COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
JE MINI WEER OP EN TOT MINI. MINI SERVICE. SCHADEHERSTEL JE MINI WEER OP EN TOT MINI. MINI SERVICE. SCHADEHERSTEL

JE MINI WEER OP EN TOT MINI.

MINI SERVICE. SCHADEHERSTEL

LOVE & CARE.

Voor ongevallenreparaties of kleinere schades: bij onze gekwalificeerde MINI dealers en MINI Erkend Service Partners is jouw MINI altijd in de beste handen, want in onze MINI Erkend Schadeherstelbedrijven brengen wij jouw MINI weer terug in een perfecte staat. De hoogste kwaliteitsnormen en het gebruik van originele MINI onderdelen zijn daarbij bepalend voor het waardebehoud van jouw MINI.

HIER IS JE MINI IN DE BESTE HANDEN.

Een zware aanrijding of slechts een klein krasje in je lak? Sommige avonturen laten sporen na. Geen zorgen, je MINI expert is hier om het te herstellen. Aangezien wij geen concessies doen op het gebied van esthetiek en veiligheid, verwachten we dat ook niet van jou. De experts bij je MINI dealer kennen jouw MINI door en door en brengen deze weer in zijn oorspronkelijke staat volgens de MINI fabrieksnormen wat niet alleen bijdraagt aan het waardebehoud van je MINI, maar ook aan de echte Go-Kart feeling.

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE.

✓  Je MINI dealer regelt het gehele herstelproces voor je.       

✓  Waardebehoud dankzij gecertificeerd MINI herstelproces.

✓  Alle veiligheidssystemen van je MINI werken weer perfect.

✓  Alle functies van de auto worden uitvoerig getest.

✓  De geruststelling dat je MINI in goede handen is.

✓  We gebruiken alleen originele MINI onderdelen.

MINI originele reparatieservices - MINI pechhulp 24/7. MINI originele reparatieservices - MINI pechhulp 24/7.

MINI GECERTIFICEERDE SCHADEHERSTELWERKPLAATSEN

Wat je MINI ook overkomt: de experts van je MINI dealer en Erkend Service Partner herstellen alle mogelijke schades. Met hun up-to-date vakkennis en moderne reparatiemethodes voeren zij de herstelwerkzaamheden op uiterst nauwkeurige en gecertificeerde wijze uit. Daarmee behoudt je MINI zijn waarde en voldoet na herstel door de MINI experts weer volledig aan de strenge fabrieksnormen. En dat is belangrijk, want zelfs een ogenschijnlijk kleine schade kan grote gevolgen hebben voor je veiligheid. Je MINI bevat namelijk tot 25 veiligheidsfuncties die met geïntegreerde sensoren en camera’s werken. Indien het herstel van de auto niet goed wordt uitgevoerd, kunnen deze essentiële veiligheidssystemen niet meer optimaal functioneren.

MINI originele reparatieservices - MINI pechhulp 24/7.

ORIGINELE ONDERDELEN

Je kunt je MINI in geval van schade het beste laten herstellen door de experts van MINI. Zij weten alles van de technologieën in je MINI. Bovendien gebruiken ze uitsluitend originele MINI onderdelen: de garantie voor precisie en functionaliteit tot in het kleinste detail. Het doordachte design en de hoogwaardige afwerking van elk origineel MINI onderdeel zorgen ervoor dat alle componenten in je MINI perfect op elkaar zijn afgestemd. Alleen zo wordt je MINI weer op en top MINI. En geniet je blijvend van de Go-Kart feeling, maximale veiligheid en een lange levensduur. Een geruststellend gevoel.

MINI 3-deurs hatchback in volcanic orange met blije dame in de kofferbak. MINI 3-deurs hatchback in volcanic orange met blije dame in de kofferbak.

MINI ONDERHOUD EN REPARATIES: DE BELANGRIJKSTE VRAGEN EN ANTWOORDEN.

Sta je op dit moment ergens met pech? Bel dan de MINI Service Centrale op 0800-0321 vanuit Nederland of +31 880 357 321 vanuit het buitenland. We komen er zo snel mogelijk aan.
Je MINI dealer stelt alles in het werk om je volledig te ontzorgen in het geval van schade. Hij helpt je bij de afwikkeling met de verzekeraar en zorgt dat je MINI weer helemaal hersteld wordt, inclusief de veiligheidssystemen. De herstelafdeling van je MINI dealer is volledig ingericht volgens de hoge eisen van MINI. De modernste analyse- en diagnose-apparatuur, innovatieve hersteltechnieken, originele onderdelen en door MINI opgeleide technici zorgen voor een herstel zoals je van je MINI dealer mag verwachten. Je MINI is dan weer op en top MINI.

Ook een kleine schade vraagt om grote expertise. Daarvoor zijn er de MINI cosmetische reparaties. Of het nu gaat om een kras in de lak of een scheur in de bekleding: met innovatieve reparatietechnieken verhelpen de MINI experts kleine schades snel en eenvoudig. En maken je MINI weer op en top MINI.

 

Ruiten: een sterretje in je voorruit kan op termijn een scheur tot gevolg hebben. Je MINI dealer adviseert je graag over de herstelmogelijkheden van MINI Service Ruitschadeherstel.

Deuken: een kleine parkeerschade of een deukje kan vaak worden verwijderd zonder grote herstelwerkzaamheden. Je MINI dealer adviseert je graag over de mogelijkheden van uitdeuken zonder spuiten.

Lak: een klein krasje of steenslag kan vaak worden gerepareerd zonder grote herstelwerkzaamheden. Je MINI dealer adviseert je graag over de mogelijkheden van spot repair.

Kunststof: een kleine beschadiging aan een kunststof onderdeel kan vaak worden gerepareerd zonder grote herstelwerkzaamheden. Je MINI dealer adviseert je graag over de mogelijkheden.

Wielen: een kleine beschadiging aan de velg kan vaak worden verwijderd zonder grote herstelwerkzaamheden. Je MINI dealer adviseert je graag over de mogelijkheden.

Interieur: een kleine beschadiging in het interieur van je MINI kan vaak worden hersteld zonder ingrijpende werkzaamheden. Je MINI dealer adviseert je graag over de mogelijkheden.

Het MINI ColorSystem garandeert optimaal afgestemde kleurtinten en een lange levensduur. Onze gekwalificeerde experts werken volgens de nieuwste MINI standaarden voor carrosseriekleuren en reparaties. In combinatie met de modernste polijsttechnieken laten zij je MINI weer stralen. Het MINI ColorSystem bevat lakken op waterbasis en zorgt niet alleen voor een perfecte afstemming van de lak, maar spaart ook het milieu. 

 

Tijdens het herstelproces worden door MINI voorgeschreven lakken gebruikt. MINI ColorSystem is een van de duurzaamste laksystemen voor het lakherstel. Je MINI dealer gebruikt de lak die ook tijdens de productie van je auto wordt gebruikt. Deze is speciaal ontwikkeld om de lak op duurzame wijze te kunnen herstellen. Het milieu wordt minimaal belast en je MINI wordt weer maximaal MINI.

Je stelt je MINI zorgvuldig samen en laat je hierbij adviseren door de verkoopadviseur van je MINI dealer, zodat je maximale Go-Kart feeling kunt beleven. Ook de keuze van je autoverzekering vraagt enige tijd en aandacht. Een goed advies en vergelijk vooraf voorkomt vervelende ervaringen als je aanspraak moet maken op je verzekering. Mag je jouw MINI wel laten repareren door je MINI dealer, is vervangend vervoer geregeld en hoe ziet de nieuwwaardegarantie eruit? Met de MINI Top Cover verzekering heb je de meest complete dekking, word je volledig ontzorgd en kun je na een ongeval of beschadiging snel weer optimaal genieten van Go-Kart feeling in je MINI.

Met de keuze voor MINI heb je gekozen voor een premium auto en service. Originele onderdelen en de meest actuele technische kennis – ook van de vele veiligheidssystemen in je MINI – zorgen voor het allerbeste resultaat, zodat je MINI op en top MINI blijft. Naast de MINI dealer zijn er meerdere partijen die graag je MINI herstellen tegen lagere kosten. Dit kunnen zij realiseren door gebruik te maken van alternatieve onderdelen en reparatiemethodes. Je MINI is echter pas weer helemaal MINI als het herstel door de experts van MINI wordt verzorgd.

MINI originele reparatieservices - MINI pechhulp 24/7. MINI originele reparatieservices - MINI pechhulp 24/7.

MINI PECHHULP.

Bij de aanschaf van een nieuwe MINI ontvang je kosteloos 5 jaar lang MINI Service Pechhulp. Zo is onder andere de MINI Service centrale 24/7 bereikbaar voor jou. Ontdek alle details over deze MINI Service.
MINI Top Cover verzekering.

MINI TOP COVER VERZEKERING.

Je MINI compleet verzekeren tegen schade en diefstal? Speciaal voor nieuwe en gebruikte MINI's profiteer je nu van de voordelen met de MINI Top Cover verzekering:

  • Standaard geen eigen risico
  • Een nieuwe MINI tot 5 jaar na aankoop
  • Gratis vervangende MINI bij diefstal of schade
  • Schadeherstel altijd bij jouw MINI dealer
  • Betalen per kilometer

 

Benieuwd naar alle voordelen van de MINI Top Cover verzekering? Meer informatie vind je via onderstaande link.