MINI Dealer

   

ZET JE RIJSKILLS OP POLE POSITION.

Haal het maximale uit je MINI en meld je hieronder aan voor de MINI Academy. Voorproefje? Klik op de video. Kantel je smartphone. Plaats hem in de VR-bril. En geef direct gas op je rijvaardigheid.

TIPS VOOR DE BESTE EXPERIENCE.

• verbind met wifi
• gebruik een draaiende bureaustoel
• volg de pijlen tijdens de virtuele cursus

VR-bril

ZELF RACEN OP ZANDVOORT. MELD JE NU AAN.

Ben jij niet weg te slepen uit onze virtuele cursus? Dan ben jij klaar voor het echte werk! Beleef de MINI Academy in zijn puurste vorm tijdens onze rijvaardigheidscursussen & trackdays. Race met echte MINI’s op Circuit Park Zandvoort. Adrenaline inbegrepen. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Meld je daarom snel aan en beleef de MINI Academy.

dam Image

MINI ACADEMY RIJVAARDIGHEIDSCURSUS*.

2 tot en met 20 oktober.

Maak je klaar voor een halve dag scheuren, remmen en slippen bij de MINI Academy in Zandvoort. In een groep van 24 man en 12 MINI John Cooper Works 3-deurs ga jij de grenzen opzoeken en leer jij je hoofd koel te houden in elke situatie. Zowel op asfalt als op de gladde baan.

 

Versterk je zelfvertrouwen achter het stuur en krijg grip op elke situatie. Een spectaculaire en leerzame ervaring voor elke MINI-rijder. Meld je snel aan, want vol=vol.

 

- Groepsgrootte: 24 personen & 12 MINI’s

- Auto: MINI John Cooper Works 3-deurs

- Inclusief lunch, snacks en drankjes

 

€ 95,- p.p.

PROGRAMMA

08.20 ontvangst Ontvangst met koffie, thee en een croissant.
08.50 briefing Een goed begin is het halve werk. Ontdek de juiste zithouding, stuurtechniek en leer risico te herkennen.
09.20 Emergency lane change, onder- en overstuur Leer het te herkennen, corrigeren en veilig oplossen van onder- en overstuur. Houdt controle over je auto bij plotselinge stuurbewegingen, obstakels ontwijken en veilig van rijbaan wisselen.
10.40 Korte pauze met luxe broodjes Een goede bodem leggen voor de volgende trainingen is belangrijk.
11.05 Noodstop, slalom Trap vol op de rem met ABS en zet en noteer een toptijd door het parcours van pionnen.
12.30 Uitreiking certificaat, lunch & vertrek Geniet na alle inspanning van een welverdiende lunch en ontvang je officiële rijvaardigheidscertificaat.
dam Image

MINI ACADEMY TRACKDAYS*.

2 tot en met 20 oktober.

Betreed het legendarische circuit van Zandvoort en scheur door
dezelfde bochten als Senna, Lauda en Max Verstappen. In een groep
van 24 man en 12 MINI John Cooper Works 3-deurs ga jij een halve dag
de adrenaline door je aderen laten gieren.

 

Leer de echte kneepjes van het vak en ervaar de G-krachten van de beroemde Tarzan-bocht. Een one-of-a-kind experience voor de echte racefanaat. Meld je snel aan, want vol=vol.

 

- Groepsgrootte: 24 personen & 12 MINI’s

- Auto: MINI John Cooper Works 3-deurs

- Inclusief lunch, snacks, drankjes en diner

 

€ 295,- p.p.

PROGRAMMA

12.50 Ontvangst & lunch Voordat het echte werk kan beginnen is een goede bodem belangrijk. Ontmoet de andere deelnemers en geniet samen van een overheerlijke lunch.
13.45 briefing
Een goed begin is het halve werk. Ontdek de juiste zithouding, stuurtechniek en leer risico te herkennen.
14.00 Emergency lane change, slalomtraining Emergency lane change: Leer volledige controle te houden over je auto bij plotselinge stuurbewegingen, obstakels ontwijken en veilig van rijbaan wisselen. Versterk je bochtenwerk en hou grip en perfecte lijn in elke bocht.
15.20 Korte pauze met snacks Een goede bodem leggen voor de volgende trainingen is belangrijk.
15.30 Noodstop Trap vol op de rem. Ervaar wat ABS betekent voor de remweg.
16.10 Theorie Circuit Experience Verken het circuit van Zandvoort, bespreek de bochten en leer ze kennen voordat het echte avontuur kan beginnen.
16.30 Pauze met luxe broodjes Doe wat extra energie op voordat je gaat racen op het circuit.
17.00 Pace car laps circuit Race achter de instructeur aan over het circuit. Dankzij ‘drive and talk’ krijg je direct aanwijzingen van de instructeur.
19.10 Uitreiking certificaat, diner & vertrek Geniet na alle inspanning van een welverdiend diner en ontvang je officiële rijvaardigheidscertificaat.

* Voor de MINI ACADEMY rijvaardigheidscursussen en trackdays zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, wacht dus niet te lang met aanmelden.