COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Evenementen MINI Evenementen MINI Evenementen

EVENEMENTEN.

ALLE MINI EVENEMENTEN.

Afgelopen tijd hebben weer spectaculaire MINI evenementen plaatsgevonden. Neem een kijkje op onze evenementenpagina, waar je alle evenementen kunt bekijken. Heb je een MINI en wil je graag deelnemen aan deze evenementen? Meld je dan aan voor MINI Favours. Lees meer hoe je lid wordt van MINI Favours.

GOUDEN TIJDEN HERLEVEN.

MINI heeft groots uigepakt tijdens de Historic Grand Prix in Zandvoort. Als hommage aan de MINI Clubman waren in het MINI Paviljoen alle generaties te bewonderen. Van de oer Mini tot aan de nieuwe MINI Clubman Final Edition. MINI Favours klanten genoten onder het genot van een hapje en een drankje van het geweldige uitzicht op de iconische Tarzanbocht. Waar onder meer voorlopers van de huidige MINI Cooper en Rockingham GT modellen samen met historische Formule 1 en Sports Cars in actie kwamen.

Dutch Design Week 2022.

Van 22 t/m 30 oktober 2022 vindt de 21 editie plaats van de Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven. MINI was in 2021 en ook dit jaar weer verbonden als mobiliteitspartner aan dit grote designevenement. Tijdens de editie van 2022 verzorgen we wederom de MINI de ‘Design Rides’, die gedurende het evenement worden ingezet als shuttledienst om bezoekers te vervoeren tussen de verschillende locaties van DDW. Daarnaast heeft MINI een expositieruimte waar we de SPIKE x MINI lanceren. 

dam Image

Museumnacht Amsterdam.

MINI was in 2021 de sponsor van de Amsterdamse Museumnacht. Dit was een evenement waar onder andere MINI Favours aan deel namen. Tijdens de Museumnacht opende Amsterdamse musea hun deuren, en kon er genoten worden van muziek, workshops en speciale rondleidingen. MINI verzorgde de auto’s die bezoekers tussen de verschillende locaties vervoerden: De MINI Shuttle Service.

DUTCH DESIGN WEEK 2021.

Van 16 t/m 24 oktober 2021 vond de 20e editie plaats van de Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven. MINI is in 2021 en 2022 aan dit grote designevenement verbonden als mobiliteitspartner. Tijdens de editie van 2021 verzorgde MINI de ‘Design Rides’, die gedurende het evenement ingezet werden als shuttledienst om bezoekers te vervoeren tussen de 120 locaties van DDW. Daarnaast had MINI een expositieruimte waar de MINI Vision Urbanaut te zien was.

60 JAAR MINI BIJ ELKAAR.

Uit elk jaar van de afgelopen 6 decennia één MINI, om ze eindelijk eens allemaal op een rij te kunnen zetten in een spectaculaire film, dat was ons doel. Gedurende 5 dagen kwamen meer dan 60 trotse eigenaren langs in onze studio met hun klassieke, bijzondere of iconische MINI. Allemaal ontzettend bedankt voor jullie geduld en passie. Het resultaat mag er wezen: “60 JAAR MINI. 60 JAAR ICONISCH”.

MINI track days.

De rijeigenschappen van een MINI zijn niet te evenaren; de korte wielbasis en het lage gewicht zorgen voor een unieke rijbeleving. Om ervoor te zorgen dat je onder alle omstandigheden kunt genieten van je MINI bieden wij de MINI Driving Experience aan. Hier zal je onder andere leren wat de hulpsystemen in jouw MINI allemaal voor je betekenen. Ook zal je leren omgaan met onderstuur en overstuur wanneer deze systemen uitgeschakeld zijn. Buiten het feit dat dit erg leerzaam is, is het ook nog eens erg leuk!

MINI Driving Experience.