MINI Dealer

MINI Favours.

MINI Favours

EXCLUSIEVE VOORDELEN VOOR MINI RIJDERS.

MINI FAVOURS is een fascinerend programma voor MINI rijders, ook als zij niet achter het stuur zitten. Als lid van MINI FAVOURS kun je mooie dingen ontdekken en bijzondere ervaringen opdoen. Bovendien geniet je van voordelen en interessante aanbiedingen.

Als eigenaar van een MINI tot 5 jaar oud heb je recht op een MINI Service Card en ben je automatisch lid van MINI FAVOURS. Ook als je geen eerste eigenaar bent of als jouw MINI jonger is dan 20 jaar, kun je lid worden van MINI FAVOURS.

Heb je nog geen MINI Service Card, of deze niet meer in bezit? Vraag deze dan aan via de button hieronder.

FAVOURS EVENEMENTEN.

MINI Stunt Drive rijtraining

MINI Stunt Drive Zandvoort

DON’T TRY THIS AT HOME

Ervaar de MINI go-kart feeling in verschillende situaties. Leer hoe je een MINI gecontroleerd om z’n as kan laten draaien. De ultieme test voor je coördinatievermogen en gegarandeerd een dag om nooit te vergeten.

| Zandvoort

MINI STUNT DRIVE

MINI JCW TRackdays

MINI Trackdays Zandvoort

HET ULTIEME GO-KART GEVOEL

Een one-of-a-kind experience voor de echte racefanaat op het legendarische circuit van Zandvoort. Leer de echte kneepjes van het vak en ervaar de G-krachten van de beroemde Tarzan-bocht. Dit wordt een echte adrenalineboost!

| September, Zandvoort

Museumnacht Amsterdam

Op 2 november beleefden 150 MINI rijders Museumnacht Amsterdam tijdens een exclusief MINI Favours programma. Onder andere een film première, rondvaart, walking dinner en natuurlijk het bezoeken van de Museumnacht (met speciaal voor MINI een “Skip The Line” polsbandje) maakten het een echte MINI avond.

word lid van MINI Favours.

word lid van MINI Favours

Heb je een nieuwe mini?

Je bent MINI FAVOURS lid. Dat is standaard voor berijders van MINI's jonger dan 5 jaar die in het bezit zijn van een MINI Service Card. Als lid van MINI FAVOURS krijg je toegang tot uiteenlopende exclusieve extra's.
Daarnaast profiteer je van het veilige gevoel dat bij onverhoopte pech één telefoontje voldoende is om professionele pechhulp in te roepen. 24/7 en in vrijwel geheel Europa.

Heb je nog geen MINI Service Card, of deze niet meer in bezit?
Vraag deze dan aan via de link hieronder.

is jouw mini ouder dan 5 jaar?

Als berijder van een MINI van 5 tot 20 jaar oud kun je ook lid worden van MINI FAVOURS. Als lid van MINI FAVOURS krijg je toegang tot uiteenlopende exclusieve extra's.
Door voor MINI Verlengde Pechhulp te kiezen verzeker je jouwzelf van professionele hulp bij onverhoopte pech, 24/7 in vrijwel geheel Europa én word je automatisch lid van MINI FAVOURS.

Heb je nog geen MINI Service Card, of deze niet meer in bezit?
Vraag deze dan aan via de link hieronder.