RUIMTE EN VEELZIJDIGHEID.

HOGER. LANGER. EN OOK SLIMMER.

We hebben meer ruimte gemaakt voor al je enerverende plannen. De nieuwe MINI Countryman is 13 centimeter langer en 8 centimeter hoger en biedt tot wel 25% meer bagageruimte. Dankzij het minimalistische design en het slimme gebruik van de ruimte is er ook meer bergruimte, dus wat je ook wilt meenemen om je reis nog aangenamer of leuker te maken: het kán.

MINI Countryman - ruimte en veelzijdigheid - dashboard

SLIM COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK.

Onze designers hebben het slimme Travel & Comfort System ontwikkeld, waarmee diverse accessoires eenvoudig en slim kunnen worden bevestigd. Houders voor tablets, kledinghangers en universele haken voor tassen kun je daarmee veilig aan de rugleuning van de voorstoelen bevestigen. Er zijn ook slimme, wegklapbare bekerhouders – en nu kunnen ook opklapbare tafels worden bevestigd als werkblad of bergruimte.

NEERKLAPPEN EN INLADEN.

De zeer veelzijdige MINI Countryman is meer dan gul als het op ruimte aankomt. Hij biedt ruimte voor vijf grote volwassenen en de rugleuning van de achterbank is neerklapbaar voor extra bagageruimte. Je kunt nog meer been- of bagageruimte creëren door de achterbank over maar liefst 13 centimeter naar achter of naar voren te verschuiven. Wat je plannen ook zijn, je kunt je MINI Countryman snel en simpel daaraan aanpassen.

MINI Countryman - ruimte en veelzijdigheid - opklapbare stoelen
MINI Countryman - ruimte en veelzijdigheid - achteraanzicht

ONGEËVENAARDE BINNENRUIMTE.

Maak voor je volgende avontuur maximaal gebruik van de bagageruimte van je MINI Countryman. Je kunt van alles en nog wat meenemen dankzij onze MINI dragers en dakboxen. Met de MINI fietsendrager voor op de trekhaak bijvoorbeeld kun je meerdere fietsen meenemen. Hij is licht en robuust, voorzien van simpele klikbevestigingen en hij is kantelbaar voor toegang tot de bagageruimte.

HET DAK OP.

Hij is ook langer. Er is ook meer ruimte op het dak. MINI dakrails behoren nu tot de standaarduitrusting om je avonturen met je MINI Countryman nog eenvoudiger te maken. Ze zijn hoogglans zwart gelakt, vormen de basis voor alle MINI dakdragersystemen en dakboxen en zien er ook nog geweldig uit.

MINI Countryman - ruimte en veelzijdigheid - panoramadak