MINI Dealer

MINI SERVICE SCHADEHERSTEL.

MINI schadeherstel
Een geluk bij een ongeluk. Een geluk bij een ongeluk.

Laat schade snel en vakkundig herstellen.

Voor ongevallenreparaties of kleinere schades: bij onze hooggekwalificeerde MINI dealers en MINI Erkend Service Partners is jouw MINI altijd in de beste handen, want in onze MINI Erkend Schadeherstelbedrijven brengen wij jouw MINI weer terug in een perfecte staat. De hoogste kwaliteitsnormen en het gebruik van originele MINI onderdelen zijn daarbij bepalend voor het waardebehoud van jouw MINI.

CARROSSERIE- EN LAKSHERSTEL.

MINI verzorgt alle reparaties aan je auto en waarborgt zo dat jouw MINI zijn waarde behoudt. In de MINI Erkend Schadeherstelbedrijven zijn onze MINI experts opgeleid voor deze reparaties. Met specifieke vakkennis en moderne reparatiemethodes voeren MINI monteurs de herstelwerkzaamheden aan jouw MINI op vakkundige wijze uit, zodat je snel weer optimaal kunt genieten van de Go-Kart feeling!


Het gebruik van originele MINI onderdelen garandeert precisie en functionaliteit tot in het kleinste detail. Het exacte design en de hoogwaardige verwerking van elk origineel MINI onderdeel garanderen dat in jouw MINI alle componenten perfect op elkaar zijn afgestemd – voor optimaal vermogen, maximale veiligheid en een lange levensduur.

Laat schade snel en vakkundig herstellen.

Carrosserieherstel.

MINI carrosserieherstel voldoet aan de strenge MINI kwaliteitseisen en wordt uitgevoerd door hooggekwalificeerde MINI experts. Van lichte blikschade tot een ernstig beschadigde carrosserie, de modernste reparatietechnieken en originele MINI onderdelen brengen jouw MINI zo weer in topvorm dat hij aan alle MINI crashtesteisen voldoet. De perfecte combinatie van innovatieve technologie en uitmuntende expertise maakt het mogelijk dat je auto weer doet wat hij moet doen en de gebruikelijke veiligheid biedt.

LAKHERSTEL.

Van MINI lakherstel profiteer je als het na lakschade, door een ongeval of hagelbui, nodig is om je auto weer te herstellen. Daarbij wordt de milieuvriendelijke lak van MINI ColorSystem op waterbasis toegepast. Onze MINI experts gebruiken dit innovatieve laksysteem met goede redenen: het biedt een oplossing die identiek is aan de originele lak en zorgt op alle oppervlakken voor een glanzend resultaat en wordt daarom ook ingezet voor alle werkzaamheden onder garantie. Bovendien levert het MINI ColorSystem een bijdrage aan ons milieu door de emissie van organische oplosmiddelen te verlagen.

COSMETISCHE HERSTELWERKZAAMHEDEN EN VERZORGING.

Met MINI cosmetische reparaties verhelpt jouw MINI dealer of MINI Erkend Service Partner kleine gebruikssporen moeiteloos, snel, nauwkeurig en volgens de gebruikelijke MINI kwaliteit. Zij zorgen ervoor dat deukjes in het plaatwerk, krasjes in de lak, scheurtjes in de bekleding of een ster in de voorruit weer snel worden verholpen. Zo behoudt jouw MINI altijd zijn perfecte uitstraling én zijn waarde en behoud jij jouw Go-Kart feeling. Daarnaast helpt ons uitgebreide assortiment originele MINI verzorgingsproducten de aerodynamische glans van jouw MINI te beschermen. Laat je overtuigen van de waarde van professionele cosmetische reparaties en verzorging voor jouw MINI.

Lakherstel

LAKHERSTEL.

Een kras in de lak verstoort de uitstraling van je auto. Met MINI lakherstel verhelpt de MINI dealer of MINI Erkend Service Partner lichte lakschade volgens de gebruikelijke MINI kwaliteit: snel, nauwkeurig en met gebruik van het milieuvriendelijke MINI ColorSystems. Een speciale lakbehandeling of het gedeeltelijk overspuiten herstelt steenslag, schrammen of krasjes in de lak zonder dat het nodig is de delen te demonteren – met glanzend resultaat.

dam Image

INTERIEURHERSTEL.

Met MINI interieurherstel zijn scheuren en brandgaatjes in de zitplaats bekleding net zo moeiteloos – én met MINI kwaliteit – te verhelpen als andere kleine schade aan het interieur, zoals boorgaten in kunststof delen. Even niet opletten en blijvende sporen kunnen achterblijven op de leren of stoffen bekleding van de zitplaatsen. En ook kunststof delen in het interieur lopen makkelijk een kras op. Met MINI interieurherstel is dergelijke schade snel en eenvoudig te verhelpen volgens de hoge MINI kwaliteitsnormen.

dam Image

RUITHERSTEL.

Een barstje in de voorruit kan snel uitgroeien tot een flinke scheur. Vervanging van de voorruit is dan onvermijdelijk. Onze speciaal opgeleide MINI experts nemen elke glasschade nauwkeurig onder de loep en verhelpen deze snel en nauwkeurig volgens de gebruikelijke MINI kwaliteit. Mocht een reparatie niet mogelijk zijn dan wordt een nieuwe, hoogwaardige originele MINI voorruit geplaatst. De nieuwste technieken en speciale materialen garanderen je een optimaal resultaat en maximale veiligheid.

MINI schadeherstel

KUNSTSTOFHERSTEL.

Een scheur of kras in de bumper is snel gemaakt. Met MINI kunststofherstel kan je kleine beschadigingen aan externe kunststof delen weer snel laten verhelpen. Jouw MINI dealer of Erkend Service Partner herstelt snel en voordelig elk beschadigd kunststof onderdeel volgens de gebruikelijke MINI kwaliteit.

VELGHERSTEL.

Als je aandacht ook maar even is afgeleid, kan dit leiden tot beschadiging van je velgen, bijvoorbeeld door het raken van de stoeprand. Bij jouw MINI dealer of MINI Erkend Service Partner kan je dan terecht voor professioneel herstel van je velgen. Doorgaans betreft het slechts een schoonheidsfoutje dat bij MINI velgherstel met een innovatieve reparatietechniek wordt gerepareerd en daarna gespoten. Jouw MINI velg ziet er daarna weer uit als nieuw. Alleen bij ernstigere structurele schade is het noodzakelijk de velg te vervangen.

MINI TOP COVER VERZEKERING.

MINI Schadeherstel - Voordelen Top Cover verzekering.

Je MINI compleet verzekeren tegen schade en diefstal? Speciaal voor nieuwe en gebruikte MINI's profiteer je nu van de voordelen met de MINI Top Cover verzekering: 

 

- Kies je dekking: WA, WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco
- Uit te breiden met diverse aanvullende verzekeringen
- Tot 3 jaar nieuwwaarde- / aanschafwaardevergoeding
- Mogelijkheid tot betalen per kilometer
- Geen eigen risico als je schade laat herstellen bij je MINI dealer

 

Benieuwd naar alle voordelen van de MINI Top Cover verzekering? Meer informatie vind je via onderstaande link. 

dam Image