MINI Dealer

APK.

MINI Service. MINI Value Service

GOED GEKEURD.

ALLES VOLGENS HET BOEKJE.

Net als elke auto moet je MINI om de zoveel tijd APK gekeurd worden. Geen probleem, want ook voor de APK ben je bij je MINI dealer of MINI Erkend Service Partner aan het goeie adres. Daar gebruiken ze alleen maar Originele MINI Onderdelen, waar je twee jaar garantie op krijgt.

WAT KOST EEN APK KEURING?

Het tarief van een APK keuring is inclusief btw en afmeldkosten:

 

Basistarief APK € 45,25

 

Is je MINI ouder dan 2005, dan zijn er mogelijk speciale verplichtingen van toepassing. Vraag hiernaar bij jouw MINI dealer of MINI Erkend Service Partner.

MINI APK keuring. MINI APK keuring.
KIWA SCM gecertificeerde alarmsysteem KIWA SCM gecertificeerde alarmsysteem
KIWA SCM hetcertificering alarm- en voertuigvolgsystemen

Alarmsysteem (met hellingshoekdetectie)              € 39,95

Voertuigvolgsysteem                                                € 62,00

 

Het Kiwa SCM certificaat voor alarm- en voertuigvolgsystemen heeft een geldigheidsduur van 36 maanden na afgifte. Hierna dient het  beveiligingssysteem elke 12 maanden gekeurd te worden door een Kiwa SCM erkend inbouwstation.

Haal- en brengservice Haal- en brengservice
HAAL- EN BRENGSERVICE.

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, komen we je MINI ophalen waar en wanneer het jou uitkomt. Als je MINI klaar is, brengen we hem weer terug op een plaats en tijd van jouw keuze. Je dealer informeert je graag over eventuele kosten.

MINI inspectie MINI inspectie
MINI INSPECTIE.

Om te voorkomen dat je meerdere trips naar je dealer hoeft te maken, kan je de APK keuring combineren met een MINI inspectie. Alle controlepunten van de APK staan ook op de checklist van de MINI inspectie. Dat voorkomt dubbel werk en bespaart je de kosten en tijd voor een aparte keuring. De MINI monteurs weten aan de hand van de opgeslagen CBS-gegevens precies wat er aan je MINI moet gebeuren.

Vervangend vervoer. Vervangend vervoer.
VERVANGEND VERVOER.

Terwijl de monteurs met je MINI bezig zijn, kan je een vervangende MINI meekrijgen. Je zit dus nooit zonder vervoer. Je dealer kan je meer vertellen over eventuele kosten.