COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Zakelijk Leasen.

MINI ZAKELIJK LEASEN.

Productwijzer
Privé leasen
Zakelijk leasen
Flex leasen
Occasion leasen
Online regelen

MINI OPERATIONAL LEASE UITGELEGD.

Wanneer je zakelijk least met MINI Operational Lease, dan rij je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe MINI. In dit maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. Je hoeft alleen nog zelf te tanken.

Onderhoud vindt gedurende het contract altijd plaats bij jouw MINI dealer. Zo is jouw MINI altijd in de beste handen. Daarnaast kun je kiezen voor extra services door jouw leaseovereenkomst uit te breiden met bijvoorbeeld een tankpas of winterbanden. Je hoeft je ook niet druk te maken over de inruil- of restwaarde, maar als je wil kan je je MINI aan het einde van de rit wél overkopen

KIES JE MAANDBEDRAG & ONTDEK
DE MOGELIJKHEDEN.

MINI Financial Services biedt verschillende lease- en financierings-mogelijkheden om je nieuwe MINI te kunnen realiseren. Afhankelijk van je wensen kun je door middel van onze keuze tool bepalen welk aanbod het best bij jou past.

Nog meer flexibiliteit met Switch of Flex Premium.

STANDAARD INBEGREPEN.

Je betaalt een vaste rente. Daarnaast brengen wij afschrijvingskosten in rekening, omdat de waarde van je MINI afneemt.

De houderschapsbelasting voor je MINI is inbegrepen in je maandbedrag. Ook hier hoef je dus niet meer naar om te kijken.

Voor onderhoud en reparatie kun je terecht bij je MINI dealer. Je dealer kent je MINI immers van binnen en van buiten.

Je banden dienen een profieldiepte van minimaal 2 mm te hebben. Vervanging vindt altijd plaats bij of via je MINI dealer.

Allrisk verzekering met een eigen risico van € 135,- per schadegeval. Optioneel kun je jouw eigen risico verhogen met als gevolg dat uw maandelijke verzekeringspremie daalt.

Je kunt met een gerust gevoel de weg op. Bij pech in binnen- en buitenland staat de MINI Service Centrale dag én nacht voor je klaar.

Optioneel kun je kiezen voor vervangend vervoer. Bijvoorbeeld wanneer jouw MINI voor onderhoud of reparatie langer dan 24 uur bij de MINI dealer staat.

Het is mogelijk om optioneel te kiezen voor een tank- of laadpas. Hiermee kunt u afhankelijk van de gekozen pas brandstof, laadstroom en motorolie aanschaffen voor uw auto. De tankpas of combinatiepas kan in heel Nederland gebruikt worden bij de stations die aangesloten zijn bij het netwerk van de door ons geselecteerde leveranciers. Optioneel kunt u kiezen voor een tankpas die geldt in het buitenland bij de stations die aangesloten zijn bij het netwerk van de door ons geselecteerde leveranciers. De laadpas kan altijd gebruikt worden in het buitenland.

DOCUMENTATIE.

Wil je meer weten over zakelijk een MINI leasen en op je gemak nog even de documentatie nalezen? Hieronder tref je alle voorwaarden van MINI Operational Lease van MINI Financial Services.