COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
motion

MINI OCCASIONS NEXT.

KIES VOOR ZEKERHEID.

Occasion
Vind je MINI
Garantievoorwaarden
360 graden check

MINI OCCASIONS NEXT.

Kies je voor een tweedehands MINI met MINI Occasions NEXT, dan kies je voor zekerheid, betrouwbaarheid en gemak.Dankzij de standaard 24 maanden garantie kun je zorgeloos gaan genieten, zonder onverwachte kosten. Je MINI heeft ook een 360-graden check doorstaan, dus ben je ervan gegarandeerd dat hij in topconditie is en na aflevering tenminste 6 maanden en 10.000 km vrij van regulier onderhoud, afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt.

Ontdek nu het aanbod tweedehands MINI’s van onze MINI dealers, kies bijvoorbeeld voor de MINI Cooper 3-Deurs, MINI Cabrio of MINI Electric. Of ga je liever voor één van de grotere modellen, zoals de MINI Countryman of MINI Clubman? Ontdek onze MINI Occasions NEXT voorraad nu via “Vind je MINI”. Of neem contact op met jouw MINI dealer.

MINI OCCASIONS NEXT VOORDELEN.

1. Standaard 24 maanden garantie

2. Volledige 360° check

3. MINI Mobile Care – 24 uurs pechhulp

4. Onderhouden volgens MINI normen

5. MINI Financial Services

6. MINI Favours

MINI Electric – 3-deurs – zilver en zwart MINI Electric – 3-deurs – zilver en zwart

ALLEEN DE KOP IS ERAF, VOOR DE REST ZIT ALLES EROP EN ERAAN.

MINI - Kop eraf MINI - Kop eraf
MINI 5-deurs Hatch - zijaanzicht
MINI 5-deurs
MINI Clubman - zijaanzicht
MINI Clubman

1. STANDAARD 24 MAANDEN GARANTIE.

Wij staan in voor de kwaliteit van elke tweedehands MINI die het label MINI Occasions NEXT draagt. We weten immers welke hoge eisen MINI al bij de productie aan elke auto stelt en controleren elke gebruikte MINI uitvoerig. Vandaar dat MINI Occasions NEXT 24 maanden garantie geeft, zonder kilometerbeperking.
MINI - standaard 24 maanden garantie
MINI - volledige 360 graden check

2. VOLLEDIGE 360° CHECK.

Door MINI zelf opgeleide technici testen met de modernste diagnose-apparatuur elke MINI Occasions NEXT door en door. Het uiterlijk, het interieur en de techniek; alles is tot in de details gecontroleerd en in orde. Na dit zware programma van eisen leveren we elke MINI Occasions NEXT in topconditie af.

3. MINI MOBILE CARE – 24 UURS PECHHULP SERVICE.

Heb je onverhoopt pech? Ook dat hebben we gecoverd. Met adequate hulp –telefonisch of ter plaatse– staat de MINI Service Centrale altijd voor je klaar. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Met de MINI Service Card kun je in Nederland altijd rekenen op professionele hulp, transport en een vergoeding voor de taxi of het openbaar vervoer. In het buitenland zorgen we zonodig voor repatriëring, vervangend vervoer of overnachtingen.

MINI - Mobile Care
MINI - onderhouden volgens MINI normen

4. ONDERHOUDEN VOLGENS MINI NORMEN

Elke MINI heeft zijn eigen verhaal. En niemand kent dat verhaal beter dan je MINI dealer. Of het nu gaat om het aantal kilometers of de leeftijd, alles is vastgelegd en mag je weten. Net als de gegevens van alle onderhoudsbeurten, inspecties en technische modificaties. Je kunt er dus van op aan dat je auto volgens MINI normen is onderhouden en na aflevering tenminste 6 maanden en 10.000 km vrij van regulier onderhoud is, afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt.

5. MINI FINANCIAL SERVICES.

MINI Financial Services is voor MINI Occasions NEXT rijders de meest voor de hand liggende financiële dienstverlener. Samen met je MINI dealer kunnen wij je niet alleen interessante tarieven bieden, maar vooral ook gunstige voorwaarden. Want voor leasing, financiering en verzekering heb je dan dezelfde vertrouwde gesprekspartner als voor onderhoud, reparatie en schadeherstel.
MINI - Financial Services
MINI favours - exclusieve voordelen

6. MINI FAVOURS – EXCLUSIEVE VOORDELEN VOOR MINI RIJDERS.

Als lid van MINI Favours kun je mooie dingen ontdekken en bijzondere ervaringen opdoen - een fascinerend programma voor MINI rijders, ook als je niet achter het stuur zit. Bovendien geniet je van voordelen en interessante aanbiedingen.

MINI SERVICE INCLUSIVE.

Ook een MINI met al wat kilometers op de teller verdient natuurlijk de beste service. Uitgevoerd door MINI specialisten die jouw MINI door en door kennen. Daarom is er MINI Service Inclusive, voor elke MINI. Nu tijdelijk met tot wel 30% korting op al je toekomstige onderhoudswerkzaamheden.
kop eraf