COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Private Flex Lease Private Flex Lease

MINI PRIVATE LEASE.

TIJDELIJK VANAF € 459,- PER MAAND.

Privé financieren
Zakelijke financieren
Berekenen
Total cost of Ownership
Tijdelijk aanbod

MINI PRIVATE LEASE. NU EXTRA AANTREKKELIJK.
BENZINE OF ELEKTRISCH. KIES MAAR.

Kies je nu voor MINI Private Lease dan ben je niet alleen verzekerd van de unieke Go-Kart feeling maar heb je ook geen onverwachte kosten, want met Private Lease is alles voor je geregeld. En nu extra aantrekkelijk vanaf € 459,- per maand. Wil je benzine of elektrisch. De keuze is aan jou. Want niet alleen de MINI Cooper 3-deurs maar ook de volledig elektrische MINI Electric is er al vanaf € 459,- per maand met MINI Private Lease. Maak je keuze en bereken je maandbedrag in onze Private Lease calculator en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wil je na 12 maanden uitstappen of overstappen op een andere MINI, dat kan nu met MINI Flex Lease. Voeg Flex Lease als optie toe aan je Private Lease contract en MINI geeft je de flexibiliteit. Flexibel toch, van MINI.

KIES VOOR FLEXIBILITEIT MET MINI FLEX LEASE.

Voeg nu optioneel MINI Flex Lease toe aan je overeenkomst. Hiermee heb je de vrijheid en flexibiliteit om je overeenkomst kosteloos op te zeggen vanaf 1 jaar nadat de leaseovereenkomst is ingegaan. Uiteraard helpt je verkoopadviseur je graag met het maken van een offerte op maat. 

MINI Flex Lease - kies voor flexibiliteit

ALLES OVER MINI PRIVATE LEASE.

Private Lease is interessant als je geen onverwachte autokosten wilt en je de MINI alleen wilt gebruiken, maar niet wilt bezitten. Je betaalt namelijk maandelijks een scherp all-in bedrag. Je kunt Private Lease het beste vergelijken met het huren van een auto voor een langere periode. Dit zorgt ervoor dat je niet blijft zitten met een restschuld, want het restwaarderisico dragen wij. En de bijkomende kosten? Enkel brandstof en eventuele bekeuringen.
MINI Private Lease - Kies voor flexibiliteit

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?