>
MINI Zakelijke rijders - overzicht - introductie

BOOST VOOR ZAKELIJK RIJDEN IN BALANS.

MINI Zakelijk biedt producten en diensten op maat voor ondernemers, zakelijke rijders en wagenparkbeheerders. Wat je wensen ook zijn, er gaat niets boven een MINI. En dankzij een divers en economisch aantrekkelijk aanbod, is het vinden van een passende MINI die het beste past bij jouw organisatie geen probleem.

MINI Zakelijke rijders - overzicht - afbeelding -
 • Voor goed advies op maat krijg je een complete service met een persoonlijk contactpersoon van een van onze MINI dealers, of neem contact op met onze fleet sales manager via fleetsales@mini.nl
 • Wij bieden brandstof- en kostenefficiënte motoren, evenals de nieuwste volledig elektrische modellen.
 • Onze service omvat pechhulp en een keuze aan aantrekkelijke zorg-, onderhouds- en garantieopties

OP ZOEK NAAR EEN AUTO VAN DE ZAAK?

Combineer de iconische stijl van MINI met overtuigende prestaties, veiligheid en gemak - en versterk zo het imago van jouw bedrijf. Dat is precies wat een MINI 'van de zaak' voor je kan betekenen.
MINI Zakelijke rijders - overzicht - ondernemers MINI Zakelijke rijders - overzicht - ondernemers

ONDERNEMERS & wagenparkbeheerders.

Of je nu een groot of kleiner bedrijf hebt of hiervan het wagenpark beheert, voor elk bedrijf hebben we een geschikte zakelijke oplossing. We bieden:

 • Een vast aanspreekpunt
 • De nieuwste MINI modellen, zowel volledig elektrisch als met zuinige benzine motoren
 • Naadloze service en deskundig advies
 • Lage operationele kosten en fiscale voordelen
 • Aantrekkelijke opties voor onderhoud en garantie

Neem dan contact op met: fleetsales@mini.nl of neem contact op met jouw lokale MINI dealer.

WAGENPARKBEHEERDERS.

Voor wagenparken van meer dan 50 voertuigen kan ons MINI Corporate Fleet aanbod je zakelijke mobiliteit transformeren en tegelijkertijd de operationele kosten en ecologische voetafdruk verkleinen. Onze zakelijke experts werken nauw samen met jouw onderneming om elke medewerker aan de juiste auto te helpen. Ze vereenvoudigen het aankoopproces door de beste pakketten toe te lichten. En ze adviseren je over de operationele kosten en kosteneffectieve onderhouds- en service-oplossingen gedurende de gebruiksperiode.  Ontdek hoe onze op de hele lifecycle gerichte duurzame mobiliteit een cruciaal verschil kan maken voor het succes van jouw bedrijf.

MINI Zakelijke rijders - overzicht - wagenpark optie illustratie
MINI Zakelijke rijders - overzicht - wagenparkbeheer programma MINI Zakelijke rijders - overzicht - wagenparkbeheer programma

MINI Corporate Fleet:

 • Zeer concurrerende financieringspakketten.
 • Vast aanspreekpunt.
 • Naadloze klantenservice en deskundig advies.
 • Lifecycle-beheer en TCO-beheer.
 • Uitstekend onderhouds- en garantieprogramma.
MINI Zakelijke rijders - overzicht - wagenparkbeheer programma MINI Zakelijke rijders - overzicht - wagenparkbeheer programma
MINI Zakelijke rijders - overzicht - klantenservice

CONTACT MET EEN EXPERT.

Als mobiliteit een belangrijke rol spelt in je onderneming, dan is goed fleetmanagement onmisbaar. Benieuwd naar hoe MINI een rol kan spelen in jouw organisatie? Neem dan contact op met: fleetsales@mini.nl of neem contact op met jouw lokale MINI dealer.