MINI originele reparatieservices - Ingang hal MINI carrosserie- en lakwerkplaats. MINI originele reparatieservices - Ingang hal MINI carrosserie- en lakwerkplaats.

MINI SERVICE SCHADEHERSTEL.

Laat schade snel en vakkundig herstellen.


Voor ongevallenreparaties of kleinere schades: bij onze hooggekwalificeerde MINI dealers en MINI Erkend Service Partners is jouw MINI altijd in de beste handen, want in onze MINI Erkend Schadeherstelbedrijven brengen wij jouw MINI weer terug in een perfecte staat. De hoogste kwaliteitsnormen en het gebruik van originele MINI onderdelen zijn daarbij bepalend voor het waardebehoud van jouw MINI.

Een zwaar ongeval of slechts een klein krasje in je lak? Sommige avonturen laten sporen na. Geen zorgen, je MINI expert is hier om het te herstellen. Aangezien wij geen concessies doen op het gebied van esthetiek en veiligheid, verwachten we dat ook niet van jou.

De experts bij je MINI dealer kennen jouw MINI door en door en brengen deze weer in zijn oorspronkelijke staat volgens de hoogste MINI standaarden – wat niet alleen bijdraagt aan het waardebehoud van je MINI, maar ook aan het echte rijplezier.

 MINI originele reparatieservices - MINI carrosserie- en lakwerkplaats, wielwissel.  MINI originele reparatieservices - MINI carrosserie- en lakwerkplaats, wielwissel.

WIJ LATEN JOUW MINI WEER STRALEN.

MINI CARROSSERIE- EN LAKREPARATIE.

Je MINI dealer verzorgt alle reparaties aan je auto, zodat je weer veilig en in perfecte conditie de weg op gaat. Onze MINI experts zijn opgeleid voor deze reparaties. Met specifieke vakkennis en moderne reparatiemethodes voeren MINI experts de herstelwerkzaamheden aan jouw MINI op vakkundige wijze uit. Zo kun jij weer genieten van de Go-Kart feeling!
MINI 3-deurs hatchback in volcanic orange met blije dame in de kofferbak. MINI 3-deurs hatchback in volcanic orange met blije dame in de kofferbak.

HOUD JOUW MINI ORIGINEEL.

MINI ORIGINELE ONDERDELEN.

MINI originele onderdelen worden minutieus ontwikkeld, op de proef gesteld en volgens de meest uitgebreide processen vervaardigd. Elk onderdeel is specifiek ontworpen voor je merk en model, garandeert optimale pasvorm en prestaties, houdt de integriteit van je MINI intact en draagt bij aan het waardebehoud. Hou je MINI in vorm – houd hem origineel. Met MINI originele onderdelen.
MINI 3-deurs hatchback met crazy blue metallic kleur. MINI 3-deurs hatchback met crazy blue metallic kleur.

GEKKE KLEUR, NETJES GEDAAN.

Je kunt erop vertrouwen dat je MINI dealer reparaties aan jouw MINI conform de hoogste kwaliteitsstandaarden uitvoeren. Onze technici zorgen ervoor dat je MINI weer zo snel mogelijk in zijn oorspronkelijke staat de weg op kan. Het milieuvriendelijke ColorSystem produceert niet alleen een resultaat dat identiek is aan de originele lakkleur – het draagt ook zijn steentje bij aan het beschermen van het milieu. En je kunt maar beter geen concessies doen als het gaat om uitgebreid meerkleurig lakwerk – onze zeer gespecialiseerde en hoogopgeleide experts zetten zich in om de volledige MINI glans terug te brengen.
MINI originele reparatieservices - MINI pechhulp 24/7. MINI originele reparatieservices - MINI pechhulp 24/7.

MINI PECHHULP.

Bij de aanschaf van een nieuwe MINI ontvang je kosteloos 5 jaar lang MINI Service Pechhulp. Zo is onder andere de MINI Service centrale 24/7 bereikbaar voor jou. Ontdek alle details over deze MINI Service.
MINI Top Cover verzekering.

MINI TOP COVER VERZEKERING.

MINI Schadeherstel - Voordelen Top Cover verzekering.


Je MINI compleet verzekeren tegen schade en diefstal? Speciaal voor nieuwe en gebruikte MINI's profiteer je nu van de voordelen met de MINI Top Cover verzekering:

  •  Kies je dekking: WA, WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco
  • Uit te breiden met diverse aanvullende verzekeringen
  • Tot 3 jaar nieuwwaarde- / aanschafwaardevergoeding
  • Mogelijkheid tot betalen per kilometer
  • Geen eigen risico als je schade laat herstellen bij je MINI dealer

 

Benieuwd naar alle voordelen van de MINI Top Cover verzekering? Meer informatie vind je via onderstaande link.