COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Big Love for the people - Winq Diversity Awards 2022

WINQ DIVERSITY AWARDS.

Voices
Urban X
De Winq Culture Award werd gewonnen door Splinter Chabot
De Winq Ally Award ging dit jaar naar Sylvana Simons
Winfried Baijens, Rivkah op het Veld en Jeroen Gortworst wonnen de Winq Media Award
De Winq Inspiration Award werd gewonnen door Thorn de Vries en Mandy Woelkens

WINQ DIVERSITY AWARDS 2022.

Bij MINI draait alles om BIG LOVE. Dit staat voor openheid, optimisme en het vieren van verschillen. We zeggen dan ook niet voor niets: “We are different, but pretty good together”. Bij MINI bevorderen we deze diversiteit – zowel binnen als buiten de organisatie.

Bij MINI betekent dit het naleven en promoten van een bedrijfscultuur, waarin alle medewerkers met gelijke waarde en respect worden behandeld, ongeacht hun afkomst, identiteit, leeftijd, seksuele geaardheid en of ze al dan niet een handicap hebben. Het gaat om het creëren van een optimale werkomgeving in een open en respectvolle bedrijfscultuur die geheel vrij is van vooroordelen. Wij zijn er sterk van overtuigd dat verschillen in teams creativiteit en innovatie bevorderen. Ze zijn daarom een sleutelfactor voor succes in de concurrentie om nieuwe markten, klanten en gekwalificeerd aanstormend talent aan te trekken.

WE ARE DIFFERENT BUT PRETTY GOOD TOGETHER.

MINI is altijd een merk geweest dat verschillende mensen samenbrengt en we kiezen er dan ook voor om initiatieven die deze filosofie kracht bijzetten te ondersteunen. Een concreet voorbeeld zijn de Winq Diversity Awards. Winq magazine is Nederlands grootste queer lifestylemagazine, met het laatste nieuws op het gebied van people, travel, culture en design, dat sluit dus perfect aan bij MINI.

Daarom werkt MINI Nederland al jarenlang samen met Winq om bijzondere verhalen met de wereld te delen. Verhalen over verantwoordelijkheid en progressiviteit, over zelfexpressie en diversiteit en over openheid voor verschillende perspectieven met ongeëvenaard positivisme.

Maandag 9 mei 2022 j.l. reikte Winq – tijdens de 4e editie van de Winq Diversity Awards in Amsterdam –verschillende awards uit aan inspirerende initiatieven en personen die zich inzetten voor de zichtbaarheid en acceptatie van Nederlandse LHBTIQ's.

De Winq Culture Award werd gewonnen door Splinter Chabot. De Winq Ally Award ging dit jaar naar Sylvana Simons. Winfried Baijens, Rivkah op het Veld en Jeroen Gortworst, makers van de NOS-podcast de Schaduwspits, wonnen de Winq Media Award en tot slot werd de Winq Inspiration Award gewonnen door Thorn de Vries en Mandy Woelkens. Via de onderstaande button word je naar de pagina van Winq geleid, waar je meer informatie kan vinden over het event, de verschillende awards en de winnaars.

Moed, vindingrijkheid, openheid, jezelf zijn en optimisme staan bij MINI centraal. In twee woorden noemen wij dat BIG LOVE.