MINI Service BANDEN.

MINI Original Parts
dam Image dam Image

KWALITEITSRUBBER.

Goeie banden zorgen ervoor dat je veilig, comfortabel en zuinig rijdt. De originele MINI banden zijn speciaal voor MINI ontwikkeld en gaan extra lang mee. Voor elk model zijn er specifieke banden, die allemaal de perfect balans bieden tussen veiligheid, brandstofverbruik en comfort. Check de MINI stermarkering op de band en je weet dat je met een originele MINI band te maken hebt.

WINTERBANDEN.

MINI Winterbanden. MINI Winterbanden.

                            

Met winterbanden heb je onder winterse omstandigheden onder de 7 graden optimale grip. Door de aangepaste samenstelling van het rubber en het grovere profiel blijven winterbanden flexibel en voeren ze water en sneeuw beter af dan zomerbanden dat doen. Daardoor heb je meer grip en een kortere remweg. Niet alleen als het sneeuwt of glad is, maar ook bij regen.

ZOMERBANDEN.

18” JCW Kruisspaak 506 - uni 18” JCW Kruisspaak 506 - uni

                                             

Zomerbanden zijn gemaakt van harder rubber dan winterbanden. Daardoor hebben ze bij hogere temperaturen een kortere remweg en slijten ze minder snel. De grip van winterbanden werkt in warme omstandigheden minder goed. Bovendien is je verbruik met winterbanden hoger. Dus als de temperatuur weer omhoog gaat, is het tijd voor een bandenwissel.

MINI JCW Wielen

WISSEL- EN OPSLAGSERVICE.

Als je banden toe zijn aan vervanging, breng je je MINI langs bij de MINI dealer. Daar kunnen de monteurs je adviseren en je banden snel en vakkundig verwisselen. Ook als je winter- of zomerbanden vervangen moeten worden, zit je bij je MINI dealer goed. De set die je dat seizoen niet gebruikt kan worden opgeslagen, zodat die thuis niet in de weg staat.

 

17” JCW DUBBEL-SPAAK 510

RUNFLAT BANDEN.

Nooit meer langs de kant van de weg een band hoeven wisselen. Sterker nog, met de optionele runflatbanden heb je niet eens een reservewiel meer. Als je een lekke band hebt, kan je nog 80 km doorrijden met 80 km/u totdat je de band ergens veilig kan laten vervangen. Ook oudere MINI modellen kunnen met runflat banden worden uitgerust.

  

MINI BANDENVERZEKERING.

OPTIMALE WEGLIGGING EN MAXIMALE VEILIGHEID.

Optimale wegligging en maximale veiligheid

36 MAANDEN VERZEKERING VOOR ALLE MINI WIELEN & BANDEN MET STERMARKERING.

Goede banden zijn essentieel voor een goede wegligging en daarmee voor jouw comfort en veiligheid. Maar met alle kilometers die ze maken, hebben je banden heel wat te verduren. Met de standaard inbegrepen MINI Bandenverzekering weet je zeker dat je altijd op de beste banden rijdt.

De MINI Bandenverzekering biedt een brede bescherming tegen:

  • Schade door scherpe voorwerpen zoals spijkers en glasscherven
  • Schade door het raken van een stoeprand
  • Vandalisme
  • Diefstal

DE VEILIGHEID ZIT IN DE STERREN.

Originele MINI wielen en banden met stermarkering zijn voor elk MINI model ontwikkeld samen met de allerbeste bandenfabrikanten, zoals Bridgestone, Dunlop, Goodyear en Pirelli.

TOT 100% TERUGBETALING.

Vanaf de registratie van jouw fabrieksnieuwe MINI of aanschaf van jouw Originele MINI zomer- en/of winterwielset zijn de banden 36 maanden lang verzekerd tegen diverse soorten schade, met een terugbetaling tot 100% van de aanschafwaarde.

 

De MINI Bandenverzekering geldt ook voor originele MINI banden, die zonder velgen gekocht worden, bij jouw deelnemende MINI dealer of Erkend Service Partner. Informeer naar de voorwaarde bij jouw MINI dealer of Erkend Service Partner.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN JOUW MINI BANDENVERZEKERING.

De bandenverzekering van MINI is geldig voor origineel gemonteerde banden en voor alle banden en wielen die zijn aangeschaft via jouw deelnemende MINI dealer of Erkend Service Partner. Exclusief velgen en arbeidsloon. Wil je meer informatie over de deelnemende vestigingen voor de bandenverzekering van MINI? Neem dan contact op met jouw MINI dealer of Erkend Service Partner en bekijk onderstaande Algemene Voorwaarden. De MINI bandenverzekering is een product van Allianz Versicherungs-AG. Ingangsdatum 1 maart 2020.