MINI SERVICE.
LOVE & CARE.

WELKOM BIJ DE FAMILIE.

Bij zorgeloos genieten van je MINI hoort ook zorgeloos onderhoud van je MINI. Zonder zorgen voor je MINI zorgen, dat doe je door je auto in handen te geven aan de experts van MINI. Onderaan de streep kan dat voordeliger uitpakken dan je misschien denkt.

ZONDER ZORGEN VOOR JE MINI ZORGEN.

Iedere monteur kent de ins and outs van je MINI. Het zijn immers specialisten die net zo verliefd zijn op MINI als jij dat bent. Vijf beloftes maken dat zij niet zomaar monteurs zijn, maar monteurs van MINI. Van jouw MINI.

MINI SERVICE.

Als het om je MINI gaat, weten we waar je behoefte aan hebt. We bieden een groot aantal op maat gemaakte services aan, waarmee je de unieke MINI Go-Kart feeling op peil houdt. Wij zorgen ervoor dat je MINI altijd in de beste handen is. Dus boek nu een afspraak en voeg je bij de MINI familie. We kunnen niet wachten je te ontmoeten.
Mini Service – een clubman rijdt de werkplaats binnen Mini Service – een clubman rijdt de werkplaats binnen

MINI SERVICE.
INCLUSIVE.

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je MINI genieten. Met MINI Service Inclusive krijgt jouw MINI het beste onderhoud. Het onderhoudscontract van MINI, waarmee je bespaart op kosten zonder in te leveren op kwaliteit. Je bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers, of je nou net een MINI hebt aangeschaft of er al wat langer in rijdt.
MINI Service - service inclusive MINI Service - service inclusive

MINI SERVICE.
VERLENGDE PECHHULP.

MINI Service Verlengde Pechhulp is voor MINI modellen van 5 tot 20 jaar. Je blijft even onbezorgd rijden als je gewend bent en kunt gebruik maken van pechhulp door Europa. Deze service is exclusief voor MINI rijders beschikbaar kan je nu eenvoudig online aanschaffen.
MINI Service MINI Service

MINI SERVICE.
VERLENGDE GARANTIE.

Wie in een nieuwe MINI rijdt, kan zich verheugen op de hoogste kwaliteitsnormen en krijgt rijplezier gegarandeerd. Goed om te weten: als de garantieperiode van 3 jaar afloopt, kun je deze verlengen met 1 of 2 jaar. Je bent wereldwijd beschermd tegen onverwachte reparatiekosten.
MINI Service MINI Service

MINI SERVICE.
BANDEN.

Voor elk model zijn er specifieke banden en niemand weet beter dan MINI welke banden er het best passen bij jouw MINI. Daar hebben we zelfs een stermarkering voor, die onderstreept hoe betrouwbaar en dynamisch deze op maat gemaakte banden zijn.
MINI SERVICE. BANDEN. MINI SERVICE. BANDEN.

JOUW MINI DEALER ADVISEERT JE GRAAG.

Onze MINI dealers staan voor je klaar. Uiteraard kun je altijd bij hen terecht voor al je vragen, het boeken van een proefrit, je servicebeurten en natuurlijk het afleveren van jouw MINI.
MINI SERVICE. DEALER

MINI SERVICE.
VRAGEN EN ANTWOORDEN.

Ja, elke MINI dealer of Erkend Service Partner biedt dezelfde services.

Geen zorgen. Je MINI geeft zelf aan wanneer en welke service nodig is.

Ja, elke MINI dealer of Erkend Service Partner zorgt ervoor dat de schade volledig hersteld wordt en dat je MINI weer zo goed als nieuw is.