DIGITALE BELEVING

EEN DIGITALE MEGASPRONG.

Verwen je zintuigen en geniet van het samenspel van licht, geluid en gevoel, allemaal geoptimaliseerd om bij je stemming te passen. Vorm elke rit om tot een onvergetelijke digitale beleving. Welkom in de interactieve toekomst van MINI.
MINI Countryman – digitale beleving – bedieningssysteem

Het nieuwe MINI Operating System 9 biedt toegang tot een geheel nieuwe, intuïtieve gebruikerservaring en zorgt dat je meer dan ooit verbonden bent en de controle hebt – op elke reis. Het systeem is geoptimaliseerd voor jouw interactie met het bijzondere OLED-touchscreen en de MINI Intelligent Personal Assistant die je met je stem bedient; zo geniet je van meer intelligente personalisatie dan ooit tevoren. 

RIJD ELKE KEER IN EEN ANDERE MINI. PROBEER EEN NIEUW INTERIEUR – OF ACHT.

Creëer een unieke, alle zintuigen aansprekende belevenis voor jezelf en je passagiers. Dompel je onder in diverse allerlei werelden in je MINI Countryman. Elke modus heeft zijn eigen creatieve design. Met de Personal Mode kun je zelfs via de MINI App je eigen foto's op je smartphone kiezen als achtergrond van de MINI Interaction Unit. De kleuren van de sfeerverlichting passen zich automatisch aan op de foto's die je hebt gekozen. Dus leef je uit en breng je interieur tot leven.

JE PERSOONLIJKE ASSISTENT IN JE MINI.

MINI Countryman – digitale beleving – spike

MINI INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT – OPTISCH BEGELEID DOOR MINI.

Een complete stemassistent heeft voor het eerst zijn weg gevonden naar de cockpit van de nieuwe modellen van MINI. Je kunt de MINI Intelligent Personal Assistant activeren met de begroeting "Hey MINI" of door de spreekknop op het stuurwiel in te drukken. Spraakgestuurde interactie met het ronde OLED-display neemt de vorm aan van een animatie met grafische elementen, typografie en een avatar. Wat de weergave betreft kan je kiezen tussen ‘MINI’ – een gestileerde weergave van een MINI – en de nieuwe digitale MINI assistent ‘Spike'. 

De MINI Intelligent Personal Assistant bedient essentiële functies van je MINI, zoals het navigatiesysteem, telefonie of radio en regelt zelfs de temperatuur. Misschien is er iets wat je wilt weten tijdens je reis. Het weer. Of heb je een specifiek verzoek. Zelfs als je alleen maar even wilt babbelen, of een grap horen.

KLAAR OM TE VERBINDEN.

Rijden is simpel als je een digitale reisgenoot hebt én toegang tot talloze intelligente connectiviteitsfuncties, die zonder meerprijs tot de standaarduitrusting behoren, en die gebruiksgemak, veiligheid en connectiviteit bieden. En als je jouw MINI wilt laten voorzien van nog meer digitale diensten, dan kun je te allen tijde upgraden.

Wil je meer connectiviteit?

In combinatie met het optionele MINI Connected Pack heb je toegang tot een steeds groeiend aanbod aan praktische functies en entertainment apps, waaronder opties voor gaming, muziek en videostreaming.

Je kunt nu ook een vorm van in-car gaming verwachten, die uniek is in de autowereld. Bestuurder en passagiers kunnen in de AirConsole app zogenoemde casual games spelen zolang de MINI stilstaat.

Muziekstreaming apps als Spotify en Amazon Music zijn aangepast aan MINI Operating System 9, zodat die perfect integreren in de ronde MINI Interaction Unit. Zo kunnen MINI rijders en hun passagiers genieten van intuïtieve en visueel aantrekkelijke muziekstreaming.

Apple CarPlay en Android Auto zijn ook beschikbaar in MINI Operating System 9 voor draadloze smartphoneconnectiviteit. Behalve weergave op de MINI Interaction Unit kan het systeem relevante informatie ook weergeven op het optionele Head-Up Display.

MINI Countryman - digitale beleving - zijaanzicht

UPGRADE JE MINI WANNEER JE MAAR WILT.

Je kunt nu flexibel extra connectiviteitsfuncties en -pakketten boeken nadat je MINI is afgeleverd, dankzij onze MINI Remote Software Upgrades. En als de bijbehorende hardware is geïnstalleerd, kun je in je MINI ook andere geweldige digitale premiumfuncties gebruiken, zoals Driving Assistant Plus, High Beam Assist en Remote Engine Start. De upgrade-opties en ---nhoud kunnen variëren, afhankelijk van land, model, uitrusting en staat van de auto. 

Remote Software Upgrade.

Houd je MINI up-to-date.

Je kunt gratis over-the-air software updates en verbeteringen voor je MINI ontvangen. En afhankelijk van land, model, uitrusting en staat van de auto kun je zelfs in aanmerking komen voor aanvullende nieuwe functies en verbeteringen – gratis en regelmatig.