MINI Dealer

FAQ.

faq

EN DE MEEST GEZOCHTE ANTWOORDEN.

 • MINI 3-DEURS
 • De MINI 3-deurs kleeft als een kart aan de weg, heeft een iconisch design en zit boordevol moderne technologie - om maar meteen met de deur in huis te vallen. Bovendien maken de MINI Twin Power Turbo-motoren hem snel én zuinig. En omdat de ene rit de ander niet is, pas je met de MINI Rijmodes de rijeigenschappen, interieurverlichting en het motorgeluid met een druk op de knop aan je stemming aan. Veilig, veelzijdig en verbonden met de wereld is en blijft de MINI 3-deurs een klasse apart.

  Wil je meer weten over de MINI 3-deurs modellen, de designdetails, accessoires en tuningopties? Ga dan direct naar de online showroom of de configurator:

 • MINI 5-deurs
 • MINI kartwegligging? Check. Iconisch design? Check. Extra ruimte én deuren? Doublecheck. Met z’n korte overhangen, laag zwaartepunt en grote spoorbreedte is de MINI 5-deurs verreweg de leukste 5-deurs auto op de weg. Door de multilink achterwielophanging en schokdempers die van het chassis losgekoppeld zijn, is het net alsof je in een grote auto rijdt. Maar dan wel één met de handling van een MINI. Je rijplezier is zojuist een stukje groter geworden.

  Wil je meer weten over de MINI 5-deurs modellen, de designdetails, accessoires en tuningopties? Ga dan naar de online showroom of de configurator:

 • MINI cabrio
 • Weer of geen weer, de nieuwe MINI Cabrio is een feest om in te rijden. Deze snelle cabriolet heeft behalve een laag zwaartepunt, korte overhangen en sterke motoren ook nog eens een slim buienalarm dat je een seintje geeft als het dak dicht moet. Zo rij je tussen de buien door altijd met de zon op je gezicht. Op naar het strand!

  Wil je meer weten over de nieuwe MINI Cabrio modellen, de designdetails, accessoires en tuningopties? Ga dan naar de online showroom of de configurator:

 • MINI CLUBMAN
 • Langer, breder, ruimer. Met z’n vier deuren en twee Splitdoors aan de achterkant is de nieuwe MINI Clubman veelzijdiger dan ooit. De Splitdoors - het handelsmerk van de MINI Clubman – zitten ook weer op nieuwe model, maar dan wel in een nieuw jasje. Deze opzij openslaande achterdeuren maken van de MINI Clubman een brede, sportieve alleskunner waar je niet omheen kan. Maar des te makkelijker in kan. De Splitdoors slaan namelijk lekker ver open en dankzij de Easy Opener-functie die je bij het optionele Comfort Access krijgt, gaan ze met een druk op de afstandsbediening of door met je voet onder de achterbumper te swipen net zo makkelijk weer dicht. Stijlvol én handig, wat wil je nog meer?

  Wil je meer weten over de nieuwe MINI Clubman modellen, de designdetails, accessoires en tuningopties? Ga dan naar de online showroom of de configurator:

 • MINI COUNTRYMAN
 • Onmiskenbaar MINI, maar dan groter. De MINI Countryman voelt zich net zo thuis in de stad als erbuiten en biedt ruimte aan vijf avonturiers. Dankzij z’n vijf deuren en grote achterklep, vijf afzonderlijk instelbare stoelen en lengte van iets meer dan vier meter, combineert hij comfort en gebruiksgemak in een handzame verpakking. Met een bagageruimte tot wel 1.170 liter zijn er weinig uitdagingen waar deze individualist zijn hand voor omdraait. Ook de achterstoelen verschuiven of neerklappen is zo gebeurd, zodat je ook binnenin alle kanten op kunt. Met de MINI Countryman ben je altijd goed op weg. Ook als de weg geen weg is.

  Wil je meer weten over de MINI Countryman modellen, de designdetails, accessoires en tuningopties? Ga dan naar de online showroom of de configurator:

 • MINI JOHN COOPER WORKS
 • Wil je iedereen bij het stoplicht het nakijken geven, dan is de keuze snel gemaakt. Met een MINI John Cooper Works haal je de absolute top in huis qua prestaties en rijplezier. Het John Cooper Works verhaal begon in de jaren zestig met een van de spectaculairste overwinningen uit de geschiedenis van de autosport. John Cooper verbond zijn naam aan de Mini Cooper, die in 1961 op de markt was gekomen en won daarna een groot aantal autorally’s. De bekendste zijn de drie zeges met de Mini Cooper S in de Rally van Monte Carlo van 1964, 1965 en 1967. Ook de huidige modellen zijn een razendsnel optrekkende, superstrak sturende droom op wielen. Met een krachtige viercilinder tweeliter motor en zes versnellingen geeft elke MINI John Cooper Works je een onweerstaanbare adrenalinekick. Lang verhaal kort: dit zijn de snelste en sterkste MINI’s die er zijn.

  Wil je meer weten over de John Cooper Works modellen, de designdetails, accessoires en tuningopties? Klik dan op een van onderstaande links: