Voorkeursdealer

APK.

MINI Service. MINI Value Service

GOED GEKEURD.

ALLES VOLGENS HET BOEKJE.

Net als elke auto moet je MINI om de zoveel tijd APK gekeurd worden. Geen probleem, want ook voor de APK ben je bij je MINI dealer of MINI Erkend Service Partner aan het goeie adres. Daar gebruiken ze alleen maar Originele MINI Onderdelen, waar je twee jaar garantie op krijgt.

WAT KOST EEN APK KEURING?

De tarieven van een APK keuring zijn afhankelijk van de datum van eerste toelating van je MINI.

 

Je MINI is van na 31-12-2005

Basistarief APK excl. afmeldkosten € 36,50 incl. btw. Als er bij het uitlezen van het storingsgeheugen geen foutcodes zijn, is een viergastest of roetmeting niet meer verplicht.

 

Je MINI is van vóór 31-12-2005

Basistarief APK excl. afmeldkosten € 27,50 incl. btw.
Viergastest (benzine) € 42,50 incl. btw.
Roetmeting (diesel) € 51,50 incl. btw.
Viergastest of roetmeting is wettelijk verplicht.

MINI APK keuring. MINI APK keuring.
KIWA SCM gecertificeerde alarmsysteem KIWA SCM gecertificeerde alarmsysteem
KIWA SCM hetcertificering alarm- en voertuigvolgsystemen

Alarmsysteem (met hellingshoekdetectie)              € 39,95

Voertuigvolgsysteem                                                € 62,00

 

Het Kiwa SCM certificaat voor alarm- en voertuigvolgsystemen heeft een geldigheidsduur van 36 maanden na afgifte. Hierna dient het  beveiligingssysteem elke 12 maanden gekeurd te worden door een Kiwa SCM erkend inbouwstation.

 

Adviestarieven inclusief btw en afhankelijk van de datum van eerste toelating van uw BMW. Meer over de APK: bmw.nl/apk Uitgegeven door BMW Nederland. Stand per 1 februari 2016, wijzigingen voorbehouden.

Haal- en brengservice Haal- en brengservice
HAAL- EN BRENGSERVICE.

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, komen we je MINI ophalen waar en wanneer het jou uitkomt. Als je MINI klaar is, brengen we hem weer terug op een plaats en tijd van jouw keuze. Je dealer informeert je graag over eventuele kosten.

MINI inspectie MINI inspectie
MINI INSPECTIE.

Om te voorkomen dat je meerdere trips naar je dealer hoeft te maken, kan je de APK keuring combineren met een MINI inspectie. Alle controlepunten van de APK staan ook op de checklist van de MINI inspectie. Dat voorkomt dubbel werk en bespaart je de kosten en tijd voor een aparte keuring. De MINI monteurs weten aan de hand van de opgeslagen CBS-gegevens precies wat er aan je MINI moet gebeuren.

Vervangend vervoer. Vervangend vervoer.
VERVANGEND VERVOER.

Terwijl de monteurs met je MINI bezig zijn, kan je een vervangende MINI meekrijgen. Je zit dus nooit zonder vervoer. Je dealer kan je meer vertellen over eventuele kosten.