MINI Dealer

SUPERLEGGERA VISION.

dam Image

VAN BRITS-ITALIAANSE KOMAF.

VAN BEGIN AF AAN EEN GEWELDIG CONCEPT.

Het beste uit Groot-Brittannië combineren met Italiaans design en vakmanschap is natuurlijk altijd een goed idee. De sensationele MINI Superleggera Vision is daarvan het adembenemende bewijs. Oogverblindende looks, geweldige prestaties en moderne technologie. Sommige auto’s hebben het gewoon allemaal.

cnt Background Image
dam Image

MINI. MAAR NIET ZOALS JE GEWEND BENT.

Dit is wat je krijgt als je MINI vraagt een klassieke speedster te ontwerpen. Eén blik en je weet dat deze concept car de belichaming van puur Go-Kart feeling is. De langgerekte motorkap, grote wielbasis en korte overhangen doen denken aan klassieke Britse roadsters. De MINI Superleggera Vision is met de hand gevormd over een lichtgewicht aluminium buizenframe. Z’n vloeiende lijn loopt onafgebroken vanaf de elegante voorkant naar de krachtige achterkant.

aig Background Image

DE TOEKOMST VAN HET VERLEDEN.

De MINI Superleggera Vision is een hommage aan de gloriedagen van het autorijden zijn, maar tegelijkertijd staat hij ook stevig met zijn wielen in de toekomst. Onder traditionele materialen zoals hout en leer klopt een krachtig elektrisch hart. Het hypermoderne MINI Centre Instrument is verzonken in een unieke eendelige aluminium plaat. Alle verwijzingen naar het Britse race verleden zijn uitgevoerd met gepaste Italiaanse flair.

cnt Background Image
dam Image