AFMETINGEN

MINI VAN FORMAAT, GROOTS IN AVONTUUR.

Je bent slechts een paar kliks verwijderd van jouw perfecte MINI. We helpen je graag om de versie te kiezen die het beste bij je past. Iets belangrijks dat vaak wordt vergeten bij het kiezen van een auto zijn de afmetingen. Het kennen van de exacte afmetingen is meer dan alleen handig. Het is ook interessante informatie. Deze tool is ontworpen om je meer over de nieuwe MINI Countryman te laten ontdekken en maakt duidelijk waarom het fijn is om deze cijfers te kennen.
MINI Countryman - afmetingen - driekwart
MINI Countryman - afmetingen - zijaanzicht

PARKEERPLAATSEN EN GARAGES.

Als je een garage hebt, wil je zeker weten dat je MINI daar goed in past. Niet alle garages hebben hetzelfde formaat. De nieuwe MINI Countryman is 4.433 mm lang, 2.069 mm breed (incl. spiegels) en 1.656 mm hoog. Hij zou dus in de meeste garages moeten passen. Dankzij de directe besturing, uitstekende bediening en parkeersensoren achter is het manoeuvreren door de stad en op parkeerplaatsen kinderspel.

DRAAICIRKEL 11,5 METER.

De draaicirkel van een auto is de minimale ruimte die nodig is om een volledig rondje te rijden (bijv. bij het keren). De MINI Countryman heeft een kleine draaicirkel van 11,5 m en is daarmee bijzonder wendbaar voor een auto van zijn formaat. Dat is ideaal bij het rijden door de stad, in druk verkeer en bij krappe parkeerplaatsen. Ook bochtig offroad terrein gaat hij zelfverzekerd aan.
MINI Countryman - afmetingen - draaicirkel
MINI Countryman - afmetingen - wielen

17-20” LICHTMETALEN WIELEN.

Ons aanbod van elegante of sportieve lichtmetalen wielen in de maten 17-20" (tot 21" als accessoire) geven je MINI Countryman een uitgesproken, individuele uitstraling. Selecteer de vermogensvariant en kies vervolgens uit de selectie van bijbehorende zomer- en winterbanden. Als algemene wielmaat zijn 17" wielen het meest veelzijdig. Maar de maat van de wielen is een persoonlijke keuze en hangt af van je smaak qua design en waar jij je prioriteiten legt. Vraag de MINI dealer van je voorkeur om meer informatie – en maak eventueel een proefrit om het verschil tussen wielmaten te ervaren.