JCW Accessoires stage - intro teaser

DURF HET VERSCHIL TE MAKEN.

TREK DE AANDACHT EN LAAT HARTEN SNELLER KLOPPEN. MET MINI JOHN COOPER WORKS ACCESSOIRES.

Wees gedurfd. Wees dapper. Wees jezelf. Omarm je individualiteit en durf het verschil te maken met de opvallende stijlen van John Cooper Works exterieuraccessoires. Gemaakt voor wie niet in de massa op wil gaan.

KLAAR VOOR SPANNING EN SENSATIE?

Geef je MINI een authentieke uitstraling die past bij het circuit. JCW accessoires met Carbon details en Quilted Carbon details ademen de spannende MINI Go-Kart feeling. Spiegelkappen, side scuttles, de luchtinlaat en de greep van de achterklep bieden veel mogelijkheden om het sportieve karakter van je MINI te versterken.

MINI John Cooper Works – spanning en sensatie
MINI John Cooper Works – greep van de achterklep

JCW GREEP VAN DE ACHTERKLEP CARBON.

Sportief design: de JCW greep van de achterklep van hoogwaardig carbon geeft de achterkant van je MINI een bijzonder opvallende uitstraling. Zeker in combinatie met andere JCW carbon componenten voor het exterieur ontstaat een sportief totaalbeeld.
MINI John Cooper Works – omlijsting inlaatscoop

JCW INLAATSCOOP CARBON.

Voor echte fans van racen. De John Cooper Works inlaatscoop is gemaakt van hoogwaardig carbon met transparante lak. Voor een ultieme en onmiskenbare uitstraling aan de voorkant.
MINI John Cooper Works – rood en zwart – side scuttles gestikt carbon

JCW Side Scuttles Carbon.

Dubbel sportief. De John Cooper Works side scuttles in carbon vormen een opvallend accent in het zijaanzicht van je MINI. Ze geven hem een heel nieuwe uitstraling. Ze passen perfect in de zijpanelen van jouw MINI en vullen zo de krachtige, dynamische look perfect aan. De innovatieve productiemethode van het nieuwe carbon materiaal benadrukt de kenmerkende pioniersgeest van MINI.

DE STERREN VAN DE WEG.

MINI John Cooper Works – groen en zwart – sterren van de weg

MINI originele complete wielsets met stermarkering zijn zorgvuldig geproduceerd in nauwe samenwerking met toonaangevende bandenfabrikanten zoals Pirelli, Continental, Goodyear en Dunlop. Zo zijn maximale grip en veiligheid gegarandeerd. Dankzij een perfecte afstemming versterken ze de prestaties van je MINI. De banden zijn voorzien van baanbrekende runflat-technologie. Ze garanderen een soepele en stabiele rijbeleving, waar de reis ook heen gaat.

RIJD IN STIJL.

ORIGINELE MINI WIELEN EN BANDEN.
PRESTATIES & DESIGN.
Piano Black design

MINI JOHN COOPER WORKS COLLECTION.

MINI John Cooper Works – sleutelkapje – koord

JCW SLEUTELKAPJE MET KOORD.

De sleutel tot sportiviteit. Het sleutelkapje in opvallend en sportief John Cooper Works design is niet alleen zeer stijlvol, maar ook slim. De ingebouwde NFC-chip maakt het mogelijk om bepaalde smartphone-functies uit te voeren door simpelweg je smartphone dichtbij het sleutelkapje te houden.

MINI SERVICE. WIJ DRAGEN ZORG VOOR WAT JOU LIEF IS.

MINI John Cooper Works – MINI Service Inclusive

MINI SERVICE INCLUSIVE.

Geen gedoe meer met onderhoudskosten. MINI Service Inclusive biedt een uitgebreide oplossing die perfect is afgestemd op jouw behoeften en op iedere nieuwe of gebruikte MINI. Alle services die in het pakket zijn inbegrepen zijn gedekt door een eenmalige vaste betaling voor de termijn naar keuze. Dit zorgt niet alleen voor een eenvoudigere kostenberekening, maar biedt ook een aanzienlijke besparing ten opzichte van individueel betaalde services bij je MINI Service Partner. Geniet met MINI Service Inclusive van het gemak van zorgeloos onderhoud en de bijkomende voordelen op het gebied van kosten.