COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
motion

INTRODUCTIE
MINI Concept Aceman
MINI Vision Urbanaut
MINI JCW GP concept
MINI Vision next 100
MINI Rocketman
SUPERLEGGERA VISION

MINI Concept Cars.

Wat leuk dat je interesse hebt in de MINI modellen van de toekomst. De nieuwe generatie MINI modellen vertegenwoordigen een nieuw tijdperk van duurzamere, connected auto's en combineren technologische vooruitgang met charismatische eenvoud en de MINI Go-Kart Feeling.

DE MINI CONCEPT ACEMAN.

De MINI Concept Aceman* vertegenwoordigt een nieuw tijdperk van duurzamere, connected auto's en combineert technologische vooruitgang met charismatische eenvoud en de MINI Go-Kart Feeling.
DE MINI CONCEPT ACEMAN

DE MINI VISION URBANAUT.

Met de virtuele MINI Vision Urbanaut presenteerde MINI in november 2020 een geheel nieuwe kijk op mobiliteit en een innovatieve visie op gebruik van ruimte.
MINI Urbanaut

DE MINI JCW CONCEPT.

Onze designers en engineers willen grenzen verleggen. No matter what. Wat iedereen bindt: uitdagingen. Gewoon uit je comfortzone stappen en lijnen, hoeken en oppervlakken toevoegen waar anderen dat niet durven.
De MINI JCW concept

DE MINI VISION NEXT 100.

Innovatie zit in ons DNA. Maar wat zou er gebeuren als we nog een stap verder zouden gaan? Als we in de MINI's van morgen een unieke, gepersonaliseerde rijervaring met gedeeld gebruik konden combineren?
DE MINI VISION NEXT 100

DE MINI ROCKETMAN.

De MINI Rocketman is de MINI onder de MINI’s. Compacter dan elke andere MINI, is deze 3+1-zitter de ultieme auto voor in de stad. Klein van buiten, groot van binnen en groots op de weg.
DE MINI ROCKETMAN

DE MINI SUPERLEGGERA VISION.

Het beste uit Groot-Brittannië combineren met Italiaans design en vakmanschap is natuurlijk altijd een goed idee.
DE MINI SUPERLEGGERA VISION