COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Winterwielsets

MINI ACCESSOIRES.

MINI Electric
MINI 3-deurs
MINI 5-deurs
MINI Cabrio
MINI Clubman
MINI Countryman

Passend bij ieder MINI model.

De fabrieksinstelling van elke MINI staat standaard op Go-Kart. Mocht dat niet genoeg voor je zijn dan kun je met originele MINI accessoires van jouw MINI een nog groter feest maken om in te rijden. Kies uit een scala aan accessoires zoals wielsets, dakboxen en fietsendragers om jouw MINI helemaal naar je hand te zetten. Ontdek hieronder de mogelijkheden.

MINI Winterwielsets

WINTERWIELSETS.

MINI staat voor Go-Kart feeling. Het hele jaar door. Gladheid en sneeuw mogen jouw rijplezier daarom niet in de weg staan. Bij temperaturen onder de 7° zijn winterbanden al veiliger dan zomerbanden. In Nederland is dit al snel 5 maanden per jaar.

ZOMERWIELSETS.

Originele MINI zomerwielsets zijn de finishing touch voor jouw MINI. Een accessoire voor jouw auto waarmee jij je persoonlijke stijl kunt laten zien.

MINI Zomerwielsets
MINI Transportoplossingen

DAKBOXEN EN FIETSENDRAGERS.

Aan alle MINI dakdragers, dakboxen en fietsdragers stellen we hoge eisen op het gebied van kwaliteit, aerodynamica en functionaliteit. Daar worden ze uiteraard ook uitgebreid op getest. Ze staan daardoor garant voor de beste kwaliteit en optimale veiligheid. 

De MINI Trekhaak.

Lekker weg met de boot? Een fietsweekend op de planning? Ga voor alles erop en eraan, want zonder trekhaak is jouw MINI niet compleet. Met de MINI trekhaak met afneembare kogelkop koppel je een aanhanger, trailer of caravan moeiteloos aan je MINI. Of je plaatst er eenvoudig een fietsendrager op.
MINI 3-deurs