MINI Dealer

MINI VISION NEXT 100.

dam Image

DE WEG LIGT OPEN.

Innovatie zit in ons DNA. Maar wat zou er gebeuren als we nog een stap verder zouden gaan? Als we in de MINI's van morgen een unieke, gepersonaliseerde rijervaring met gedeeld gebruik konden combineren? Om je te laten zien wat er straks allemaal mogelijk is, hebben we een voorstelling gemaakt van hoe autorijden er in de toekomst uit zou kunnen zien.

cnt Background Image
dam Image

ELKE MINI VAN JOU.

In een wereld waarin elke MINI van iedereen is, kunnen we er met nieuwe technologie ook voor zorgen dat elke MINI waar je instapt, er altijd uitziet als je eigen MINI. Delen van de buitenkant passen zich aan je voorkeuren aan en projecteren een persoonlijke welkomstboodschap als je aan komt lopen. De Cooperizer is een kleurrijk, transparant cirkelvormig instrument in het midden van je MINI. Het is het hart en de ziel van de MINI VISION NEXT 100 en communiceert met de bestuurder door dynamische kleurveranderingen.

aig Background Image

MINI OPNIEUW UITGEVONDEN.

De MINI VISION NEXT 100 is een hommage aan het iconische design van MINI, met ver op de hoeken geplaatste wielen voor een optimale handling en rijervaring. Daarnaast kan je met de Cooperizer de instellingen ervaren van andere bestuurders - je vrienden, familie, beroemdheden en visionairs. Tussen trips in rijdt de MINI VISION NEXT 100 zelf naar een service station, waar hij wordt schoongemaakt en opgeladen, klaar voor de volgende bestuurder.