Voorkeursdealer

MINI (Verlengde) Garantie.

MINI verlengde garantie

MINI GARANTIE.

Wie in een nieuwe MINI rijdt, kan zich verheugen op de hoogste kwaliteitsnormen en krijgt rijplezier gegarandeerd. Mocht jouw MINI onverhoopt toch een defect vertonen, dan is je MINI verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten voor een periode van maximaal drie jaar vanaf de datum eerste toelating – wereldwijd. Aanvullend geeft jouw MINI dealer steeds vanaf de datum eerste toelating van je MINI:

  • MINI Pechhulp – 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, 5 jaar lang
  • Dekking van eventuele wegsleepkosten tot aan de volgende MINI dealer
  • Uitgebreid mobiliteitsaanbod wanneer reparatie noodzakelijk is
  • Drie jaar garantie op lakdefecten en twaalf jaar garantie op het doorroesten van de carrosserie.

En omdat MINI zich inzet voor duurzame en toekomstgerichte mobiliteit biedt MINI garantie:

  • Tot acht jaar en/of 160.000 km garantie op de hoogvoltaccu bij MINI i voertuigen
  • Tot zes jaar en/of 100.000 km garantie op de hoogvoltaccu bij MINI Hybride voertuigen

 

Je geniet van onbeperkt rijplezier en kunt rekenen op een netwerk van MINI dealers wereldwijd die je indien nodig ondersteunen met een snelle en professionele afwikkeling in geval van reparatie.
MINI’s met een datum eerste toelating vóór 1 januari 2017 hebben 2 jaar garantie zonder kilometerbeperking.

MINI Verlengde garantie

MINI VERLENGDE GARANTIE.

Naast de standaard 3 jaar garantie van MINI, heb je ook de mogelijkheid om jouw garantie te verlengen naar in totaal 4 of 5 jaar. De dekking van MINI Verlengde Garantie is gelijk aan de eerste 3 jaar standaard garantie. Het enige verschil is dat eventueel vervangend vervoer niet is inbegrepen bij reparaties. Je kunt de garantie verlengen binnen de lopende garantieperiode van 3 jaar.

 

Met de MINI Verlengde Garantie Calculator kun je precies zien wat de prijs van het verlengen van de garantie voor jouw MINI is, en deze meteen aanvragen. Is je auto geïmporteerd en heeft deze een andere garantie van toepassing? Neem dan contact op met je dealer voor de mogelijkheden.