INTERIEUR

VOELT NOG FIJNER AAN.

Verfijnd vakmanschap en fijne details kenmerken het fraaie interieur. Premium materialen, geavanceerde technologie en sfeervolle interieurverlichting zorgen samen voor een uitermate verfijnde rijbeleving. Eenmaal binnen, wil je er nooit meer uit. 

MAAK KENNIS MET JE MINI EXPERIENCE MODES. 

Zie, hoor en voel je eigen stemming. De MINI Experience Modes bieden je toegang tot een wereld van emotionele verbinding en inspireren je zintuigen. Ze bespelen je zintuigen. Elke modus biedt een eigen creatieve vormgeving, Ambiance verlichting en soms ook geluidspalet. Met één enkele opdracht kun je het uiterlijk en de sfeer van de cockpit volledig veranderen.
MINI Countryman Electric – interieur – OLED-display MINI Countryman Electric – interieur – OLED-display

OLED, OLED OLED OLED.

Met de state-of-the-art OLED-technologie en met een diameter van 240 mm doet het scherm dienst als instrumentenpaneel en bedieningscentrum voor infotainment en assistentie. De opvallende ronde vormgeving is bovendien een wereldprimeur.

GEEF JE OVER AAN EEN NIEUW INTERIEUR – OF ACHT.

Je kunt – telkens als je achter het stuur plaatsneemt – helemaal zelf bepalen welke rijbeleving je kiest. Van sportief tot superefficiënt. De MINI Experience Modes kunnen aan elke behoefte voldoen en elke modus biedt een eigen attractief design, gevoel en geluid.
MINI Countryman Electric - interieur - dashboard MINI Countryman Electric - interieur - dashboard
MINI Countryman Electric - interieur - dashboard MINI Countryman Electric - interieur - dashboard
MINI Countryman Electric - interieur - dashboard MINI Countryman Electric - interieur - dashboard
MINI Countryman Electric - interieur - dashboard MINI Countryman Electric - interieur - dashboard

STIJLVOL EN DUURZAAM. VOOR JOUW COMFORT.

Met keuze uit vier stijlopties is er altijd een MINI design dat jouw karakter goed weergeeft – Essential, Classic, Favoured en JCW stijl. Elke stijloptie biedt specifieke designdetails voor alles, van het dashboard en het stuur tot aan de stoel- en hemelbekleding.

Met onze nieuw ontworpen stoffen details willen we je een echt gevoel van warmte en welzijn geven in je MINI. De stof is gemaakt van hoogwaardige gerecyclede materialen en geweven met een unieke 2D-techniek. Dat voelt niet alleen luxueus aan, maar biedt ook nog meer designopties. En het perfecte doek voor de projecties in de diverse MINI Experience Modes.

MINI Countryman Electric – interieur – tuimelschakelaars MINI Countryman Electric – interieur – tuimelschakelaars

GEWOON LEKKER TUIMELEN.

Je bent slechts een klik met een tuimelschakelaar verwijderd van alles wat je nodig hebt – van de parkeerrem en de versnellingen tot aan de MINI Experience Modes, en nog veel meer. De vijf intuïtief te bedienen schakelaars hebben een nieuw design en zijn nu nog eenvoudiger te bedienen, te gebruiken en om mee te spelen.

BESTURING MET GO-KART FEELING.

Het plezier begint al zodra je het stuur vastpakt. Geïnspireerd door de tijdloze klassieke Mini hebben we het stuur opnieuw ontworpen en iets kleiner gemaakt om je nog meer de intense, klassieke maar eigentijdse Go-Kart feeling te geven die bij MINI hoort. In plaats van een derde spaak is het stuur nu voorzien van een stijlvolle en decoratieve stoffen band. Via het linker bedieningspaneel kun je de bestuurdersassistentiesystemen activeren; de entertainment- en communicatiefuncties bedien je via het rechterpaneel. 

MINI Countryman Electric - interieur - wielen MINI Countryman Electric - interieur - wielen
MINI Countryman Electric - interieur - materialen MINI Countryman Electric - interieur - materialen

NIEUWE WEGEN INSLAAN MET NIEUWE MATERIALEN.

MINI ontwikkelt een geheel nieuwe esthetiek door gebruik van textiel. Het nieuwe materiaal dat we gebruiken op het dashboard en de portierpanelen creëert een uiterst comfortabele sfeer. De stoffen zijn hoogwaardig en gemakkelijk schoon te maken. Dat voelt niet alleen erg luxueus aan, maar biedt ook nog meer designopties. Het is daarbij het perfecte canvas om de bijzondere projecties in de diverse MINI Experience Modes te laten zien. We blijven naar meer manieren zoeken om nieuwe materialen te ontwikkelen die voldoen aan onze veeleisende criteria op het gebied van gevoel, uiterlijk en slijtvastheid.