Voorkeursdealer

MINI OCCASIONS NEXT.

MINI Occasions Next.

Alleen de kop is eraf, voor de rest zit alles erop en eraan.

mini - occasions - next - gif - visual
MINI Occasions Next.
Als nieuw zo goed.

MINI’s met het MINI OCCASIONS NEXT label zijn de crème de la crème van de MINI occasions. En als je kijkt naar wat je er allemaal bij krijgt, weet je zeker dat je goed zit. Met een MINI OCCASIONS NEXT kies je voor het voordeel van een MINI occasion met de betrouwbaarheid van een nieuwe.

 

24 maanden garantie
24 maanden garantie.

MINI OCCASIONS NEXT krijgen twee jaar garantie mee zonder kilometer beperking. Dat is dezelfde garantie die we op nieuwe MINI’s geven.

360 graden check
360 graden check.

Voor aflevering checken we je MINI technisch en optisch op meer dan 72 punten, waardoor hij bij aflevering minimaal 10.000 km/ 6 maanden onderhoudsvrij is (wat het eerst bereikt wordt).

Onderhoudshistorie
Onderhoudshistorie.

Van elke MINI met het MINI OCCASIONS NEXT label is de complete onderhoudshistorie bekend. Ze zijn dealer onderhouden en er zijn uitsluitend goedgekeurde  onderdelen gebruikt.

24/7 pechhulp
24/7 pechhulp

Met een MINI OCCASIONS NEXT kun je een beroep doen op pech hulp door heel Europa. En mocht het nodig zijn, wordt er vervangend vervoer voor je geregeld.

MINI Financiering & verzekering
MINI Financiering & verzekering

Je kan je MINI OCCASIONS NEXT financieren via MINI Financial Services. We geven je graag een advies op maat voor een scherp tarief.