COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Big Love for the people MINI Big Love for the people

Urban X.

Voices
Urban X
MINI is gemaakt voor de stad, daarom heeft MINI een speciaal programma opgezet: MINI Urban-X. Met dit programma ondersteunen we startups die gespecialiseerd zijn in duurzame oplossingen. MINI geeft de startups de middelen die ze nodig hebben om samen met experts, slimme, creatieve en duurzame oplossingen te creëren voor de steden van nu én de toekomst.
Urban X Startups

DE ACCELERATOR VOOR STARTUPS DIE HET LEVEN IN DE STAD OPNIEUW VORMGEVEN.

MINI is - en is altijd - een stadsmerk geweest. Gestart als antwoord op de eerste benzinecrisis aan het eind van de jaren 1950 in Londen, vormen onze kleine voetafdruk, creatief gebruik van ruimte en innovatief design en engineering de basis van een iconisch merk.

In dezelfde creatieve geest lanceerde MINI in 2016 URBAN-X, het acceleratorprogramma voor startups die het leven in de stad opnieuw vormgeven. URBAN-X wordt gebouwd door MINI en het venture fund Urban Us, dat 100.000 dollar investeert in elk portfoliobedrijf.