MINI Clubman Final Edition - main stage teaser MINI Clubman Final Edition - main stage teaser

MINI CLUBMAN FINAL EDITION.

DE LAATSTE IN ZIJN SOORT.

Een verbazingwekkende combinatie van prestaties, uitstraling en praktisch gebruiksgemak. De MINI Clubman Final Edition presteert op ieder gebied. Strak en slim voor de stad – ruim en veelzijdig voor langere reizen. De Clubman Final Edition is geïnspireerd door de eerste Clubman uit 1969 en zowel een eerbetoon als een viering. Met slechts 1.969 exemplaren wereldwijd is hij voorbehouden aan de liefhebbers van ingetogen stijl en robuust vakmanschap.

Plaatsnemen achter het stuur? Wees er maar snel bij, voor de Nederlandse markt zijn er 30 exemplaren beschikbaar.

ALLES EROP EN ERAAN.

De MINI Clubman Final Edition heeft de rijkste standaarduitrusting tot nu toe. We hebben het uiterste potentieel van verfijning benut, er is dus niets meer aan toe te voegen. Neem plaats en maak het jezelf gemakkelijk en open de weg naar nieuwe ervaringen.

MINI Clubman Final Edition - teaser - extra uitrustingen

ALLE DETAILS.

WANNEER KOMT DE NIEUWE MINI CLUBMAN FINAL EDITION?

Wanneer komt de MINI Clubman Final Edition?
De productie van de MINI Clubman Final Edition start vanaf juli 2023. Naar verwachting staan de eerste MINI Clubman Final Editions per september 2023 in de showroom.
Wat zijn de prijzen van de MINI Clubman Final Edition?
De prijzen van de MINI Clubman Final Edition zijn op dit moment nog niet bekend. Begin juni communiceren wij de prijzen op deze pagina.
Wanneer is de MINI Clubman Final Edition te bestellen?
De MINI Clubman Final Edition is nog niet te bestellen, wel kun je een exemplaar reserveren via uw MINI dealer. Elke MINI Dealer krijgt één exemplaar van de MINI Clubman Final Edition dus weer er snel bij.
Wat is de levertijd van de MINI Clubman Final Edition?
Naar verwachting staan de eerste exemplaren vanaf september 2023 in de showroom. Afhankelijk van de productieperiode van de auto kan de levertijd oplopen, de MINI dealer kan hiermee het beste helpen.

VOOR JOU EN JE MINI.

ACCESSOIRES EN FINANCIERINGSAANBOD.

VIND DE ACCESOIRES VOOR JOUW MINI.

MINI Clubman Final Edition - accessoires
MINI Clubman Final Edition - Financial Services

MINI FINANCIAL SERVICES.

ONTDEK WAT ER MOGELJK IS.

WELLICHT OOK INTERESSANT.