MINI Dealer

MINI Service | BANDEN.

MINI Original Parts

KWALITEITSRUBBER.

dam Image dam Image
MINI Service | BANDEN.

Goeie banden zorgen ervoor dat je veilig, comfortabel en zuinig rijdt. De originele MINI banden zijn speciaal voor MINI ontwikkeld en gaan extra lang mee. Voor elk model zijn er specifieke banden, die allemaal de perfect balans bieden tussen veiligheid, brandstofverbruik en comfort. Check de MINI stermarkering op de band en je weet dat je met een originele MINI band te maken hebt.

WISSEL- EN OPSLAGSERVICE.

dam Image dam Image

                            

Als je banden toe zijn aan vervanging, breng je je MINI langs bij de MINI dealer. Daar kunnen de monteurs je adviseren en je banden snel en vakkundig verwisselen. Ook als je winter- of zomerbanden vervangen moeten worden, zit je bij je MINI dealer goed. De set die je dat seizoen niet gebruikt kan worden opgeslagen, zodat die thuis niet in de weg staat.

 

RUNFLAT BANDEN.

dam Image dam Image

                                             

Nooit meer langs de kant van de weg een band hoeven wisselen. Sterker nog, met de optionele runflatbanden heb je niet eens een reservewiel meer. Als je een lekke band hebt, kan je nog 80 km doorrijden met 80 km/u totdat je de band ergens veilig kan laten vervangen. Ook oudere MINI modellen kunnen met runflat banden worden uitgerust.