MEER MINI. MEER JIJ.

ZOMERACCESSOIRES, WIELEN EN BANDEN.

>
MINI lente en zomer - intro

De zon schijnt langer, dus je hebt weer meer tijd voor leuke dingen! Wij helpen je graag om deze helft van het jaar meer 'van jou' te maken met originele MINI accessoires, wielen en banden. Jij kunt jezelf van je beste kant laten zien met onze vele accessoires voor interieur en exterieur. Of je creëert de perfecte look en grip voor nieuwe avonturen, terwijl je dankzij onze services meer verbonden bent dan ooit – op de weg en offroad.

REISBENODIGDHEDEN.

MEER AVONTUUR. MEER HERINNERINGEN.

>
MINI lente en zomer – originele MINI accessoires

MEER UITVOERINGEN. MEER LOOKS.

Met het brede aanbod aan stijlvolle originele MINI accessoires geef je jouw MINI een unieke zomerse look. Combineer frisse kleuren, traditionele details en opvallende designs zoals jij wil en deel het plezier dat jij van je MINI krijgt met anderen.

MINI lente en zomer – MINI sportstrepen piano black

MINI SPORTSTREPEN PIANO BLACK.

Dynamisch en racy. De MINI sportstrepen in Piano Black voor de motorkap en achterklep zijn van kwalitatief hoogwaardige, niet-doorzichtige gekleurde folie vervaardigd. Lekker sportief en natuurlijk zijn ze licht- en weerbestendig en afwasbaar.

MINI ZIJSTREPEN PIANO BLACK.

Pure dynamiek, all-black. De in het oog springende MINI zijstrepen in Piano Black geven je MINI een nog sportiever uiterlijk. Het spreekt voor zich dat de folie bestand is tegen licht, weer en wind en dat de kleur zijn diepte behoudt, zelfs in de wasstraat. Voor een dynamische, atletische look.

MINI lente en zomer – MINI zijstrepen piano black
MINI lente en zomer – MINI side scuttles night jack

MINI SIDE SCUTTLES.

De MINI Side Scuttles springen in het oog en geven je auto net dat extra persoonlijke tintje.

MINI DAKSIERFOLIE NIGHT JACK.

Kijk eens goed. De stijlvolle MINI daksierfolie Night Jack geeft je MINI een uniek, individueel bovenaanzicht.
MINI lente en zomer – MINI daksierfolie night jack
MINI lente en zomer – MINI exterieur – spiegelkappen night jack silver en black

MINI BUITENSPIEGELKAPPEN.

Een knipoog naar onze roots. De MINI buitenspiegelkappen zijn voorzien van een stijlvolle uitvoering van de Britse vlag. Eenvoudig te installeren in plaats van de standaard spiegelkappen en elke keer een feest om naar te kijken. Met hun unieke, hoogwaardige design trekt jouw MINI gegarandeerd de aandacht.

MINI DARK SIDE SCUTTLES.

De MINI Dark Side Scuttles geven je MINI net dat extra individuele tintje. 

Beschikbaar in de volgende designs:

  • Traditioneel Union Jack design
  • Night Jack design
  • Black Jack design
MINI lente en zomer – MINI donkere side scuttles
MINI lente en zomer – LED deurprojectoren

MINI LED-DEURPROJECTOREN.

De MINI LED-deurprojectoren worden geactiveerd wanneer de deuren worden geopend. Ze projecteren het John Cooper Works of het MINI logo op de grond naast de auto met behulp van een uitwisselbare dia.  

>
MINI lente en zomer – MINI interieur

MEER COMFORT. MEER RUIMTE.

Maak van jouw MINI de meest comfortabele plek om de zomer door te brengen. Met eindeloos veel accessoires om je kleding en reisbenodigdheden op te bergen. Ook voor jouw digitale apparaten hebben we slimme oplossingen bedacht. 

MINI WALLBOX.

Het ‘tankstation’ voor thuis. Met de permanent geïnstalleerde MINI Wallbox laad je jouw MINI snel, betrouwbaar en gemakkelijk op met tot 22 kW. De MINI Wallbox heeft niet alleen een ruimtebesparend MINI design, maar biedt ook handige opbergruimte voor de stekker en laadkabel.

MINI lente en zomer – universele haak

MINI universele haak.

Aan de universele haak voor het Travel & Comfort System kun je kledingstukken of lichte tassen aan de rugleuning ophangen om ze te beschermen tegen vuil. Dankzij de plug-in koppeling kan de universele haak gemakkelijk worden bevestigd aan de apart verkrijgbare basisdrager uit de 'Travel & Comfort' collectie.

MINI kledinghanger.

Kreukels behoren tot het verleden. Aan de kledinghanger voor het Travel & Comfort System hang je kledingstukken heel makkelijk op aan de achterkant van de rugleuning – en dat met een aantrekkelijk MINI design. Dankzij de klikverbinding is hij gemakkelijk en stevig te bevestigen aan de basishouder. Dankzij de hotelfunctie (standaard kledinghanger met haak) kan hij ook buiten de auto worden gebruikt.

MINI lente en zomer – kledinghanger
MINI lente en zomer – basisdrager

MINI basisdrager voor Travel & Comfort System.

Gemak dient de mens. De MINI basisdrager wordt bevestigd tussen de stijlen van de hoofdsteun van de voorstoel en vormt een veilige basis voor alle componenten van het modulaire Travel & Comfort System. De kledinghanger, klaptafel, universele haak, houder voor actioncams of een selectie aan Apple en Samsung tablets klikken allemaal gemakkelijk op hun plaats met het plug-in koppelsysteem.

>
MINI Cooper 3-deurs – grijs – wielen en banden

MEER WIELEN. MEER KANTEN OP.

Nieuw seizoen, nieuwe banden! Dit is het moment om meer zicht en meer grip te krijgen op jouw volgende avontuur. En wat past er beter dan de bandenkeuze van MINI? Met een veelvoud aan stijlen van topfabrikanten als Michelin, Pirelli en Continental haal jij alles uit je zonnige avonturen.

>
MINI accessoires – Mini Service Center

MEER SERVICE. MEER GEMOEDSRUST.

In de MINI familie gaat het niet alleen om liefde, maar ook over verbinding en vertrouwen. Je kunt er zorgeloos op vertrouwen dat voor alles wordt gezorgd. En dat zonder extra kosten. Deze familiewaarden zijn onze drijvende kracht. Als je je MINI langsbrengt voor onderhoud, gebeurt er iets bijzonders: je wordt lid van onze familie.
MINI Aftersales – MINI bandenservice

MINI BANDENSERVICE.

Met de beste banden beleef jij het beste van dit seizoen. Bij een wissel van winter-/zomerbanden controleren en optimaliseren we ook de bandenspanning. Ook bieden we eersteklas wiel- en bandenwissels aan met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding, én professionele wielopslag (inclusief wassen en balanceren). Zo voorkom je onnodige stress en bespaar je kostbare ruimte.
MINI accessoires – MINI Pechhulp

MINI SERVICE PECHHULP.

Sta je met pech vast in de middle of nowhere? Met MINI Service Pechhulp krijg jij alle informatie en ondersteuning om zo snel mogelijk weer op weg te kunnen. De MINI Service Centrale is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Telefonisch krijg je tips van een deskundige, waardoor je meestal weer snel op weg bent. Zo niet, dan wordt hulpverlening in bijna heel Europa geregeld; door de dichtstbijzijnde MINI dealer, een Erkend Service Partner of een professionele hulpdienst.

>
MINI accessoires – MINI zomeronderhoudsroutine foto @skelly_carphotography MINI accessoires – MINI zomeronderhoudsroutine foto @skelly_carphotography

DE PERFECTE ZOMERVERZORGING VOOR ALLE OMSTANDIGHEDEN.

Een zomerse bui of een spontaan tripje naar het platteland: elk avontuur laat zijn sporen na. Met het aanbod van MINI Car Care laat je jouw MINI weer stralen.

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?

#HereWeGo: Bedankt, MINI Community, voor de mooie foto's!