COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Private Flex Lease Private Flex Lease

MINI PRIVATE LEASE.

TIJDELIJK VANAF € 499,- PER MAAND.

Privé financieren
Zakelijk financieren
Berekenen
Total cost of Ownership
Tijdelijk aanbod

MINI PRIVATE LEASE. NU EXTRA AANTREKKELIJK.
BENZINE OF ELEKTRISCH. KIES MAAR.

Kies je nu voor MINI Private Lease dan ben je niet alleen verzekerd van de unieke Go-Kart feeling maar heb je ook geen onverwachte kosten, want met Private Lease is alles voor je geregeld. En nu extra aantrekkelijk vanaf € 499,- per maand.
Wil je benzine of elektrisch. Maak je keuze en bereken je maandbedrag in onze Private Lease calculator en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wil je na 12 maanden uitstappen of overstappen op een andere MINI, dat kan nu met MINI Flex Lease. Voeg Flex Lease als optie toe aan je Private Lease contract en MINI geeft je de flexibiliteit. Flexibel toch, van MINI.

MINI Cooper 3-deurs.

MINI COOPER 3-DEURS.
PRIVATE LEASE VANAF
€ 649,- PER MAAND.

De MINI Cooper 3-deurs is nu in Private Lease beschikbaar vanaf € 649,- p/m. Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Ontdek de mogelijkheden.

Direct beschikbare modellen.

DIRECT BESCHIKBARE MODELLEN.

Wil je niet wachten op je nieuwe MINI, dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een van onze MINI modellen die we nieuw op voorraad hebben. We noemen dat Go Kart. To Go. Kijk meteen of je droom MINI erbij staat, dan rijd je dit jaar nog in je nieuwe auto.

ALLES OVER MINI PRIVATE LEASE.

Private Lease is interessant als je geen onverwachte autokosten wilt en je de MINI alleen wilt gebruiken, maar niet wilt bezitten. Je betaalt namelijk maandelijks een scherp all-in bedrag. Je kunt Private Lease het beste vergelijken met het huren van een auto voor een langere periode. Dit zorgt ervoor dat je niet blijft zitten met een restschuld, want het restwaarderisico dragen wij. En de bijkomende kosten? Enkel brandstof en eventuele bekeuringen.
MINI Private Lease - Kies voor flexibiliteit.

DE MINI ELECTRIC NU MET
€ 2.950,- OF € 61,- PER
MAAND* SUBSIDIE.

De Nederlandse overheid stimuleert ook in 2024 weer het rijden en bezitten van een elektrische auto. Dat is goed nieuws als je van plan bent een MINI Electric aan te schaffen. Of te leasen. De volledig elektrische MINI is perfect voor iedereen die de MINI Go-Kart feeling wil ervaren, maar tegelijkertijd elektrisch en dus emissieloos wil rijden.

De voordelen van flex leasen.

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?