COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Electric subsidie MINI Electric subsidie

DE MINI ELECTRIC NU MET € 2.950,- OF € 61,- PER MAAND* SUBSIDIE.

De Nederlandse overheid stimuleert ook in 2024 weer het rijden en bezitten van een elektrische auto. Dat is goed nieuws als je van plan bent een MINI Electric aan te schaffen. Of te leasen. De volledig elektrische MINI is perfect voor iedereen die de MINI Go-Kart feeling wil ervaren, maar tegelijkertijd elektrisch en dus emissieloos wil rijden.

JE RIJDT NU EEN MINI ELECTRIC VANAF € 38.390,-. OF PRIVATE LEASE € 499,- P/MND*. NU MET SUBSIDIE VAN DE OVERHEID RIJD JE HEM VANAF € 438,- P/MND*.

 

De Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP).

Vanaf januari 2024 is er weer een nieuw subsidiebudget beschikbaar vanuit de overheid voor nieuwe en gebruikte elektrische auto’s! Dus ook voor een MINI met standaard Go-Kart Feeling.

Je koop- of leaseovereenkomst van je MINI Cooper Electric moet je hebben afgesloten op of na 1 januari 2024. Alleen dan kom je in aanmerking voor de SEPP. Daarnaast mag je MINI Cooper Electric niet eerder dan 1 januari 2024 op je naam staan.

Subsidie voor nieuwe elektrische personenauto's van € 2.950 of € 61,- per maand.

In 2024 is het subsidiebedrag € 2.950,- als je een nieuwe elektrische auto koopt, of omgerekend bij een Private Lease contract van 48 maanden maar liefst € 61,- per maand korting op je leasebedrag.*

 

Gebruikte elektrische personenauto's.

Ook wanneer je een gebruikte elektrische auto koopt is er een subsidie beschikbaar. Voor 2024 zal het subsidiebedrag € 2.000,- zijn. 

Lees meer op de website van de overheid 

MINI Electric rijders aan het woord

Ben je benieuwd of een elektrische MINI – de MINI Electric – iets voor jou is? Twijfel je nog over elektrisch rijden, de wegligging of het gedoe rondom (snel)laden en wil je eens weten hoe ‘echte’ MINI Electric rijders hun auto en elektrisch rijden ervaren? Wij vroegen vier MINI Electric rijders of zij als ervaringsdeskundigen meer konden vertellen over hun ervaringen met de MINI Electric in de praktijk.
MINI Electric rijders aan het woord