays. Zoek de grenzen op en leer je hoofd koel te houden in elke situatie. Zowel op het asfalt als op de gladde baan. De exacte data worden binnenkort bekend gemaakt. Hou je mailbox en deze pagina in de gaten en wie weet staat één van deze events straks in jouw agenda.

MINI Stunt Drive rijtraining

MINI Stunt Drive rijtraining

DON’T TRY THIS AT HOME

Ervaar de MINI go-kart feeling in verschillende situaties. Leer hoe je een MINI gecontroleerd om z’n as kan laten draaien. De ultieme test voor je coördinatievermogen en gegarandeerd een dag om nooit te vergeten.

| Zandvoort

MINI JCW TRackdays

MINI JCW Trackdays

HET ULTIEME GO-KART GEVOEL

Een one-of-a-kind experience voor de echte racefanaat op het legendarische circuit van Zandvoort. Leer de echte kneepjes van het vak en ervaar de G-krachten van de beroemde Tarzan-bocht. Dit wordt een echte adrenalineboost!

| September, Zandvoort

MINI Safety Training

MINI Safety rijtraining

ALLES ONDER CONTROLE

Geef je zelfvertrouwen achter het stuur een boost en krijg grip op elke situatie. Leer om je MINI bij onverwachte uitwijkingen en situaties veilig onder controle te houden. Een spectaculaire en leerzame ervaring voor elke MINI-rijder.

| November & december, Zandvoort

MINI Fabrieksbezoek

BEZOEK AAN DE MINI FABRIEK

Wees getuige van het ontstaan van een MINI en bekijk met eigen ogen het complete productieproces. Een beperkt aantal MINI Favours-leden kunnen komend jaar mee naar de MINI fabriek in Born. Hier krijg je een geheel verzorgde rondleiding. De eerste uitnodigingen worden vanaf 2020 verzonden. Nog even wachten dus!
| 2020, Born

MINI Favours Extra

MINI FAVOURS EXTRA’S

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws rondom MINI en de meest exclusieve webshop aanbiedingen in je inbox. Maar er is meer. Met MINI Favours word je namelijk ook wel eens spontaan verrast met andere leuke extra’s. Wanneer? Dat is een verrassing.

Heb jij de MINI Service Card? Dan ben je automatisch lid van MINI Favours.  
Nog geen MINI service card? Neem dan contact op met de MINI klantenservice, schrijf je nu in en geniet van de voordelen, waaronder (Verlengde) Pechhulp.

 

Je hebt een nieuwe MINI

Ben je eigenaar van een MINI jonger dan 5 jaar? Dan heb je kosteloos recht op MINI pechhulp met Mobile Care. Daarmee word je bij pech in Europa dag en nacht direct geholpen. Ook ben je automatisch lid van het MINI Favours-programma. Lees meer over MINI Pechhulp en vraag nu jouw Service Card aan!

Je hebt een MINI van 5 jaar of ouder

Heb je een MINI van 5 jaar of ouder? Dan kun je in aanmerking komen voor MINI verlengde pechhulp. Tot je MINI 10 jaar is maak je dan voordelig gebruik van alle hulpdiensten. Voor slechts 85 euro per jaar krijg jij een MINI Service Card en alle bijbehorende voordelen. Ook word je zo automatisch lid van het MINI-Favours programma. Ontdek meer over MINI Verlengde Pechhulp of vraag meteen je Service Card aan!