Loader

Je eigen, unieke, MINI, Klaar om af te spelen.

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur

Vraag een offerte aan

Boek een proefrit

Oeps, dat is er eentje teveel!

Eens een Original. Altijd een Original.

De grip van een kart, een beroemd design en van koplamp tot achterlicht gevuld met de modernste technologie. De MINI 3-deurs gaat je hart opnieuw veroveren.

At a glance.

3
4
211-​731 Liter

Blijrijder.

Rijplezier, rijplezier en nog eens rijplezier. De MINI 3-deurs heeft een nieuwe Twin Power Turbo-motor die beter presteert en minder verbruikt dan ooit. Verder hebben we de wielen verder uit elkaar gezet, de vering stugger gemaakt en het zwaartepunt zo laag mogelijk gehouden. Daarom rijdt de MINI 3-deurs meer dan ooit als een kart. Stap in en laat ‘m alle hoeken van het wegennet zien. Daar is hij voor gemaakt.

Zen of adrenaline?

Geef een andere draai aan je rit met de MINI Rijmodus. Daarmee pas je de prestaties van je MINI aan je stemming aan. Met één draai van de ring onderaan de pook verander je de handling en het reactievermogen. Een ontspannen zondagmiddag? Kies GREEN voor een relaxt en zuinig ritje. Zin in een uitdaging? Selecteer SPORT en de besturing, het gaspedaal en het onderstel staan helemaal op scherp.

Pluk de nacht.

In een MINI wordt het nooit donker. Met de LED sfeerverlichting hul je het interieur in een gloed die bij je stemming past. En met 255 verschillende kleuren om uit te kiezen, zit er altijd wel wat bij om de nacht naar je smaak op te lichten.

Vooruitzien is regeren.

Met het MINI Head-up Display blijven je ogen op de weg gericht. Je snelheid, verkeersborden en navigatie worden op een doorzichtig scherm dichtbij de voorruit direct in je blikveld geprojecteerd. Zo check je in één oogopslag alles wat je onderweg moet weten. Veilig en makkelijk.

Veiligheid in detail.

De nieuwe MINI blinkt uit door zijn veiligheidsvoorzieningen. Slimme sensoren analyseren razendsnel gevaarlijke situaties, terwijl de modernste veiligheidstechnologie je beschermt bij een botsing. Rijden wordt nog leuker als je weet dat je veilig zit.

Hou het centraal.

Het MINI Centre Instrument is je venster naar de wereld. Waar vroeger de iconische snelheidsmeter zat, vind je nu dit schitterende hoge-resolutie kleurenscherm. De snelheidsmeter is in de MINI 5-deurs naar achter het stuur verplaatst.

Via het haarscherpe display van het MINI Centre Instrument heb je toegang tot entertainment, de navigatie en alle functies van MINI Connected. Anders gezegd, dit is waar je je muziek, social media, routekaarten, autofuncties en in-car apps vandaan haalt. Rondom het scherm loopt een LED-ring die van kleur verandert als je je een andere toepassing opent. Het is het kloppend hart van je MINI.

MINI 3-deurs

ONTMOET DE MINI FAMILIE.

MINI 3-deurs
Vermogen
hp [hmclight.label.power.disclaimer]
Emissie
g/km CO2 disclaimer
Brandstof
l/100 km disclaimer
Acceleratie
s 0-100 km [hmclight.label.acceleration.disclaimer]
One Vanaf € 19.990, -
102
4,7, 4.7,
One D Vanaf € 21.991, -
95
3,4, 3.4,
Cooper Vanaf € 22.490, -
136
4,5, 4.5,
Cooper D Vanaf € 25.490, -
116
3,5, 3.5,
Cooper S Vanaf € 31.490, -
192
5,7, 5.7,
Cooper SD Vanaf € 32.490, -
170
4, 4.0,
John Cooper Works Vanaf € 39.990, -
231
6,3, 6.3,