INTERIEUR

VOELT NOG FIJNER AAN.

Verfijnd vakmanschap en fijne details kenmerken het fraaie interieur. Premium materialen, geavanceerde technologie en sfeervolle interieurverlichting zorgen samen voor een uitermate verfijnde rijbeleving. Eenmaal binnen, wil je er nooit meer uit.

MAAK KENNIS MET JE MINI EXPERIENCE MODES.

Voel je eigen stemming. De MINI Experience Modes bieden je toegang tot een wereld van verbinding en ervaringen. Ze bespelen je zintuigen. Elke modus biedt een eigen creatieve vormgeving en sfeerverlichting. Meen één enkele opdracht kun je het uiterlijk en de sfeer van de cockpit volledig veranderen.

MINI Countryman - interieur - OLED display

OLED, OLED OLED OLED.

Het kloppende hart en het centrale punt van het dashboard is het verbazingwekkende, ronde OLED touchscreen. Met de state-of-the-art OLED technologie, een diameter van 240 mm en het hoogwaardige glas geeft dat de cockpit een onderscheidend, minimalistisch aanzien. Het dient als instrumentenpaneel en infotainment- en assistentiecentrum in de auto. En de ronde vormgeving is een wereldprimeur.

GEEF JE OVER AAN EEN NIEUW INTERIEUR – OF ACHT.

Je kunt – telkens als je achter het stuur plaatsneemt – helemaal zelf bepalen welke rijbeleving je kiest. Van sportief tot superefficiënt. De MINI Experience Modes kunnen aan elke behoefte voldoen en elke modus heeft zijn eigen innemende design.
MINI Countryman – interieur – dashboard
MINI Countryman – interieur – passagier
MINI Countryman – interieur – dashboard
MINI Countryman – interieur – passagier

STIJLVOL EN DUURZAAM. VOOR JOUW COMFORT.

Met keuze uit vier stijlopties is er altijd een MINI design dat jouw karakter goed weergeeft – Essential, Classic, Favoured en JCW stijl. Elke stijloptie biedt specifieke designdetails voor alles, van het dashboard en het stuurwiel tot aan de stoel- en hemelbekleding.

Met onze nieuw ontworpen stoffen details willen we je een echt gevoel van warmte en welzijn geven in je MINI. De stof is gemaakt van hoogwaardige gerecyclede materialen en geweven met een unieke 2D techniek. Dat voelt niet alleen luxueus aan, maar biedt ook nog meer designopties. En het perfecte doek voor de projecties in de diverse MINI Experience Modes.

MINI Countryman – interieur – tuimelschakelaars

GEWOON LEKKER TUIMELEN.

Je bent slechts een tuimelschakelaar verwijderd van alles wat je nodig hebt – van de parkeerrem via de versnellingen tot aan de MINI Experience Modes, en nog veel meer. De vijf intuïtief te bedienen schakelaars hebben een nieuw design en zijn nu nog eenvoudiger te bedienen, te gebruiken en om mee te spelen.

BESTURING MET GO-KART FEELING.

Het plezier begint al zodra je het stuurwiel vastpakt. Geïnspireerd door de tijdloze klassieke Mini hebben we het stuurwiel opnieuw ontworpen en iets kleiner gemaakt om je nog meer de intense, klassieke maar eigentijdse Go-Kart feeling te geven dat bij MINI hoort. En in plaats van een derde spaak is het stuurwiel nu voorzien van een stijlvolle en decoratieve stoffen band. Via het linker bedieningspaneel kun je de bestuurdersassistentiesystemen activeren; de entertainment- en communicatiefuncties bedien je via het rechterpaneel.

MINI Countryman - interieur - stuurwiel
MINI Countryman - interieur - portierpaneel

NIEUWE WEGEN INSLAAN MET NIEUWE MATERIALEN.

MINI ontwikkelt een geheel nieuwe esthetiek door gebruik van textiel. Het nieuwe materiaal dat we gebruiken op het dashboard en de portierpanelen creëert een uiterst comfortabele sfeer. De stoffen zijn hoogwaardig en gemakkelijk schoon te maken. Dat voelt niet alleen erg luxueus aan, maar biedt ook nog meer designopties. Het is daarbij het perfecte doek om de opwindende projecties in de diverse MINI Experience Modes te laten zien. En we blijven naar meer manieren zoeken om nieuwe materialen te ontwikkelen die voldoen aan onze veeleisende criteria op het gebied van gevoel, uiterlijk en slijtvastheid.