MINI Dealer

MINI ROCKETMAN.

rocketman rocketman

COUNTRYMAN IN DE DOP.

klein maar oh zo fijn. klein maar oh zo fijn.
KLEIN MAAR OH ZO FIJN.

De MINI Rocketman is de MINI onder de MINI’s. Compacter dan elke andere MINI, is deze 3+1-zitter de ultieme auto voor in de stad. Klein van buiten, groot van binnen en groots op de weg. De MINI Rocketman doet er een schepje bovenop door er wat af te halen.

niks te kort.

Met een lengte van 3,42m is de MINI Rocketman 30cm korter dan z’n grotere broer de Original. De deuren hebben speciale scharnieren, waardoor je ook in krappe ruimtes makkelijk in en uit kan stappen. De voorstoelen, het instrumentenpaneel en de achterstoel zijn in lengterichting te verstellen, zodat je altijd alle ruimte hebt. En in de uitschuifbare lade aan de achterkant zet je je snowboard, surfboard of kiteboard. Wat jij maar wil.

dam Image dam Image
LICHTGEWICHT.

Ze gaan je missen bij het tankstation. Mede door het superlichte carbon frame is een verbruik van 1 op 30 haalbaar. Tenminste, als je je niet al teveel laat verleiden door het kart potentieel onder het gaspedaal.

in de sportlight.

Even anoniem de stad in is er met de MINI Rocketman niet bij. Met het opvallende design trek je namelijk van alle kanten bekijks. Zelfs van bovenaf kan iedereen je door het glazen dak bewonderen in het futuristische interieur. Met de grote 18” velgen en de in het dak geïntegreerde Britse vlag zijn sowieso alle ogen op jou gericht, waar je ook komt. Maar je rijdt nou eenmaal geen MINI omdat je wil opgaan in de massa.