ONBEZORGDE WINTERPRET.

MINI herfst & winter accessoires - podium
REISBENODIGDHEDEN.

UNIEKE AVONTUREN: ONTSLOTEN.

MINI FIETSENDRAGER ACHTEROP.

Uitermate praktisch: De stevige, inklapbare fietsdrager is speciaal ontworpen voor MINI. Hij biedt ruimte aan twee fietsen/e-bikes en ook als hij volledig beladen is kun je altijd bij jouw bagage in de bagageruimte. En als hij is ingeklapt kan hij botsveilig worden opgeborgen in de bagageruimte.

MINI accessoires – fietsendrager achterop

MINI PIANO BLACK EN NIGHT JACK ACCESSOIRES.

Stijl gaat een stap verder – zelfs midden in de winter – met onze reeks Piano Black en Night Jack designaccessoires. Een klassieke finish die tijdens elk avontuur perfect bijdraagt aan de iconische looks en uitstraling van je MINI.
MINI accessoires – MINI side scuttles – union jack styling MINI accessoires – MINI side scuttles – union jack styling

MINI SIDE SCUTTLES.

De MINI Side Scuttles met het traditionele Union Jack ontwerp vormen een in het oog springend detail om je auto net dat extra persoonlijke tintje te geven. Perfect passend op de zijschermen van jouw MINI.

MINI BUITENSPIEGELKAPPEN.

Klassieke MINI buitenspiegelkappen in het traditionele Union Jack design geven jouw MINI net dat beetje extra. Deze kunnen eenvoudig in plaats van de standaard kappen worden aangebracht.
MINI accessoires – MINI spiegelkappen – union jack styling MINI accessoires – MINI spiegelkappen – union jack styling
MINI accessoires – MINI zijstrepen – piano black

MINI ZIJSTREPEN PIANO BLACK.

Pure dynamiek, zwart op zwart. De in het oog springende MINI zijstrepen in Piano Black brengen de dynamische MINI look op de weg. Het spreekt voor zich dat de stickers bestand zijn tegen licht, wind en weer en dat de kleur zijn diepte houdt, zelfs in de wasstraat. Voor een dynamische, atletische look.

MINI SPORTSTREPEN PIANO BLACK.

Dynamische racing look. De MINI sportstrepen in Piano Black voor de motorkap en achterklep zijn van kwalitatief hoogwaardige, niet-doorzichtige gekleurde folie vervaardigd. Ze stralen pure dynamiek uit, en natuurlijk zijn ze licht- en weerbestendig en afwasbaar.
MINI accessoires – MINI sportstrepen – piano black

MINI ORIGINELE ACCESSOIRES.

MINI accessoires – kleerhangers – Travel & Comfort System MINI accessoires – kleerhangers – Travel & Comfort System

MINI KLEDINGHANGER VOOR TRAVEL & COMFORT SYSTEM.

Kreukels behoren tot het verleden. De kledinghanger van Travel & Comfort System in een aantrekkelijk MINI design maakt het mogelijk om kledingstukken aan de achterkant van de rugleuning te hangen. Dankzij de steekverbinding is hij gemakkelijk aan de basisdrager te bevestigen en crash-proof en dankzij de hotelfunctie (standaard kledinghanger met haak) kan hij bovendien buiten de auto worden gebruikt.

MINI ADVANCED CAR EYE 3.0 PRO.

Houd het overzicht. De MINI Advanced Car Eye 3.0 is een zeer gevoelige full-HD-camera die gebeurtenissen aan de voor- en achterzijde van de auto opneemt, zelfs als deze geparkeerd is. In het geval van verstoringen en buitengewone bewegingen buiten de auto, neemt de camera automatisch de situatie op om mogelijke ongevallen of (pogingen tot) inbraken vast te leggen.
Mini accessoires – HD camera – advanced car eye cam Mini accessoires – HD camera – advanced car eye cam

RIJD IN STIJL.

MINI ORIGINAL WIELEN EN BANDEN.

MINI SNEEUWKETTINGEN.

Zorgeloos de winter in. De MINI sneeuwkettingen Comfort zijn snel en gemakkelijk te monteren dankzij hun flexibele stalen hoepels. Voor de best mogelijke tractie op ijs en sneeuw zijn ze uitgevoerd met een kruiselings patroon, een fijne uniforme maas en kettingschakels met hoge grip.
MINI SERVICE.

SAMEN IS ALLES BETER.

Samen is niet alleen hoe we te werk gaan, het maakt deel uit van onze identiteit. Het vertrouwen dat teamwork met zich meebrengt, altijd met professionaliteit en toewijding, maakt MINI service - onze service. Zonder extra kosten en zonder dat je je ergens zorgen over hoeft te maken, gaan wij elke uitdaging aan en beschouwen die als een kans: samen.
MINI Service Centre - intro teaser MINI Service Centre - intro teaser

CAR CARE.

MINI VERZORGING.

#HereWeGo: Hartelijk dank aan de gehele MINI community voor de fantastische foto's.