MINI Dealer

MINI Ruitschade.

MINI herstel voor ruitschade

Pats! Voor je het weet, zit er een sterretje in de voorruit van je MINI. Laat zo’n sterretje niet barsten. Want als het barstje uitgroeit tot een scheur is het vervangen van de voorruit onvermijdelijk. Speciaal opgeleide MINI monteurs staan klaar om je schade snel en vakkundig te verhelpen. Vaak dezelfde dag nog. Uiteraard met de kwaliteit die je van MINI gewend bent. 

Laat je ruitschade snel en goed repareren.

Wat steenslag en een beetje pech, meer heb je niet nodig voor een sterretje in je voorruit. Gelukkig staan onze MINI monteurs klaar om je ruitschade net zo snel weer te verhelpen. Snel repareren is belangrijk bij autoruitschade. Een klein sterretje groeit vaak uit tot een flinke barst en dan moet de hele autoruit vervangen worden. En dat willen we graag voorkomen.

MINI Ruitschadeherstel MINI Ruitschadeherstel
Zodra je sterretjes ziet.

Heb je ruischade? Plak direct de sticker van je MINI ruitschade pas aan de buitenkant op het sterretje. De sticker voorkomt dat er vocht en vuil in de barst komt. De MINI ruitschade pas neem je gratis mee bij je MINI dealer of Erkend Service Partner. De sticker kan alleen niet verhinderen dat het sterretje verder uitgroeit. Maak daarom zo snel mogelijk een afspraak voor reparatie.

MINI Ruitschadeherstel
Autoruitreparatie op z’n MINI.

Speciaal opgeleide MINI monteurs nemen je ruitschade letterlijk onder de loep. Ze proberen altijd eerst de barst nog te repareren. Als dat echt niet kan, monteren ze een nieuwe Originele MINI ruit voor je. Dankzij de slimme techniek en originele materialen ben je altijd verzekerd van het beste resultaat. Uiteraard met de kwaliteit die je van MINI gewend bent.

Snel weer veilig op weg.

Vaak kan je ruitschade dezelfde dag verholpen worden. Zelfs als we je ruit moeten vervangen. Een sterretje kunnen we nog repareren als:

 

- Het sterretje niet groter is dan een €2 munt.

- De barst niet in het gezichtsveld van de bestuurder zit.

- De schade minimaal 10 cm vanaf de rand van de ruit begint.

Houd je MINI helemaal MINI.

Neem geen risico. Ga voor je autoruitreparatie naar je MINI dealer of Erkend Service Partner.

 

- Alleen originele MINI autoruiten en materialen met 2 jaar garantie.

- Behoud van je fabrieksgarantie en de waarde van je MINI.

- Specialisten met alle MINI vakkennis.

- Gemakkelijk te combineren met onderhoud aan je MINI.

- Geen gedoe met je verzekeraar.