MINI ELECTRIC RIJDERS AAN HET WOORD.

ELEKTRISCH RIJDEN MET MINI.

>
MINI ELECTRIC rijders aan het woord

Ben je benieuwd of een elektrische MINI – de MINI Electric – iets voor jou is? Twijfel je nog over elektrisch rijden, de wegligging of het gedoe rondom (snel)laden en wil je eens weten hoe ‘echte’ MINI Electric rijders hun auto en elektrisch rijden ervaren? Wij vroegen vier MINI Electric rijders of zij als ervaringsdeskundigen meer konden vertellen over hun ervaringen met de MINI Electric in de praktijk. Daar kwamen deze vier super enthousiaste verhalen uit. Wij hadden het niet beter kunnen vertellen…

Maak kennis met Christine, Melvin, Jan (en Niels) en Linda. En hun MINI Electric.

MINI ELECTRIC rijders aan het woord - Christine

De MINI Electric van Christine.

Christine uit Wateringen koos voor haar MINI Electric vanwege het milieu en omdat “het gewoon heerlijk rijdt”. Als mede-eigenaar van creatief-bureau 100% Leiden, rijdt ze de MINI zakelijk en is het voor haar de ideale auto om naar klanten te rijden. De auto past bij de duurzame uitstraling van haar bedrijf, maar zij rijdt haar MINI ook privé voor bijvoorbeeld gezellige tripjes naar het strand. Bekijk de video voor het hele verhaal van Christine.

Melvin en zijn MINI Electric.

Als echte petrolhead had Melvin altijd het idee om ooit een V6 of V8 te kopen, maar sinds hij elektrisch rijdt is dat idee verleden tijd. Omdat Melvin bijna 20.000 km per jaar rijdt vindt hij het superfijn om “lekker gas te kunnen geven” zonder zich daar slecht over te hoeven voelen. Melvin heeft een tijdje getwijfeld of hij al klaar was om elektrisch te rijden, en of hij niet eerst moest kiezen voor hybride… Bekijk de video waarom hij tóch koos voor een MINI Electric.
MINI ELECTRIC rijders aan het woord - Melvin

Ervaar zelf de MINI Go-kart feeling!

De MINI Electric van Jan (en Niels).

Al jaren was Jan uit Almere fan van het ontwerp van MINI, maar dit is zijn eerste MINI. De MINI Electric koos Jan voornamelijk voor het duurzame aspect. Én het missen van benzine doet hij totaal niet. Jan was vooral verrast door de ruimte en het zitcomfort: “de auto is veel ruimer dan je denkt”. Samen met zijn zoon Niels, die binnenkort coschappen in Amsterdam gaat lopen, deelt hij de MINI Electric. Bekijk de video van Jan en Niels en waarom zij kozen voor de MINI Electric.
MINI ELECTRIC rijders aan het woord - Jan
MINI ELECTRIC rijders aan het woord - Linda

Linda en haar MINI Electric.

Linda uit Den Bosch is dol op haar MINI Electric: “Ik zit altijd met een glimlach in mijn MINI”. Voor het verminderen van de CO2-uitstoot was ze al langer van plan om elektrisch te gaan rijden, maar niet alleen dat: “Elektrisch rijden is ook gewoon ontzettend leuk!”. De MINI Electric is ideaal voor het woon-werkverkeer en laden doet ze gewoon voordat ze vertrekt. Meer weten over Linda en haar MINI Electric, bekijk haar video.
MINI Cooper Electric – 3-deurs

Ervaar zelf de MINI Go-kart feeling!

NEEM JE VOLGENDE STAPPEN.