MINI SERVICE VALUE.

MINI Service. Love & Care. MINI Service. Love & Care.

IN DEZE FAMILIE WORDT ALLES BETER NAARMATE DE JAREN VERSTRIJKEN.

MINI Service Value is speciaal ontwikkeld voor de al wat oudere MINI modellen binnen onze familie. Is jouw MINI 5 jaar of ouder profiteer dan van onderhoud tegen aantrekkelijke prijzen. Zo zorg je dat je zelf veilig blijft rijden en als je ooit overweegt je lieveling af te staan, krijg je er ook een betere prijs voor. Geef je MINI na de vele avonturen die jullie samen hebben beleefd de liefde en zorg die hij verdient.

Je exclusieve MINI Service Value voordelen.

  • Geselecteerde services tegen scherpe tarieven.
  • Onderhoud van de hoogste kwaliteit door de MINI familie.
  • Langdurig waardebehoud van je MINI.
  • Montage en gebruik van originele MINI onderdelen.

WAT IS MINI SERVICE VALUE?

MINI Service Value is een exclusief service-aanbod voor de al wat oudere MINI modellen binnen de familie. Of het nu gaat om het verversen van de olie, vervangen van de remmen of een voertuigcontrole: je profiteert van voordeel op geselecteerde services. Ben je benieuwd of jouw MINI in aanmerking komt voor MINI Service Value? Neem contact op met je MINI dealer en vraag naar de mogelijkheden.

IS MINI SERVICE VALUE BESCHIKBAAR VOOR MIJN MINI MODEL?

Goede vraag! Dat hangt van het model en de leeftijd van je MINI af. Deze service is beschikbaar voor geselecteerde MINI’s ouder dan vijf jaar. Vraag je MINI dealer of jouw MINI in aanmerking komt voor MINI Service Value.

MINI Service.

MINI SERVICE INCLUSIVE.

Zonder zorgen van je MINI genieten? Dat kan met het onderhoudscontract MINI Service Inclusive. Hiermee bespaar je op lange termijn op onderhoudskosten. Betaal eenvoudig en eenmalig een vaste prijs en al het onderhoud aan je MINI binnen de gekozen periode is gedekt.

Complete aanbod MINI Services.

Alleen het beste van het beste is goed genoeg voor jouw MINI. Ontdek alle MINI Services om zorgeloos van je MINI te genieten en vind de service die jouw MINI nodig heeft.

MINI Service.