COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Big Love for the people MINI Big Love for the people

Voices.

Voices
Urban X
Als pionier kijkt MINI natuurlijk ook verder dan alleen de duurzaamheid van onze auto’s. Daarom hebben we met MINI Voices een platform gecreëerd die interessante uitvinders, oprichters, wetenschappers, avonturiers en andere stemmen het podium geven die ze verdienen.
MINI Voices platform

Een platform voor stemmen die iets te zeggen hebben.

MINI VOICES is nu een nieuwe kans om baanbrekende impulsen voor de wereld van morgen op te sporen en bij een breder publiek bekend te maken.

Uitvinders, oprichters, wetenschappers, avonturiers en andere stemmen die iets te zeggen hebben op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid vinden bij MINI VOICES een internationaal podium. Een van de eerste persoonlijkheden die op dit platform aan het woord komt is de Franse architecte Clarisse Merlet, die een methode heeft ontwikkeld om milieubewuste bouwmaterialen te winnen uit kleding die niet meer bruikbaar is. Haar in Parijs gevestigde start-up, gepresenteerd door MINI France, heet FabBRICK. Clarisse Merlet en haar team hebben al meer dan twaalf ton textielafval gerecycled en er ongeveer 40.000 bakstenen van gemaakt.