KLAAR VOOR EEN ONBEGRENSDE ZOMER.

MINI lente en zomer - intro

ZOMERACTIE.

Iedereen die ooit in een MINI heeft gezeten, weet waarom MINI zoveel meer is dan alleen een auto. Ervaar BIG LOVE in de wereld van MINI. Wie behoefte heeft aan meer, heeft geluk. Omarm het avontuur door te kiezen uit een breed aanbod accessoires, zomer- en winterwielsets (band en velg), speciaal ontworpen voor jouw MINI. Ook profiteer je nu van de tijdelijke zomeractie:

  • Aircocheck inclusief geurbehandeling voor €50,- met gratis hamamdoek doek cadeau. 
  • Alle dakboxen, dak- en fietsendragers met 15% voordeel. 
  • MINI Verlengde Pechhulp voor € 35,- per jaar.

Dit aanbod is geldig van 1 mei t/m 30 september 2023.

REIZEN.

AVONTUREN MET JOUW MINI.

MINI Lente en zomer - mini originele accessoires

LEVEL UP MET EEN NIEUWE LOOK.

Voeg nog meer stijl en charisma aan je MINI toe – met onze reeks stijlvolle originele MINI accessoires. Dankzij hun strakke design en perfecte pasvorm bieden originele MINI accessoires je de mogelijkheid de opvallende details van je MINI te creëren en aan de wereld te tonen. Kies voor chique details die je individualiteit benadrukken, zoals spiegelkappen, dakmotieven of LED portierprojectoren.

MINI Lente en zomer - mini sportstrepen piano black

MINI SPORTSTREPEN PIANO BLACK.

Dynamische racing look. De MINI sportstrepen in Piano Black voor de motorkap en achterklep zijn van kwalitatief hoogwaardige, niet doorzichtige gekleurde folie vervaardigd. Lekker sportief en natuurlijk zijn ze licht- en weerbestendig en afwasbaar.

MINI ZIJSTREPEN PIANO BLACK.

Pure dynamiek, black on black. De in het oog springende MINI zijstrepen in Piano Black brengen de sportieve MINI look op de weg. Het spreekt voor zich dat de sticker bestand is tegen licht, wind en weer en dat de kleur zijn diepte houdt, zelfs in de wasstraat. Voor een dynamische, atletische look.

MINI Lente en zomer - mini zijstrepen piano black
MINI Lente en zomer - mini side scuttles night jack

MINI SIDE SCUTTLES.

De MINI Side Scuttles vormen een in het oog springend design highlight om je auto net dat extra persoonlijke tintje te geven.

MINI DAKMOTIEF NIGHT JACK.

Kijk eens goed. De stijlvolle MINI daksticker Night Jack verleent je MINI een uniek, individueel bovenaanzicht.
MINI Lente en zomer - mini night jack daksticker
MINI Lente en zomer - mini buitenspiegelkappen night jack silver en black

MINI SPIEGELKAPPEN.

Een knipoog naar onze Britsche roots. De MINI buitenspiegelkappen benadrukken op stijlvolle wijze de Britse vlag. Eenvoudig te installeren in plaats van de standaard spiegelkappen en elke keer een feest om naar te kijken. Met het individuele, kwalitatief hoogwaardige design, zijn bewonderende blikken standaard bijgeleverd.

MINI DARK SIDE SCUTTLES.

De MINI Dark Side Scuttles verlenen je MINI net dat extra individuele tintje.  

Beschikbaar in de volgende designs:

  • Traditional Union Jack design
  • Night Jack design
  • Black Jack design
MINI Lente en zomer - mini donkere side scuttles
MINI Lente en zomer - LED portierprojectoren

MINI LED PORTIER-
PROJECTOREN.

De MINI LED portierprojectoren worden geactiveerd wanneer de portieren worden geopend. Ze projecteren het John Cooper Works of het MINI logo op de grond naast de auto met behulp van een uitwisselbare dia.  

MINI Lente en zomer - MINI interieur

MINI WALLBOX.

Je laadstation thuis. De MINI Wallbox heeft een laadvermogen tot 22kW, zo laad je jouw MINI snel, betrouwbaar en handig op. De MINI Wallbox biedt niet alleen een ruimtebesparend MINI design, maar eveneens gemakkelijke opbergruimte voor de laadkabel, inclusief stekker en kabelhouder. Vraag jouw MINI dealer naar de mogelijkheden inclusief installatie.

MINI Lente en zomer - basisdrager

MINI basisdrager voor Travel & Comfort System.

Gemak dient de mens. De MINI basisdrager wordt bevestigd tussen de stijlen van de hoofdsteun van de voorstoel en vormt een veilige basis voor alle componenten van het modulaire Travel & Comfort System. De kledinghanger, klaptafel, universele haak, houder voor actioncams of een selectie aan Apple en Samsung tablets klikken allemaal gemakkelijk op hun plaats met het plug-in koppelsysteem.

MINI kledinghanger.

Kreukels behoren tot het verleden. De MINI kledinghanger in een aantrekkelijk design maakt het mogelijk om kledingstukken aan de achterkant van de rugleuning te hangen. Dankzij de steekverbinding is hij gemakkelijk aan de basisdrager te bevestigen en kan hij bovendien buiten de auto worden gebruikt (hotelfunctie).

MINI Lente en zomer - kledinghanger
MINI Lente en zomer - universele haak

MINI Universele haak.

De universele haak van Travel & Comfort System maakt het mogelijk om kledingstukken of lichte tassen aan de rugleuning te hangen om deze te beschermen tegen vuil. Dankzij de plug-in koppeling kan de universele haak gemakkelijk worden bevestigd aan de apart verkrijgbare basisdrager uit de 'Travel & Comfort' collectie.

MINI 3-deurs hatchback – grijs – wielen en banden

LIEFDE LAAT DE WERELD DRAAIEN.

Ze zeggen dat afwisseling smaak aan het leven geeft. Wat is een betere manier om dingen op smaak te brengen dan met een nieuwe set wielen? MINI originele zomerwielsets (band en velg) worden vervaardigd in samenwerking met vooraanstaande bandenfabrikanten zoals Bridgestone, Pirelli, Goodyear en Dunlop. Trakteer jezelf en je MINI op plezier en veiligheid.

Zomerbanden bieden optimale prestaties en rijeigenschappen bij temperaturen boven 7 °C. Zomerbanden bestaan uit hardere rubbersamenstellingen en zijn ontworpen voor hogere temperaturen. Dit zorgt voor een kortere remafstand, een lagere rolweerstand en een gunstiger brandstofverbruik. Originele MINI zomerbanden behouden hun grip zelfs na een hevige hoosbui in de zomer, op een vuil wegdek of zandwegen.

Originele MINI zomerwielsets worden geleverd met de MINI Bandenverzekering, die alle schade dekt veroorzaakt door scherpe voorwerpen zoals spijkers of glasscherven. Ook schade veroorzaakt door het raken van een stoeprand, vandalisme en diefstal is verzekerd. Geldig voor 36 maanden (een product van Allianz Versicherungs-AG).

MINI Accessories - mini service center

VERZORGD, ZOALS ALLEEN FAMILIE KAN.

Bij MINI zorgen we voor onze familie. Profiteer van ervaren, getalenteerde experts, die uw MINI met de grootst mogelijke zorg zullen behandelen. We zijn er trots op dat we worden beschouwd als meer dan een service; als MINI familie.

MINI Accessoires - mini bandenservice

MINI BANDENSERVICE.

Krijg de beste banden voor de beste rijbeleving van het seizoen. Verwissel uw winter-/zomerbanden en we controleren en optimaliseren de bandenspanning. We bieden ook wiel- en bandenwissels aan tegen een eersteklas prijs-kwaliteitverhouding, allemaal met onze professionele wielopslag (inclusief wassen en balanceren), waardoor u onnodige inspanning en kostbare ruimte bespaart.

MINI TELESERVICES.

Met MINI Teleservices houdt je MINI alles nauwkeurig in de gaten, bijvoorbeeld wanneer een servicebeurt nodig is. Hij stuurt de betreffende voertuiggegevens direct naar je MINI dealer, die vervolgens contact met jou opneemt om een onderhoudsafspraak te maken. Op die manier kun jij je concentreren op hetgeen je MINI zo speciaal maakt – Go-Kart feeling. 

MINI Accessoires - MINI pechhulp

MINI pechhulp.

Hulpeloos langs de weg staan? Met MINI pechhulp helpen we je gauw weer op weg. Onze Service Centrale is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Een deskundige medewerker helpt je met tips vaak weer op weg. Zo niet, wordt hulpverlening geregeld door de dichtstbijzijnde MINI dealer, Erkend Service Partner of door een professionele hulpdienst.

MINI WEGENKAART UPDATE.

Naarmate steden groter worden, veranderen verkeersroutes. Er worden nieuwe wegen aangelegd, kruispunten veranderen in rotondes en er komt een groot aantal nieuwe points of interest bij. Om ervoor te zorgen dat je je bestemming veilig bereikt, kun je delen van je kaartmateriaal voor je ingestelde thuisregio draadloos "over-the-air" updaten via MINI ConnectedDrive. Voor het updaten van het volledige kaartmateriaal biedt MINI je twee keer per jaar een usb-stick, die beschikbaar is bij je MINI Dealer. Op die manier ben je altijd gereed om de weg op te gaan - op elk moment, ongeacht waar je je bevindt.

MINI Accessoires - mini kaartupdate
MINI Accessories - mini summer care routine foto MINI Accessories - mini summer care routine foto

HET PERFECTE ZOMERONDERHOUD VOOR ALLE OMSTANDIGHEDEN.

Of het nou om een zomerse regenbui of een spontane rit naar het platteland gaat: Avontuur laat zijn sporen achter. Met de MINI Car Care Selection zorg je ervoor dat je MINI weer gaat stralen.

NEEM DE VOLGENDE STAP.

#HereWeGo: Hartelijk dank aan de gehele MINI community voor de fantastische foto's.