COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Big Love for the planet MINI Big Love for the planet

Visie.

Visie
Circulariteit
MINI in Nederland
Productie
Toeleveringsketen
Productaanbod

DE TOEKOMST IN MET MINI.

MINI was altijd al een pionier. Ook met de blik naar de toekomst blijft MINI deze rol vervullen met slimme en creatieve oplossingen. Ontdek hier hoe we samen een duurzame toekomst opbouwen.
MINI gaat volledig elektrisch

MINI gaat volledig elektrisch.

MINI zal in de toekomst een pioniersrol spelen, want het merk is absoluut ideaal voor stedelijke elektrische mobiliteit. MINI zal daarom in 2025 zijn allerlaatste nieuwe model met verbrandingsmotor introduceren en daarna enkel nog volledig elektrische modellen. In 2027 zullen volledig elektrische voertuigen ten minste 50 procent uitmaken van alle MINI leveringen aan klanten. Tegen het begin van 2030 zal het gehele MINI-gamma volledig elektrisch zijn.
Big love for the planet Strip

MINI STRIP: DUURZAAM DESIGN MET EEN TWIST.

MINI onthult de MINI STRIP: een custom-made one-off auto die de schijnwerpers richt op een innovatieve benadering van het thema duurzaamheid in de automobielindustrie. De MINI STRIP is in samenwerking met de gerenommeerde Britse modeontwerper Paul Smith ontwikkeld. De unieke MINI STRIP beleeft zijn wereldpremière op 12 augustus 2021 in Londen. 

12.08.2021

MINI Vision Urbanaut

Mini vision urbanaut.

Met de virtuele MINI Vision Urbanaut presenteerde MINI in november 2020 een geheel nieuwe kijk op mobiliteit en een innovatieve visie op gebruik van ruimte. Nu onthult BMW Group een fysiek model van de auto, waarmee het publiek uitgebreider kennis kan maken met het ruimtelijke concept en de duurzame materialen. Het model beleeft zijn wereldpremière op 1 juli 2021 bij de DLD Summer conferentie in München.

01.07.2021

Duurzaamheidsdoelstellingen van BMW Group krijgen vorm.

200 miljoen ton minder CO2-uitstoot.

De BMW Group geeft vorm aan haar ambitieuze doelstellingen voor de vermindering van broeikasgassen: op de jaarlijkse algemene vergadering van vandaag kondigde de onderneming aan dat ze de uitstoot van meer dan 200 miljoen ton CO2 tegen 2030 zal verminderen. Dit komt overeen met meer dan 20 keer de jaarlijkse CO2-uitstoot van een stad met meer dan een miljoen inwoners, zoals München.

12.05.2021

MINI-boost voor Tiny Forest-initiatief

Tiny Forest-initiatief.

Creatief omgaan met kleine ruimtes: Deze aanpak zit al meer dan 60 jaar stevig verankerd in het DNA van MINI. Samen met de non-profitorganisatie Earthwatch Europe steunt MINI Groot-Brittannië het duurzame initiatief "Tiny Forest" en blijft het zich inzetten voor stedelijke groengebieden en het stimuleren van de biodiversiteit. Met dit partnerschap wil MINI lokale milieuprojecten onder de aandacht brengen en oproepen tot een verantwoorde omgang met de natuur. 

09.04.2021