COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Winterwielsets Winterwielsets Winterwielsets

Dakboxen
en fiets-dragers.

ALLES KAN MEE.

Voor iedereen die graag wat extra’s meeneemt, zoals ski’s, fietsen of vakantiespullen, zijn er de originele dakboxen en fietsdragers van MINI. Deze passen niet alleen perfect bij de stijl van jouw MINI, ze zijn ook zo gemaakt dat ze zo min mogelijk impact hebben op de rijprestaties van jouw auto. Want natuurlijk staat de rijbeleving en het gebruiksgemak ook bij onze dak- en fietsdragers op de eerste plaats.

Aan alle MINI dakdragers, dakboxen en fietsdragers stellen we hoge eisen op het gebied van kwaliteit, aerodynamica en functionaliteit en daar worden ze natuurlijk ook uitgebreid op getest. Ze staan daardoor garant voor de beste kwaliteit en optimale veiligheid en gemak. Daarnaast zorgt de hoge kwaliteit ervoor dat de accessoires jarenlang meegaan, ongeacht de uiteenlopende weersomstandigheden waar de producten aan bloot worden gesteld.

Alles kan mee

VOOR JE TROUWE TWEEWIELER.

MINI FIETSDRAGERS.

Wij Nederlanders houden van onze fiets. Of het nu is voor een dagje mountainbiken, een weekendje weg of een lange fietsvakantie, we gaan graag met onze fiets op pad. Bij MINI bieden we daarom verschillende slimme oplossingen om je fiets te vervoeren. Zo kunnen de fietsen op het dak van je MINI of op een fietsendrager achterop. Bekijk hier de verschillende MINI producten voor jouw situatie en type fiets.
FIETSDRAGER PRO 2.0 VOOR TREKHAAK

FIETSDRAGER PRO 2.0 VOOR TREKHAAK.

Licht en toch stabiel. Gemakkelijk in gebruik, draagt tot 60 kg, geschikt voor e-bikes en heeft de mogelijkheid tot uitbreiding voor een derde fiets. Inclusief kantelfunctie om gemakkelijk bij de bagageruimte te komen (niet bij MINI Clubman).
UITBREIDINGSSET 3e FIETS

UITBREIDINGSSET DERDE FIETS.

Uitbreidingsset bij de fietsdrager pro 2.0 voor een derde fiets. Niet geschikt voor e-bikes.
FIETSHOUDER, AFSLUITBAAR

FIETSHOUDER, AFSLUITBAAR.

Voor één fiets. Maximaal vier houders kunnen gemonteerd worden (geschakeld) op het MINI basisdragersysteem. Voor fietsen tot maximaal 20 kg en een maximum frame- diameter tussen 22 en 80 mm. Met speciaal groefsysteem en met geïntegreerde afdekstrips. Afsluitbaar.

FIETSDRAGER COMPACT VOOR TREKHAAK.

Zeer compacte en opvouwbare fietsdrager voor op de trekhaak met een maximale belasting van 60 kg. Geschikt voor e-bikes en is neerklapbaar. Past perfect in de opbergbak onder de laadvloer van de MINI Countryman (separaat te bestellen).
FIETSDRAGER COMPACT VOOR TREKHAAK

MOOI MEEGENOMEN.

MINI DAKDRAGERS EN -BOX.

Je kent het wel: steeds als je op vakantie wil gaan, blijken er nét te veel spullen mee te moeten. Een originele MINI dakbox biedt op dat moment de perfecte oplossing. Alles kan mee en jij behoudt genoeg ruimte en zicht in je auto. Bekijk hier de dakdragers en dakbox van MINI.
MINI Dakbox 320 l Zwart

DAKBOX 320 L , ZWART.

Extra ruimte is nooit verkeerd. De afsluitbare dakbox kan aan beide zijden geopend worden en is met zijn 320 liter inhoud groot genoeg voor ski’s (max. 5 stuks tot 180 cm), strand- en kampeerspullen. En de looks? Onmiskenbaar MINI. Dankzij het innovatieve tweezijdige openings- systeem, met drievoudige centrale vergrendeling aan beide zijden, kan de dakbox eenvoudig beladen en diefstalremmend afgesloten worden. Afmetingen: 191 x 64 x 40 cm (lxbxh).
MINI Dakdragers

DAKDRAGERS.

Heeft je MINI een dakrails (soms ook achteraf te monteren)? Combineer deze dan met de dakdragers en creëer een extra opbergplek. Bijvoorbeeld voor een dakbox of surfplankdrager. Bijzonder makkelijk te installeren en voorzien van een antidiefstalsysteem. Maximaal toelaatbare belasting: 75 kg (afhankelijk van dakbelasting auto).

KLAAR VOOR ACTIE.

TRANSPORT VOOR OUTDOOR.

Ook voor jouw ski’s, surfplank of andere outdoor artikelen hebben we bij MINI de beste oplossing om alles veilig op het dak van jouw MINI te vervoeren. Bekijk alle opties hier.
SKI- EN SNOWBOARDHOUDER

SKI- EN SNOWBOARDHOUDER.

De zijdelingse uittrekbare ski- en snowboard- houder biedt ruimte voor een stevige bevestiging van 5 paar ski’s of 4 snowboards. Compatibel met alle originele dakdragers van MINI. Voldoet aan hoge veiligheidsnormen. Eenvoudig te monteren en te gebruiken. Diefstalwerend.