MINI Countryman – stage MINI Countryman – stage MINI Countryman – stage

DE NIEUWE
MINI COUNTRYMAN.

vanaf disclaimer € 45.990,-

interior-side
5 zitplaatsen bij dit model 5 zitplaatsen bij dit model
luggage-l
505 - 1530 | bagageruimte 505 - 1530 max | bagageruimte
power
170 PS (125 kW) - 300 PS (221 kW) 170 PS (125 kW) - 300 PS (221 kW)
interior-side
5 zitplaatsen bij dit model 5 zitplaatsen bij dit model
luggage-l
505 - 1530 | bagageruimte 505 - 1530 max | bagageruimte
power
170 PS (125 kW) - 300 PS (221 kW) 170 PS (125 kW) - 300 PS (221 kW)

ALLE DETAILS

ALLE REDEN VOOR EEN MINI.

AFMETINGEN

RUIMTE IS VAN GROOT BELANG.

0

liter

Ruimte is van groot belang. Als je de achterbank in de verhouding 40/20/40 neerklapt ontstaat er nog meer ruimte voor al je plannen. Met tot 1.390 liter bagageruimte kan je bijna alles meenemen.

BEKIJK DE OPTIES

WAT IS VOOR JOU DE JUISTE OPTIE?

Kies uit onze speciaal samengestelde stijlcollecties. Kies je prestatieniveau. Stel dan het model samen dat het best bij jou past.

MINI FINANCIAL SERVICES

MET GEMAK EEN EIGEN MINI.

MINI Countryman - Financial Services - teaser

DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN KAN VAN JOU ZIJN. EERDER DAN JE DENKT.

JOHN COOPER WORKS

MINI sensaties. Turbocharged.

Onze ingenieurs houden van uitdagingen. Ze treden graag uit hun comfort zone. De MINI John Cooper Works Countryman belichaamt een rijk autosporterfgoed dat meer dan vijf decennia teruggaat. Zijn 2,0-liter viercilinder-in-lijn turbomotor levert indrukwekkend sterke prestaties. Want genoeg is nooit genoeg.

DUURZAAMHEID

DE VOETAFDRUK VAN MINI.
DE WEG NAAR BETEKENISVOLLE VERANDERING.

MINI Countryman - uitvoeringen

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE?

De nieuwe MINI Countryman biedt twee vermogensvarianten en vier aansprekende uitvoeringen. Ze zijn zo ontworpen dat jij je ideale MINI Go-Kart feeling vindt.

ELEKTRIFICEER JE AVONTUREN.

De opwindendste avonturen krijgen nu een kleinere CO2-voetafdruk. De nieuwe MINI Countryman is nu voor het eerst ook met volledig elektrische aandrijving leverbaar. Krijg een voorproefje van de toekomst van autorijden.

MINI Countryman Electric - elektrificeer je avonturen
MINI Countryman – teaser - corporate customers

OPZOEK NAAR EEN ZAKELIJKE AUTO?

Meld je aan voor het MINI Commercial Customer Program en breng je bedrijf naar een hoger niveau met het perfecte wagenpark.

Veelgestelde vragen.

Het is een "MINI SUV", of een compacte cross-over – net als grotere SUV's ontwikkeld voor offroad gebruik met ALL4 vierwielaandrijving. Je zou kunnen zeggen dat de MINI Countryman een grote kleine SUV is. Dankzij het creatieve gebruik van ruimte wordt iedere centimeter benut. Het hoge dak biedt zelfs lange bestuurders genoeg hoofdruimte, er is veel beenruimte en het brede interieur biedt alle inzittenden alle ruimte om hun plek te vinden. Ook achterin is hij een van de grootste kleine SUV's, met comfortabel plaats voor twee volwassenen op de achterbank, ook als er volwassenen voorin zitten. De achterbank is neerklapbaar voor extra bagageruimte tot 1.390 liter in totaal, of naar achteren te schuiven voor meer beenruimte. Het is een praktische gezinsauto met een premium uitstraling, maar nog steeds robuust en veelzijdig genoeg voor serieus offroad plezier.

ALL4 is de MINI vierwielaandrijving. Het ALL4 systeem is een elektrisch-hydraulische vierwielaandrijving, die gebruikmaakt van een elektronisch aangestuurde hydraulische pomp op de achteras, die het koppel verdeelt tussen de voor- en achterwielen. Het motorvermogen wordt effectief verdeeld over de voor- en achterwielen. Standaard met een 50/50 verdeling, maar indien gewenst met tot 100% van het vermogen naar de voorwielen. Dat zorgt voor volle controle op alle wegen en in alle seizoenen.

De bodemvrijheid of rijhoogte van een auto is de kleinste afstand tussen het laagste punt van de carrosserie (of chassis) en het wegdek. Het is dus het laagste punt van je MINI ten opzichte van de grond. De bodemvrijheid van de MINI Countryman zonder belading is 165 mm. Dat is ideaal wanneer je veel op slechte wegen of andere ongelijke ondergrond rijdt.