PERSONALISATIE

LAAT JEZELF ZIEN.

We bieden niet alleen meer standaarduitrusting dan ooit, maar hebben ook onze uitvoeringen verder verfijnd. Het brengt de nieuwe MINI Countryman op een bijzondere manier tot leven, vanbinnen en vanbuiten.
MINI Countryman - personalisatie - kleuren

De
Essential
uitvoering.

De toegang tot de wereld van MINI, met een uitgebreidere standaarduitrusting dan ooit. Met de uitvoering Essantial blijft de uitstraling strak, helder en overzichtelijk. Essentiële elementen in in- en exterieur zijn uitgevoerd in stralend Vibrant Silver, dat de accentkleur Chrome van voorheen vervangt. MINI maakt dus de overstap naar duurzamere materialen. En een nieuw gamma carrosseriekleuren accentueert de moderne vormgeving van de nieuwe MINI generatie.

De
Classic
uitvoering.

Voor wie waarde hecht aan de iconische uitstraling en het design van MINI. De Classic uitvoering brengt het premium erfgoed van MINI naar het heden. Voor het eerst is het interieur van een MINI bekleed met een moderne 2D geweven stof. Two-tone zwart/blauw geweven materiaal op het dashboard en de portieren contrasteert speels met de hoogwaardige Vescin lederen stoelbekleding, leverbaar in Grey of Black, en is voorzien van een pied-de-poule patroon. Stiksels en accenten in Vibrant Silver sieren het driespaaks sportstuurwiel. Aan de buitenkant is de omlijsting van de grille uitgevoerd in hoogglans zwart en het MINI logo in schitterend Vibrant Silver. Je hebt ook de optie om te kiezen voor een contrasterende kleur voor het dak.

De
Favoured
uitvoering.

Met oog voor moderne, verfijnde details benadrukt onze Favoured uitvoering met hoogwaardige materialen de contrasten en oppervlakken van het interieur. Onze meest expressieve stijl is voorzien van geweven dashboardbekleding van gerecyclede materialen. De sportstoelen zijn van de hoogste kwaliteit en bekleed met verfijnd, geperforeerd Vescin. Ze zijn er in verschillende kleuren en zijn afgewerkt met traditionele accentstiksels en -biezen. Aan de buitenkant zorgen Vibrant Silver accenten voor een premium uitstraling. Je hebt ook de optie om te kiezen voor een contrasterende kleur voor het dak.

De
JCW
uitvoering.

Geïnspireerd op het circuit en klaar voor de weg: de JCW uitvoering brengt de ultieme circuituitstraling in je dagelijks leven. De uitvoering heeft zijn eigen design voor de voor- en achterkant en benadrukt zijn sportieve karakter. De omlijsting van de grille en het logo in hoogglans zwart zorgt in combinatie met het optioneel contrasterende dak in Chili Red voor een krachtige uitstraling. Eén blik en je bent verkocht. Stap in en de MINI sportstoelen met geweven bekleding en Vescin zorgen voor het exclusieve gevoel van een raceauto. De zwarte en rode JCW kleuren komen terug op het dashboard en de portierpanelen. Neem bochten als een professional met het met zwart geperforeerd Vescin beklede JCW sportstuurwiel met Vibrant Silver accenten en rode stiksels.

RIJD ELKE KEER IN EEN ANDERE MINI.

MINI Countryman - digitale beleving - personalisatie

Dompel jezelf onder in een volledig nieuwe interieurbeleving. Hightech, intelligente en warme materialen zijn op unieke wijze gecombineerd met digitaal design en zijn op die manier een verlengstuk van je digitale dagelijkse leven. Je kunt kiezen uit tot wel acht werelden dankzij uitgekiend gebruik van licht, je eigen designs en rij-instellingen.

MINI EXPERIENCE MODES VOOR INTENSE MINI MOMENTEN.

MINI Countryman - digitale beleving - personaliseren