Loader

Your browser is not up to date and may not be compatible with our website.

Please switch to a different browser e.g. Google Chrome or Mozilla Firefox.

Please follow the link to install Chrome:Chrome.

Please follow the link to instal Firefox:Firefox

Close

Je eigen, unieke, MINI, Klaar om af te spelen.

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur

Vraag een offerte aan

Boek een proefrit

Oeps, dat is er eentje teveel!
MINI Clubman zijaanzicht.

DE NIEUWE MINI CLUBMAN.

De nieuwe MINI Clubman is gemaakt met passie voor design en respect voor vakmanschap.

MINI Clubman strak in het pak.

STRAK IN HET PAK.

Iconische MINI details zoals de zeshoekige grille, side scuttles en grote ronde koplampen hebben een frisse twist gekregen en geven de nieuwe MINI Clubman een onmiskenbare flair. De luchtinlaten achter de voorwielen maken hem nog aerodynamischer. Last, but not least is er nog het letterlijke hoogtepunt: de LED-dakvin.

MINI Clubman een goeie afloop.

EEN GOEIE AFLOOP.

De nieuwe MINI Clubman heeft Split Doors die je op geen enkele andere auto vindt. Haal je voet even non-chalant onder de achterbumper door en de deuren gaan vanzelf open. Maar je kan ze ook met de afstandsbediening laten openzwaaien. Verder geven de horizontale achterlichten de nieuwe MINI Clubman een atletische achterkant.

MINI Clubman een nieuwe vorm van ruimte.

EEN NIEUWE VORM VAN RUIMTE.

De nieuwe MINI Clubman is langer en breder dan zijn voorganger en die winst is slim benut. De extra ruimte is gebruikt om vijf volwaardige zitplaatsen te creëren en de carrosserie van vier deuren te voorzien. De opvallende Split Doors aan de achterkant zijn even mooi als handig.

CONNECTIVITEIT.

De nieuwe MINI Clubman is net zo sociaal als jij. Dankzij z’n connectiviteit houdt hij je op de hoogte van waar je vrienden mee bezig zijn. MINI Connected XL biedt je sociale feeds, online muziek, rij-informatie, auto-apps en nog veel meer. Zoals alleen MINI dat kan.

MINI Clubman alles in één mini.

ALLEEN IN EEN MINI.

Het MINI Centre Instrument geeft je toegang tot een wereld van hightech functies en online diensten. In de iconische ronde interface zit een schitterend hogeresolutie kleurenscherm. Dit kristalheldere display geeft je overal toegang toe, van entertainment en navigatie tot de geavanceerde technologie van MINI Connected. Denk aan mobiliteitsservices op maat, muziek, luisterboeken en veel meer.

MINI Clubman blik op de weg.

BLIK OP DE WEG.

Hou je blik op de weg gericht met het MINI Head-up Display. Daarmee worden je rijgegevens op een transparant scherm vlak voor de voorruit geprojecteerd. Nooit eerder waren gegevens zoals snelheid en navigatieaanwijzingen zo makkelijk en veilig te lezen.

MINI Clubman altijd op bekend terrein.

ALTIJD OP BEKEND TERREIN.

Het baanbrekende optionele MINI navigatiesysteem brengt je zonder uitzondering waar je moet zijn. Voor routebegeleiding van thuis tot op de bestemming kun je upgraden naar de MINI Connected XL Journey Mate. Deze routeplanner, reisgids en kalender in één laat je weten als er file staat, wat het weer doet, waar je kan parkeren en nog veel meer.

MINI Clubman alle systemen actief.

ALLE SYSTEMEN ACTIEF.

Het MINI Centre Instrument geeft je toegang tot een wereld van high-tech functies en online diensten. Waar in eerdere MINI’s de iconische snelheidsmeter zat, vind je nu dit schitterende hoge-resolutie kleurenscherm. Dit kristalheldere scherm geeft je overal toegang toe, van entertainment en navigatie tot de geavanceerde technologie van MINI Connected. Denk aan muziek, streams van sociale netwerken, rijgegevens en auto-apps.

MINI Clubman volg het licht.

VOLG HET LICHT.

De kleur van de LED-ring om het MINI Centre Instrument reageert op het muziekvolume, motortoerental, telefoongesprekken en navigatie-instructies.

MINI NAVIGATIESYSTEEM PROFESSIONAL.

Alleen met het Wired pakket krijg je een vernieuwd, 22,4 cm (8,8 inch) groot touchscreen. Daarmee bedien je moeiteloos allerlei handige functies. Slim van MINI: met splitscreen zijn twee applicaties tegelijkertijd te gebruiken.

VEILIGHEID VOOR ALLES.

Het allerbelangrijkste in de MINI Clubman ben jijzelf. Daarom zijn de veiligheidsfuncties de meest geavanceerde op de markt. Intelligent Driving Assist reageert onmiddellijk bij een impact en zet alles bliksemsnel in werking om je te beschermen.

MINI Clubman parking assistant

PARKING ASSISTANT.

In de nieuwe MINI Clubman wil je natuurlijk steeds de perfecte entree maken. En daar heb je nu Parking Assistant voor. Dit innovatieve en handige systeem meet de beschikbare parkeerruimte op en neemt daarna het stuur van je over. Zo wordt parkeren zelfs op krappe plekken kinderspel. Het enige wat je nog moet doen, is met een uitgestreken gezicht gas geven en remmen.

MINI Clubman elektrische handrem.

elektrische handrem.

De nieuwe MINI Clubman doet het graag even anders. De plaatsrovende handrem behoort daarom definitief tot het verleden. De elektrische parkeerrem activeer je met een druk op de knop wanneer je stopt, parkeert of op een helling staat.

MINI Clubman bagagevangnet.

BAGAGEVANGNet.

Soms maken de kleinste dingen het grootste verschil. Als je hard moet remmen, beschermt het bagagevangnet de inzittenden tegen spullen die nog even verder willen gaan.

DESIGN IN DETAIL.

Ontdek de nieuwe MINI Clubman.

MINI Clubman nieuw cockpitdesign.

NIEUW COCKPITDESIGN.

Het volledig nieuwe cockpitdesign van de MINI Clubman past perfect bij de innovatieve technologie die er in zit. Doordat de traditionele handrem is vervangen door een elektrische biedt de midden console extra ruimte. De cockpitsierlijst in carrosseriekleur omringt het dashboard en alles wat erop zit.

MINI Clubman kleuren en bekleding.

KLEUREN EN BEKLEDING.

Binnenin voeren luxueuze bekleding en hoogwaardige materialen de boventoon. Het ultieme voorbeeld is het stijlvolle Chester leer met diamantvormig stikpatroon. Alle kleuren zijn smaakvol op elkaar afgestemd, van stoelen tot deurpanelen.

MINI Clubman MINI Yours

MINI YOURS.

Alsof de nieuwe MINI Clubman nog geen aandacht genoeg trekt, is er MINI Yours. Daarmee geef je je MINI tal van unieke stijlaccenten die zorgen voor een nog chiquere uitstraling. En de nodige verkeersopstoppingen.

MINI Clubman Pinterest

MINI Clubman op Pinterest.

De echte gentleman laat zich inspireren op de Pinterestpagina van MINI. Bekijk de wereld van de MINI Clubman en ontdek lifestyle, food, hotspots en meer. Zo heb je nog eens een goede reden om in je MINI in te stappen! Wat houdt je nog tegen?

Vind jouw perfecte MINI

Welke MINI past bij jou?

Welke MINI past bij jou?

Klik op onderstaande button om de MINI te vinden die het beste bij jouw lifestyle, rijstijl en design behoeften past.

John Cooper Works

Ga vol gas.

Meer vermogen. Meer exclusieve opties. Meer rijplezier. Alle John Cooper Works modellen stammen af van John Cooper's rally legendes en zijn even indrukwekkend als hun voorlopers. Wil je een MINI die even exclusief als uitdagend is, zoek dan niet verder dan John Cooper Works.

MINI Clubman

ONTMOET DE MINI FAMILIE.

MINI Clubman meet the family.
MINI Clubman
Vermogen
Emissie
g/km CO2 disclaimer
Brandstof
l/100 km disclaimer
Acceleratie
s 0-100 km disclaimer
One Vanaf € 27.200, -
102
5.1, 5.1,
One D Vanaf € 31.400, -
116
3.8, 3.8,
Cooper Vanaf € 30.200, -
136
5.1, 5.1,
Cooper D Vanaf € 34.900, -
150
4.1, 4.1,
Cooper S Vanaf € 38.200, -
192
6.2, 6.2,
Cooper SD Vanaf € 39.900, -
190
4.5, 4.5,
Cooper SD ALL4 Vanaf € 45.283, -
190
4.8, 4.8,
Cooper S ALL4 Vanaf € 44.000, -
192
6.9, 6.9,
John Cooper Works Vanaf € 49.500, -
231
7.4, 7.4,