MINI SERVICE (Verlengde) Garantie.

MINI verlengde garantie

MINI SERVICE GARANTIE.

Wie in een nieuwe MINI rijdt, kan zich verheugen op de hoogste kwaliteitsnormen en krijgt Go-Kart feeling gegarandeerd. Mocht jouw MINI onverhoopt toch een defect vertonen, dan is je MINI verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten voor een periode van maximaal drie jaar vanaf de datum eerste toelating – wereldwijd. Aanvullend geeft jouw MINI dealer steeds vanaf de datum eerste toelating van je MINI:

  • MINI Service Pechhulp – 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, 5 jaar lang
  • Dekking van eventuele wegsleepkosten tot aan de volgende MINI dealer
  • Uitgebreid mobiliteitsaanbod wanneer reparatie noodzakelijk is
  • Drie jaar garantie op lakdefecten en twaalf jaar garantie op het doorroesten van de carrosserie.

En omdat MINI zich inzet voor duurzame en toekomstgerichte mobiliteit biedt MINI garantie:

  • Tot acht jaar of 160.00 km (wat als eerste verstrijkt) garantie op de hoogvoltaccu bij MINI i voertuigen
  • Tot zes jaar of 100.00 km (wat als eerste verstrijkt) garantie op de hoogvoltaccu bij MINI Hybride voertuigen

Je geniet van onbeperkt Go-Kart feeling en kunt rekenen op een netwerk van MINI dealers wereldwijd die je indien nodig ondersteunen met een snelle en professionele afwikkeling in geval van reparatie.

Bovenstaande geldt voor in Nederland afgeleverde nieuwe voertuigen. De garantievoorwaarden bij geïmporteerde voertuigen kunnen hiervan afwijken.

MINI Verlengde garantie

MINI SERVICE VERLENGDE GARANTIE.

Naast de standaard 3 jaar garantie van MINI, heb je ook de mogelijkheid om jouw garantie te verlengen naar in totaal 4 of 5 jaar. Dit geldt voor in Nederland afgeleverde nieuwe auto’s. De garantievoorwaarden bij geïmporteerde auto’s kunnen hiervan afwijken.  

 

De dekking van MINI Service Verlengde Garantie is gelijk aan de eerste 3 jaar standaard garantie. Het enige verschil is dat eventueel vervangend vervoer niet is inbegrepen bij reparaties. Je kunt de garantie verlengen binnen de lopende garantieperiode van 3 jaar.

 

Met de MINI Service Verlengde Garantie calculator kun je de consumentenadviesprijs voor jouw MINI zien en meteen een offerte aanvragen. Is jouw voertuig geïmporteerd? Dan kunnen er andere garantievoorwaarden van toepassing zijn. Neem contact op met je MINI dealer of Erkend Service Partner voor meer informatie. 

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.