MINI 5-deurs  – voorzijaanzicht – blauw en wit MINI 5-deurs  – voorzijaanzicht – blauw en wit

MINI 5-DEURS.

 

MINI 5-deurs  – voorzijaanzicht – blauw en wit

ALLES WAT JE LEUK VINDT AAN MINI. EN MEER.

Met meer ruimte voor passagiers en bagage kun je meer in je betrouwbare MINI 5-deurs opbergen – en eruit halen. Maar je geniet onverminderd van dezelfde sportieve prestaties en rijeigenschappen waar MINI zo bekend om is. Zijn lage zwaartepunt en compacte afmetingen maken hem perfect voor het sturen op smalle rijstroken en in krappe parkeerplaatsen. En met het brede scala aan beschikbare aanpassingsopties kun jij hem onmiskenbaar een eigen uitstraling geven.
MINI 5-deurs  – ruimte achterin – laden

MEER RUIMTE VOOR GROTERE PLANNEN.

Creatieve benutting van de ruimte vormt de kern van de MINI-filosofie. Met zijn baanbrekend ontwerp biedt onze compacte, maar verrassend ruime 5-deurs jou de mogelijkheden die passen bij je persoonlijke stijl en bij elke gelegenheid. Hij biedt comfortabel plaats aan drie passagiers achterin door zijn extra hoofdruimte, beenruimte en bewegingsruimte.

ALLE ACTIES & EDITIES.

Het rijden in een MINI wordt nu nog aantrekkelijker.

Tijdelijke en scherpe aanbiedingen die het mogelijk maken extra voordeling in jouw MINI te stappen. Ontdek per model de acties maar ook de edities. Iconische styling, ieder  geïnspireerd door zijn eigen verhaal. Een unieke MINI die opvalt door verfijnde designaccenten en aantrekkelijke pakket opties. Welke past het beste bij jou?

MINI - Acties & Edities

CREATIEVE RUIMTEBENUTTING.

0

liter

Ruimte is essentieel. Door het omklappen van de 60/40-delige achterbank krijg je meer ruimte voor je plannen met maximaal 941 liter laadruimte – zodat je nagenoeg alles mee kunt nemen.

360° INTERIEURAANZICHT.

MINI 5-deurs  – interieur – 360° aanzicht MINI 5-deurs  – interieur – 360° aanzicht

MEER MINI.

Highlights

HIGHLIGHTS.

ONWEERSTAANBAAR ONTWORPEN.

Dynamische lijnen en een scherpe, strakke stijl gecombineerd met een grote spoorbreedte en korte overhangen geven de MINI 5-deurs zijn sterke atletische uitstraling. De opvallende koplampen worden perfect aangevuld door de nieuwe, in het oog springende side scuttles die de LED-richtingaanwijzers bevatten. Optionele portierhandgrepen, brandstofklep en andere nieuwe designaccenten in glanzend Piano Black geven de MINI 5-deurs een nog individuelere uitstraling. En het innovatieve aanbod van unieke lichtmetalen wielen rondt het geheel af.

MINI Occasions NEXT

Kies jij voor een van de MINI 5-deurs occasions?

Bekijk nu online het aanbod gebruikte MINI ‘s van de MINI dealer. Jij bent gegarandeerd van de beste kwaliteit met MINI Occasions NEXT.

MINI Occasions Next
MINI 5-deurs – MINI Connected

MINI CONNECTED.

Je MINI binnen handbereik.