COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Shop JCW MINI Shop JCW

John Cooper Works.

Onderstaand een selectie uit ons assortiment John Cooper Works. Voor meer informatie of het aanschaffen van een product kan je terecht bij jouw MINI dealer of een Erkend Service Partner. 
Remmen
MINI JCW 17'' Na-inbouwset Sportrem

MINI JCW 17'' Na-inbouwset Sportrem

De sportremmen van de John Cooper Works 17 " hebben een zeer directe respons met een merkbaar beter pedaalgevoel en hun sportieve en onderscheidende look met remklauwen in Chili Red en het John Cooper Works logo. De 17 '' John Cooper Works sportremmen hebben vier-zuiger vaste remklauwen en geventileerde, geperforeerde voorremschijven, evenals enkele-zuiger remklauwen en massieve schijven op de achteras. 

Overig

MINI JCW Achterspoiler

De onmiskenbare lijnen van de achterspoiler geven je MINI een opvallend individuele look. Het is speciaal ontworpen om de aerodynamische prestaties te verbeteren.

MINI JCW Achterspoiler Primed
MINI JCW Sport Stripes Chili Red

JCW ZWEVENDE NAAFDOP.

Deze innovatieve John Cooper Works zwevende naafdop draait niet met het wiel mee. Zo blijft het JCW-logo altijd horizontaal terwijl het voertuig rijdt. Dit is de finishing touch voor de zeer speciale look van de MINI lichtmetalen wielen.