MINI SERVICE Ruitschadeherstel.

MINI herstel voor ruitschade

Pats, een klein steentje! Elke kleine barst of sterretje in je voorruit kan snel uitgroeien tot een flinke scheur. Het vervangen van de voorruit is dan onvermijdelijk. Laat het barstje repareren nog vóór het te laat is. Onze MINI monteurs nemen elke ruitschade nauwkeurig onder de loep en verhelpen de schade zo snel mogelijk met MINI Service Ruitschadeherstel, vaak dezelfde dag nog.  Uiteraard met de kwaliteit die je van MINI gewend bent.

MINI Ruitschadeherstel MINI Ruitschadeherstel
EERSTE HULP BIJ STERRETJE IN VOORRUIT.

Een barstje of sterretje in uw ruit kan plotseling ontstaan. Onze experts verhelpen die volgens MINI fabrieksnormen met MINI Service Ruitschadeherstel.


Eerst wordt gekeken of de beschadiging gerepareerd kan worden. Een sterretje kan gerepareerd worden als die niet groter is dan een twee euro munt, hij niet in het gezichtsveld van de bestuurder zit en de schade moet minimaal 10 cm vanaf de rand van de ruit beginnen. Dit om een veilig herstel te kunnen waarborgen.Mocht het niet mogelijk zijn de voorruit te repareren dan wordt een nieuwe, hoogwaardige originele MINI voorruit geplaatst, herkenbaar aan het MINI logo bovenin de ruit. Bij het vervangen van een voorruit worden de camerasystemen en sensoren, die zich achter de voorruit bevinden, getest met de talloze veiligheidsfuncties van jouw MINI.

MINI Ruitschadeherstel MINI Ruitschadeherstel
VAKKUNDIG JE AUTORUIT VERVANGEN.

Speciaal opgeleide MINI experts beoordelen of de beschadiging aan je autoruit gerepareerd kan worden. Als dat niet meer kan, plaatsen zij een geheel nieuwe originele MINI ruit herkenbaar aan het MINI logo. Dankzij de nieuwste techniek, speciale materialen en de kwaliteitsnormen van de fabriek ben je altijd verzekerd van een optimaal resultaat en maximale veiligheid. Een originele autoruit voorzien van MINI logo is een integraal onderdeel van de carrosserie en daarmee onlosmakelijk verbonden met jouw veiligheid. Kies daarom altijd voor het origineel!

MINI Ruitschadeherstel
SNEL WEER VEILIG OP DE WEG.


Het verhelpen van een ruitschade lukt bijna altijd nog dezelfde dag. Zelfs als de ruit vervangen moet worden. Een sterretje of kleine beschadiging kan gerepareerd worden als:

- Het sterretje niet groter is dan een €2 munt.
- De barst niet in het gezichtsveld van de bestuurder zit.
- De schade minimaal 10 cm vanaf de rand van de ruit begint.

MINI Ruitschadeherstel

GEMAK ÉN ZEKERHEID.

 

Neem geen onnodig risico en laat je autoruitreparatie uitvoeren door de experts van je MINI dealer of Erkend Service Partner.

 

  • Alleen originele MINI autoruiten (herkenbaar aan het MINI logo in de ruit) en materialen met 2 jaar garantie
  • Behoud van je fabrieksgarantie en de waarde van je auto
  • Specialisten met specifieke MINI vakkennis en opleiding
  • Gemakkelijk te combineren met onderhoud aan je MINI
  • Directe afhandeling door je MINI dealer met jouw verzekeraar