MINI Clubman Final Edition - main stage teaser MINI Clubman Final Edition - main stage teaser

MINI CLUBMAN FINAL EDITION.

NU BESCHIKBAAR VANAF € 49.990,-

DE LAATSTE IN ZIJN SOORT.

Een verbazingwekkende combinatie van prestaties, uitstraling en praktisch gebruiksgemak. De MINI Clubman Final Edition presteert op ieder gebied. Strak en slim voor de stad – ruim en veelzijdig voor langere reizen. De Clubman Final Edition is geïnspireerd door de eerste Clubman uit 1969 en zowel een eerbetoon als een viering. Met slechts 1.969 exemplaren wereldwijd is hij voorbehouden aan de liefhebbers van ingetogen stijl en robuust vakmanschap.

Plaatsnemen achter het stuur? Wees er maar snel bij, voor de Nederlandse markt zijn er 30 exemplaren beschikbaar.

ALLES EROP EN ERAAN.

De MINI Clubman Final Edition heeft de rijkste standaarduitrusting tot nu toe. We hebben het uiterste potentieel van verfijning benut, er is dus niets meer aan toe te voegen. Neem plaats en maak het jezelf gemakkelijk en open de weg naar nieuwe ervaringen.

MINI Clubman Final Edition - teaser - extra uitrustingen

ALLE DETAILS.

WANNEER KOMT DE NIEUWE MINI CLUBMAN FINAL EDITION?

De productie van de MINI Clubman Final Edition start vanaf juli 2023. Naar verwachting staan de eerste MINI Clubman Final Editions per september 2023 in de showroom.
De MINI Clubman Final Edition is beschikbaar als Cooper en Cooper S. De MINI Cooper Clubman Final Edition is beschikbaar vanaf €49.990,- en de MINI Cooper S Clubman Final Edition is beschikbaar vanaf €57.990,-. De beschikbaarheid van motorvarianten verschilt per dealer, neem voor de mogelijkheden contact op met jouw MINI dealer.
De MINI Clubman Final Edition is vanaf nu te bestellen bij jouw MINI dealer. Elke MINI dealer krijgt één exemplaar van de MINI Clubman Final Edition dus wees er snel bij.
Naar verwachting staan de eerste exemplaren vanaf september 2023 in de showroom. Afhankelijk van de productieperiode van de auto kan de levertijd oplopen, de MINI dealer kan hiermee het beste helpen.

VOOR JOU EN JE MINI.

ACCESSOIRES EN FINANCIERINGSAANBOD.

VIND DE ACCESOIRES VOOR JOUW MINI.

MINI Clubman Final Edition - accessoires
MINI Clubman Final Edition - Financial Services

MINI FINANCIAL SERVICES.

ONTDEK WAT ER MOGELJK IS.

WELLICHT OOK INTERESSANT.

ALLE ACTIES & EDITIES.

Het rijden in een MINI wordt nu nog aantrekkelijker.

Tijdelijke en scherpe aanbiedingen die het mogelijk maken extra voordeling in jouw MINI te stappen. Ontdek per model de acties maar ook de edities. Iconische styling, ieder  geïnspireerd door zijn eigen verhaal. Een unieke MINI die opvalt door verfijnde designaccenten en aantrekkelijke pakket opties.

Welke past het beste bij jou?

MINI - Acties & Edities

KIES JE VOLGENDE STAPPEN.