COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Electric Private Lease.

DE NIEUWE ELEKTRISCHE MINI COOPER
PRIVATE LEASE.

TIJDELIJK VANAF € 499,- PER MAAND.*

PRIVATE LEASE VANAF € 438,- P/M MET SUBSIDIE*.

Tijdelijk rijd je extra voordelig in een MINI Electric met de Camden Edition. Vanaf € 499,- per maand met MINI Private Lease staat er een gloednieuw exemplaar voor je deur. En in combinatie met de overheidssubsidie van € 61,- p/m al vanaf € 438,-. Daarbij wordt verder alles voor je geregeld: belasting, verzekering en onderhoud. Het enige wat je verder zelf betaalt is je stroomverbruik. Ontdek de mogelijkheden en bereken je maandbedrag via de MINI Electric Private Lease configurator.

KIES VOOR NOG MEER FLEXIBILITEIT.

Kies je voor leasen bij MINI Financial Services, dan kies je voor flexibiliteit. Gedurende je leaseovereenkomst kunnen er namelijk verschillende situaties voorkomen waardoor je het contract zou willen beëindigen of van auto zou willen wisselen. Bij MINI kun je daarom de flexibiliteit kiezen die bij jouw situatie past. Naast de bescherming en gemakken die MINI standaard aanbiedt in jouw overeenkomst, kies je voor nog meer flexibiliteit met Flex Premium.

FLEX COMFORT (BESCHERMINGSPLAN).

STANDAARD INBEGREPEN BIJ MINI PRIVATE LEASE.

Zonder meerprijs in je Private Lease overeenkomst kun je kosteloos ontbinden bij onvoorziene omstandigheden. Dit geldt bij:

  • Gedwongen en niet verwijtbaar ontslag
  • Echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap
  • Verlies van rijbevoegdheid langer dan 6 maanden op basis van medische gronden
  • Overlijden
FLEX COMFORT (BESCHERMINGSPLAN).

FLEX PREMIUM.

ZEKERHEID EN FLEXIBILITEIT VANAF € 35,- P/MND.

  • Vanaf 18 maanden kun je maandelijks je leaseovereenkomst opzeggen
  • Vanaf 18 maanden kun je overstappen naar een ander voertuig binnen dezelfde klasse
  • Alleen in combinatie met een contractduur van maximaal 48 maanden
  • Beschikbaar op de nieuwe elektrische MINI Cooper en MINI Countryman. Andere modellen, inclusief MINI John Cooper Works modellen, zijn uitgesloten
  • Vanaf € 35,- per maand bovenop je leaseprijs
ZEKERHEID EN FLEXIBILITEIT VANAF € 20,- P/MND.

VEELGESTELDE VRAGEN.

Bij het afsluiten van een leaseovereenkomst kun je kiezen hoeveel flexibiliteit je wenst tijdens de overeenkomst. Flex Comfort zit standaard al in een Private Lease overeenkomst inbegrepen, hiermee kun je kosteloos de overeenkomst ontbinden bij onvoorziene omstandigheden. Voor meer flexibiliteit kan Flex Premium toegevoegd worden aan een Private of Operational Lease overeenkomst. Hiermee heb je de mogelijkheid om na 18 maanden over te stappen naar een andere MINI. Ook kun je in plaats van over te stappen naar een andere MINI, zonder opgave van reden, jouw overeenkomst na 18 maanden opzeggen. Bij beëindiging zonder over te stappen naar een nieuwe MINI met leaseovereenkomst dienen de nog resterende termijnen van Flex Premium voldaan te worden.

Met MINI Flex Premium kun je overstappen naar alle MINI modellen, met uitzondering van de John Cooper Works (JCW) motoriseringen.

Helaas kun je MINI Flex Premium uitsluitend selecteren bij het afsluiten van een overeenkomst. Na het afsluiten van een overeenkomst en gedurende de looptijd van deze overeenkomst kan deze service niet meer worden toegevoegd.

Je hebt de mogelijkheid om één keer jouw leasecontract na 18 maanden voortijdig te beëindigen. Als je hierna kiest voor een nieuw leasecontract kun je ervoor kiezen om Flex Premium nogmaals toe te voegen aan je Private Lease of Operational Lease contract. Ook kun je slecht eenmaal besluiten om van BMW te wisselen.

Zodra er na de ingangsdatum van de leaseovereenkomst 18 maanden zijn verstreken, kun je de leaseovereenkomst, zonder opgave van reden, opzeggen en de MINI inleveren. Let op: Opzegging is niet mogelijk wanneer er ten aanzien van de leaseovereenkomst sprake is van een betalingsachterstand. Bij beëindiging dienen de nog resterende termijnen van Flex Premium voldaan te worden. 

Zodra er na de ingangsdatum van de leaseovereenkomst 18 maanden zijn verstreken, kun je van MINI wisselen, zonder dat je een opzeggingsvergoeding verschuldigd bent. Let op: Opzegging is niet mogelijk wanneer er ten aanzien van de leaseovereenkomst sprake is van een betalingsachterstand.

Het is zeker mogelijk om na beëindiging van je leaseovereenkomst opnieuw Flex Premium toe te voegen aan je nieuwe overeenkomst. Ook bij overstap kun je Flex Premium toevoegen, zodat je kunt blijven genieten van de vrijheid en flexibiliteit die Flex Premium biedt. Let wel: ook na overstap of bij een nieuwe overeenkomst is Flex Premium alleen van toepassing op geselecteerde voertuigen. 

Dit is niet toegestaan. Er mag slechts één leasecontract i.c.m. Flex Premium per periode worden afgesloten. 

Je kunt jouw leaseovereenkomst altijd eerder dan een jaar opzeggen. Echter zijn hier wel voortijdige beëindigingskosten aan verbonden zoals beschreven in de algemene voorwaarden van jouw leaseovereenkomst.

Bij het opzeggen van de leaseovereenkomst met Flex Premium heb je een opzegtermijn van één maand. 

Het opzeggen van je leaseovereenkomst kan snel en eenvoudig per e-mail naar csc@bmw.nl of per brief. 

WELLICHT OOK INTERESSANT.