COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Big Love for the planet MINI Big Love for the planet

BIG LOVE FOR THE PLANET.

Big Love for the planet
Big love for the people

BIG LOVE VANAF DAG ÉÉN.

MINI is als geen ander (auto)merk. Al vanaf dag één in 1957 deden wij iets wat niemand durfde. Midden in een wereldwijde oliecrisis, dachten we niet in problemen, maar in oplossingen. Kunnen we onze auto’s kleiner maken? Veel kleiner? Hoe kunnen we meer ruimte creëren? Door de motor te draaien of door de wielen naar de hoeken te verplaatsen? Toen en nog steeds, staan moed, vindingrijkheid en optimisme bij MINI centraal. Dit hebben we samengevat in 2 woorden: BIG LOVE.

Bij MINI draait alles om Big Love. Dit staat voor openheid, optimisme en het vieren van verschillen. Onze auto’s zijn gemaakt met Big Love en zijn gemaakt voor iedereen om te laten zien wie je bent. Het ziet de rijkdom in diversiteit. We zeggen dan ook niet voor niets: “We are different, but pretty good together”. Elke MINI rijder en MINI is anders maar passen goed bij elkaar. Wij vinden dat er meer diversiteit in de automarkt mag komen en dat laten we ook zien.

BIG LOVE FOR THE PLANET.

Met de blik op de toekomst creëren we samen met jullie verhalen over meer doen met minder, over kleine ideeën met grote impact en uitdagingen die we omzetten in kansen voor een duurzame toekomst.
Big Love for the planet strategie

VISIE.

MINI was altijd al een pionier. Ook met de blik naar de toekomst blijft MINI deze rol vervullen met slimme en creatieve oplossingen. Ontdek hier hoe we samen een duurzame toekomst opbouwen.

Big Love for the planet circulariteit

Circulariteit.

Duurzaamheid begint bij de basis, daarom kijken wij bij MINI hoe we onze productie nog duurzamer kunnen maken en onze auto’s en materialen, zoals bijvoorbeeld onze accupakketten, een tweede leven kunnen geven.
Big Love for the planet MINI in Nederland

MINI in Nederland.

Ook in Nederland willen we verschil maken door elektrisch rijden met duurzame grondstoffen makkelijk te maken. Naast onze auto’s worden ook onze bedrijfspanden zoals ons hoofdkantoor in Rijswijk steeds groener door slimme oplossingen.
Big Love for the planet productie

Productie.

Niet alleen de auto’s en bedrijfspanden worden steeds duurzamer bij MINI. Ook de fabrieken en logistiek worden steeds groener door de 360-graden duurzaamheidsstrategie.
Big Love for the planet Toeleveringsketen

Toeleveringsketen.

Een duurzame toekomst kan je alleen samen bereiken, daarom gaan wij nog een stap verder. Wij zijn niet alleen kritisch op onszelf, maar geven ook onze toeleveranciers duurzame doelen mee. Daarnaast zijn we actief op zoek naar duurzame leveranciers en oplossingen.
Big Love for the planet productaanbod

Productaanbod.

MINI zal in 2025 zijn allerlaatste model met verbrandingsmotor introduceren, waarna het doel is dat in 2030 alle MINI modellen volledig elektrisch zullen zijn. Dit betekent natuurlijk dat ook onze producten een update krijgen.