stralend de zomer in.

MINI ORIGINELE ACCESSOIRES EN SERVICE.

mini accessoires MINI 3-deurs hatchback wit MINI dakbox zwart MINI fietsendrager achterop mini accessoires MINI 3-deurs hatchback wit MINI dakbox zwart MINI fietsendrager achterop

Ga goed voorbereid op weg met de MINI zomercheck.

Zomer is hét moment om het leukste te doen wat er maar bestaat: rijden in je MINI. Deze zomer wordt er extra drukte verwacht op de wegen, dus is het nog belangrijker om goed voorbereid de weg op te gaan. Met de zomercheck controleren we op de twintig belangrijkste punten. Nu voor slechts 50,- euro. Daarbij krijg je een gratis shoppertas in geel of blauw.  

SUMMERTIME AND THE LIVIN' IS … ROADTRIPS.

Elke keuze die je maakt is het startpunt voor een spannende reis. Het brengt je op nieuwe, onbekende plekken, verrijkt je leven en dat maakt het juist zo uniek. Warme zomerse sferen nodigen ons uit om zulke inspirerende expedities te ondernemen. Ongeacht of de reis naar het bos, de zee of de bergen gaat: MINI biedt je alle opties die je nodig hebt om je volgende rit in een onvergetelijk avontuur te veranderen – van de juiste accessoires voor je rit tot een allesomvattende service, waardoor je altijd wordt geholpen, waar je ook bent. Laat de reis beginnen.

ga op reis en neem mee.

REIZEN.

MINI Accessoires - mini originele accessoires MINI Accessoires - mini originele accessoires

THE LOOK OF SUMMER.

Voeg nog meer stijl en charisma toe aan je MINI – met onze reeks stijlvolle originele MINI accessoires. Dankzij hun strakke design en perfecte pasvorm bieden originele MINI accessoires je de mogelijkheid de opvallende details van je MINI te creëren en aan de wereld te tonen. Kies voor chique details die je individualiteit benadrukken, zoals spiegelkappen, dakmotieven of LED portierprojectoren.
MINI Accessoires - mini sportstrepen piano black

MINI SPORTSTREPEN PIANO BLACK.

Dynamische racing look. De MINI sportstrepen in Piano Black voor de motorkap en achterklep zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige gekleurde folie. Ze stralen pure dynamiek uit en natuurlijk zijn ze licht- en weerbestendig en afwasbaar.

MINI ZIJSTREPEN PIANO BLACK.

Pure dynamiek, zwart op zwart. De in het oog springende MINI zijstrepen in Piano Black brengen de dynamische MINI look op de weg. Het spreekt voor zich dat de sticker bestand is tegen licht, weer en wind en dat de kleur zijn diepte houdt, zelfs in de wasstraat. Voor een dynamische en sportieve look.

MINI Accessoires - mini zijstrepen piano black
MINI Accessoires - mini side scuttles night jack

MINI SIDE SCUTTLES.

De MINI side scuttles vormen een highlight om je auto net dat extra persoonlijke tintje te geven.

MINI DAKMOTIEF NIGHT JACK.

Kijk eens goed. De stijlvolle MINI daksticker Night Jack verleent je MINI een uniek, individueel bovenaanzicht.
MINI Accessoires mini night jack daksticker
MINI Accessoires - mini buitenspiegelkappen night jack silver en black

MINI SPIEGELKAPPEN.

Een hommage aan traditie. De MINI spiegelkappen benadrukken op een stijlvolle manier de Britse vlag. Eenvoudig te installeren in plaats van de standaard spiegelkappen en elke keer een feest om naar te kijken. Met het individuele, kwalitatief hoogwaardige design zijn bewonderende blikken standaard bijgeleverd.

MINI DARK SIDE SCUTTLES.

De MINI Dark side scuttles verlenen je MINI net dat extra individuele tintje.

Beschikbaar in de volgende designs:

  • Traditional Union Jack Design
  • Night Jack Design
  • Black Jack Design
MINI Accessoires - mini dark side scuttles: Union Jack, Night Jack, Black Jack

MINI LED DEURPROJECTOREN.

De MINI LED deurprojectoren worden geactiveerd wanneer de deuren worden geopend. Ze projecteren het John Cooper Works of het MINI logo op de grond naast de auto met behulp van een uitwisselbare dia.

MINI Accessoires - MINI 5-deurs hatchback Cooper s zilver foto door jacksonloria MINI Accessoires - MINI 5-deurs hatchback Cooper s zilver foto door jacksonloria

KLAAR VOOR DE START.

Waaruit bestaat het perfecte zomeravontuur? Goede vrienden, goede muziek, goede sfeer en natuurlijk de juiste reisuitrusting die verder gaat dan gewone bagage. Originele MINI accessoires bieden de juiste uitrusting om je reis onvergetelijk te maken. Je avontuur start nu. 

MINI WALLBOX.

Je laadstation thuis. Met de vast gemonteerde MINI Wallbox kan je MINI snel, betrouwbaar en handig worden opgeladen tot maximaal 22 kW. De MINI Wallbox biedt niet alleen een ruimtebesparend MINI design, maar ook gemakkelijke opbergruimte voor de laadkabel, inclusief stekker en kabelhouder.

MINI Accessoires - mini dubbele usb oplaadadapter type a en c

MINI DUBBELE USB-OPLAADADAPTER VOOR TYPE A EN C.

Met dubbel vermogen. De MINI dubbele usb-oplaadadapter wordt eenvoudigweg in de sigarettenaansteker gestoken. Hierdoor kunnen twee externe mobiele apparaten snel en comfortabel tegelijkertijd worden opgeladen. Door de hoge stroomsterkte kunnen apparaten zoals smartphones en tablets snel worden opgeladen.

MINI ADVANCED CAR EYE 3.0 PRO.

De MINI advanced car eye 3.0 pro bestaat uit een kwalitatief hoogwaardige QHD en full HD camera die gebeurtenissen aan de voor- en achterzijde van de auto opneemt, zelfs 's nachts en als de auto geparkeerd is. Wanneer het systeem trillingen en ongewone bewegingen buiten de auto herkent, start het automatisch een opname om mogelijke ongevallen of inbraak(pogingen) te registreren.

MINI Accessoires - hd camera mini advanced car eye 3.0 full hd

MINI DEURPENNEN.

De innovatieve MINI deurpennen kunnen eenvoudig ter vervanging van de standaardpen worden aangebracht door middel van een simpel pensysteem.

Beschikbaar in de volgende designs:

  • MINI Designation
  • Union Jack Design
  • Black Jack Design
  • John Cooper Works Designation

WIELEN EN BANDEN.

OP EN TOP ZOMER MET EEN NIEUWE WIELSET.

MINI originele zomerwielsets (band + velg) zijn allemaal exclusief voorzien van een stermarkering en bieden daardoor een kwaliteitsgarantie en gewaarborgde veiligheid. Ze zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met toonaangevende bandenfabrikanten zoals Bridgestone, Michelin en Pirelli. Ze zijn streng getest om de grip van je MINI op de weg te optimaliseren en passen ideaal bij elk individueel MINI model.

Zomerbanden bieden optimale prestaties en rijeigenschappen bij temperaturen boven 7 °C. Zomerbanden bestaan uit hardere rubbersamenstellingen en zijn ontworpen voor hogere temperaturen. Dit zorgt voor een kortere remafstand, een lagere rolweerstand en een gunstiger brandstofverbruik. Originele MINI zomerbanden behouden hun grip zelfs na een hevige hoosbui in de zomer, op een vuil wegdek of zandwegen.

 

Originele MINI zomerwielsets worden geleverd met de MINI bandenverzekering, die alle schade dekt veroorzaakt door scherpe voorwerpen zoals spijkers of glasscherven, schade veroorzaakt door het raken van een stoeprand en vandalisme en diefstal. Geldig voor 36 maanden (een product van Allianz Versicherungs-AG).

MINI Accessoires - complete zomerwielen zwart MINI Accessoires - complete zomerwielen zwart
MINI Accessoires - mini bandenservice

MINI BANDENSERVICE.

Krijg de beste banden voor de Go-Kart feeling van het seizoen. Verwissel je zomer- en winterbanden en we controleren en optimaliseren de bandenspanning. We bieden ook wiel- en bandenwissels aan tegen een eersteklas prijs-kwaliteitverhouding. Natuurlijk bieden wij ook opslag aan, het zogenaamde bandenhotel, waardoor je onnodige inspanning en kostbare ruimte bespaart. 

MINI TELESERVICES.

Met MINI Teleservices houdt jouw MINI alles nauwkeurig in de gaten. Wanneer een servicebeurt nodig is, stuurt jouw MINI de voertuiggegevens direct naar je MINI dealer of MINI Erkend Service Partner, die vervolgens contact met je opneemt om een onderhoudsafspraak te maken. Op die manier kun jij je concentreren op hetgeen jouw MINI zo speciaal maakt - de bekende Go-Kart feeling!

MINI Accessoires - mini pechhulp foto @juriancuypers MINI Accessoires - mini pechhulp foto @juriancuypers

MINI PECHHULP.

Hulpeloos langs de weg staan? Met MINI pechhulp kunnen we je weer op weg helpen. Onze servicelijn verbindt je met ons uitgebreide serviceprogramma, inclusief ons netwerk van MINI goedgekeurde carrosseriewerkplaatsen.

MINI Accessoires - mini summer care foto @skelly_carphotography MINI Accessoires - mini summer care foto @skelly_carphotography

MINI VERZORGING.

HET PERFECTE ZOMERONDERHOUD VOOR ALLE OMSTANDIGHEDEN.

Of het nou om een zomerse regenbui of een spontane rit naar het platteland gaat: avontuur laat zijn sporen achter. Met de MINI car care producten zorg je ervoor dat jouw MINI weer gaat stralen.

Goed voorbereid op reis.

 

handige reistips.

Check de bandenspanning van je mini

Een inkoppertje, maar niet minder belangrijk. Check voor uw reis de bandenspanning en het oliepeil van je MINI. Wist je trouwens dat jouw MINI dit zelf kan? Via het menu kun je de Autostatus opvragen waarbij je MINI tijdens de rit de bandenspanning voor je meet. Ook kun je hier eenvoudig het oliepeil van je MINI opvragen.

Controleer welk type banden je mini heeft

Heeft jouw MINI Run Flat banden? Dan kunt u nog tot 80 km doorrijden met een lekke band. Zo heb je genoeg tijd om naar een rustige plek te rijden. Aan de zijkant van je band kun je dit zien. Ben je niet helemaal zeker? Check dan bij je dealer welke banden jouw MINI heeft. 

vergeet je reserve sleutel niet

Neem de reserve sleutel mee in geval de andere sleutel in je afgesloten MINI is achtergebleven.

Neem voor de zekerheid een credit card mee

Neem een Credit Card mee voor borgstelling van een huurauto, ook wanneer wij een auto voor je moeten reserveren. In het buitenland is dit bijna altijd noodzakelijk.

Weet welk type alarmsysteem je mini heeft

Heeft jouw MINI een voertuigvolgsysteem of klasse 5 alarmsystemen van Moving Intelligence of soortgelijke aanbieders? Installeer dan de app van je provider zodat je weet hoe je de startblokkering kunt in- en uitschakelen. Er hoeft namelijk niet meteen iets mis te zijn met je MINI als deze ineens niet meer start. Het kan wellicht te maken hebben met deze startblokkering. Deze kun je dan zelf gemakkelijk deblokkeren.

rijd je mini electric? neem altijd je mini charging laadpas mee

Neem altijd een geactiveerde MINI Charging laadpas mee, zelfs als je al een andere laadpas hebt. 

Stippel je route uit langs laadpunten

Check de MINI app voor alle beschikbare/geschikte laadpunten op de route en bestemming. Filter op het MINI Charging netwerk zodat je zeker weet dat je kunt laden met de MINI Charging laadpas. 

Wist je dat je op sommige Tesla laadstations ook kunt laden met uw MINI? Deze laadstations staan aangegeven in de MINI app en in het navigatiesysteem van jouw MINI. Handig om van tevoren de Tesla app te downloaden, omdat de laadsessie wordt gestart, betaald en beëindigd via deze app.

maak slim gebruik van mini maps

Gebruik het MINI navigatiesysteem (MINI Maps) om een route uit te stippelen, inclusief laadpunten langs de route. Navigeer naar een snellaadstation zodat je MINI de temperatuur van het accupakket kan voorbereiden op de snellaadsessie, als jouw MINI over functionaliteit beschikt.

controleer de laadkosten vooraf

Check de tarieven voor het opladen van je MINI. Bij het abonnement “Active” staan deze tarieven vast en weet je precies wat de laadkosten zijn, ook in het buitenland.

Wat als je ruitschade oploopt tijdens je reis?

Onderweg een sterretje opgelopen? Plak direct de sticker van je MINI ruitschade pas aan de buitenkant op het sterretje. De sticker voorkomt dat er vocht en vuil in de barst komt. De MINI ruitschade pas neem je gratis mee bij je MINI dealer of Erkend Service Partner.

De sticker kan alleen niet verhinderen dat het sterretje verder uitgroeit. Maak daarom zo snel mogelijk een afspraak voor reparatie.

check of je de verplichte veiligheidsmaterialen mee hebt

Pech kan natuurlijk iedereen overkomen. Zorg dus dat je altijd de juiste materialen bij je hebt zoals een gevarendriehoek en genoeg veiligheidshesjes voor iedere passagier, een HBO-doos, brandblusser, reservelampen en een reservebril. In Nederland zijn deze items niet verplicht, wel aan te raden. Voor elk land zijn de regels net iets anders. 

Teaser Inspiration, do not use in online spring/summer 2022
mini accessoires MINI 3-deurs hatchback wit MINI dakbox zwart MINI fietsendrager achterop mini accessoires MINI 3-deurs hatchback wit MINI dakbox zwart MINI fietsendrager achterop

SUMMERTIME AND THE LIVIN' IS … ROADTRIPS.

Warme zomerse sferen nodigen ons uit om zulke inspirerende expedities te ondernemen. Ongeacht of de reis naar het bos, de zee of de bergen gaat: MINI biedt je alle opties die je nodig hebt om je volgende rit in een onvergetelijk avontuur te veranderen van de juiste accessoires voor je rit tot een allesomvattende service. Laat de reis beginnen.